F Charm feat Sonny Flame - Take The Notes [Videoclip]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Sergio
tanar

F Charm feat Sonny Flame - Take The Notes [Videoclip]

Post by Sergio »

F.Charm (fostul component al trupei Cheya, pe vremea aia cunoscut sub numele de Kpac) a filmat recent primul videoclip la single-ul "Take the Notes", in colaborare cu Sonny Flame (cunoscut pentru multi dupa colaborarea cu fetele de la WASSABI). Clipul a fost regizat de Alex Ceausu de la Ador Media.

http://vimeo.com/2342038
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Y9a2ptl51c[/youtube]
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Gie raggamufferilor, speak romanian? De ce sa iau notite?
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Dupa piesa nu ramai cu nimic nou in minte, cam ca la Corina f. Lumidee, unde nici pana acum nu am retinut numele piesei. Desi erau/sunt prefacuti, imi placeau unele piese Cheya destul de mult. Videoclipul asta insa e inca un fir de iarba din gazonul de pe Ghencea.
Un Nimeni Celebru
tanar

Post by Un Nimeni Celebru »

Meursault wrote:Gie raggamufferilor, speak romanian? De ce sa iau notite?
eu cred ca femei-ta da din buci pe piesa asta si are poster cu Sonny Flame.

Referitor la piesa ... e mult,foate mult peste ce se face la noi ...
F. Charm are un flow incredibil .. suna bine,se lipeste cu instrumentalul perfect,
iar Sonny Flame ... alt artist care-mi place foarte mult,dupa Camuflaj,la capitolul reggae/dancehall.(check myspace)

P.S. nu-mi plac clipurile in care se etaleaza muschii ... ori se canta ori e parada gay ? (asta e parere de mascul...pe fete sigur le incanta)
per total,pe o scara de la 1 la 10 ... as acorda un 8.5 spre 9 ...
Bafta in continuare ... sa auzim de bine !
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Nu-mi place deloc.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

jah bless babylon ganja yeaah.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

ce cauta la hh romanesc?
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

this reminds me of :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O78iky4IreE[/youtube]
cu unu plus pentru astia pentru ca o dau in romana.
Image
Dade4
tanar

Post by Dade4 »

da da ce cauta la hip hop romanesc? doar ca are clip la tv? adica steleverzi au album tare si e la promovare si necunoscutii astia...in fine.
Delya
adevarat sa mor de nu

Post by Delya »

Un Nimeni Celebru wrote: eu cred ca femei-ta da din buci pe piesa asta si are poster cu Sonny Flame.

Referitor la piesa ... e mult,foate mult peste ce se face la noi ...
F. Charm are un flow incredibil .. suna bine,se lipeste cu instrumentalul perfect,
iar Sonny Flame ... alt artist care-mi place foarte mult,dupa Camuflaj,la capitolul reggae/dancehall.(check myspace)

P.S. nu-mi plac clipurile in care se etaleaza muschii ... ori se canta ori e parada gay ? (asta e parere de mascul...pe fete sigur le incanta)
per total,pe o scara de la 1 la 10 ... as acorda un 8.5 spre 9 ...
Bafta in continuare ... sa auzim de bine !
stai lin ca nu incanta pe nimeni (poate doar pe maneliste)
am stat sa vad clipu cand a fost la hip hop chart si e chiar n a ş p a. ce ma enerveaza chinezoaica aia care da cu shutu...vai ce dura :roll:
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
Un Nimeni Celebru
tanar

Dade4 wrote:da da ce cauta la hip hop romanesc? doar ca are clip la tv? adica steleverzi au album tare si e la promovare si necunoscutii astia...in fine.
prietene ... de ce zici "necunoscuti"? fiindca nu stau sa-si piarda timpul pe forumuri primind pareri de caca* de la oameni ca tine ?
si crede-ma,nu ii cunosc personal,nu-s tovaras cu ei,nu nimic ... dar pur si simplu ma irita gandirea ta.
have a nice day !

@Delya,nu m-am referit la toate,doar o mare parte.Si da,nici mie nu-mi place frame ul ala ... plus ca apare de vreo 3 ori ...
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Un Nimeni Celebru wrote:
Dade4 wrote:da da ce cauta la hip hop romanesc? doar ca are clip la tv? adica steleverzi au album tare si e la promovare si necunoscutii astia...in fine.
prietene ... de ce zici "necunoscuti"? ...
pai prietene..poate pentru ca nu a auzit de ei? si tu ce esti ba , avocatul lor? de ce stai pe forumuri sa dai critica la "pareri de caca" ?
Un Nimeni Celebru
tanar

ma boule,de ce dai quote numai la ce-ti convine ? daca citeai tot vedeai ca nu-s avocatul lor si nu mai dadeai reply pt nr de posturi ... pai daca nu a auzit de ei nu inseamna ca is incepatori,sau daca nu a auzit nuj care de ei nu inseamna ca trebuie la promovare/download...
de ce stau pe forum !? ca sa-ti iau neamu'-n pula ... e bine ?
(scuze de off topic)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

tu esti ala care o arde mereu anti?
Image
Un Nimeni Celebru
tanar

anti-ipocriti ? DA !
Post Reply