LANSARE KST Soldati necunoscuti @ 5 ani de Hades
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- funk soul sensation
clip nu?
LE. n-am fost atent ... scuze
LE. n-am fost atent ... scuze
Last edited by souljunk.fane on Fri Nov 28, 2008 11:51 pm, edited 1 time in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- rapperu vostru preferat
-
- TheRapist
-
- rapperu vostru preferat
-
- fratele meu tu esti baiat
- Bazooka Joe
- trendy guy
In Suburbia nu pot intra mai mult de 500 de oameni (exceptand invitatii) si sa se poata si respira. Desi nu cred ca vor veni atatia, daca cumva se va intampla minunea va trebui sa limitam intrarea.
Dar asta e o alta discutie pe care o vom face oficiala dupa finala de battle. Precomenzi nu vor fi mai mult de 150, asta stim cu siguranta de la albumele anterioare.
Ca fapt divers pana in momentul de fata sunt vreo 40
ps: nu, nu avem de gand sa mintim audienta cu cifre astronomice. Cifrele vor fi publice, oficiale si adevarate la hades de acum incolo. Am inceput sa anuntam dupa fiecare event cati specatori am avut, vom continua cu albumele. Cu cele vechi e ceva mai greu deoarece trebuie sa reglam si stocurile din magazine.
Dar o vom face.[/u]
Dar asta e o alta discutie pe care o vom face oficiala dupa finala de battle. Precomenzi nu vor fi mai mult de 150, asta stim cu siguranta de la albumele anterioare.
Ca fapt divers pana in momentul de fata sunt vreo 40
ps: nu, nu avem de gand sa mintim audienta cu cifre astronomice. Cifrele vor fi publice, oficiale si adevarate la hades de acum incolo. Am inceput sa anuntam dupa fiecare event cati specatori am avut, vom continua cu albumele. Cu cele vechi e ceva mai greu deoarece trebuie sa reglam si stocurile din magazine.
Dar o vom face.[/u]
muie copos