F Charm feat Sonny Flame - Take The Notes [Videoclip]
F Charm feat Sonny Flame - Take The Notes [Videoclip]
F.Charm (fostul component al trupei Cheya, pe vremea aia cunoscut sub numele de Kpac) a filmat recent primul videoclip la single-ul "Take the Notes", in colaborare cu Sonny Flame (cunoscut pentru multi dupa colaborarea cu fetele de la WASSABI). Clipul a fost regizat de Alex Ceausu de la Ador Media.
http://vimeo.com/2342038
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Y9a2ptl51c[/youtube]
http://vimeo.com/2342038
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Y9a2ptl51c[/youtube]
- Chewbacca2
- hanzo
-
- tanar
eu cred ca femei-ta da din buci pe piesa asta si are poster cu Sonny Flame.Meursault wrote:Gie raggamufferilor, speak romanian? De ce sa iau notite?
Referitor la piesa ... e mult,foate mult peste ce se face la noi ...
F. Charm are un flow incredibil .. suna bine,se lipeste cu instrumentalul perfect,
iar Sonny Flame ... alt artist care-mi place foarte mult,dupa Camuflaj,la capitolul reggae/dancehall.(check myspace)
P.S. nu-mi plac clipurile in care se etaleaza muschii ... ori se canta ori e parada gay ? (asta e parere de mascul...pe fete sigur le incanta)
per total,pe o scara de la 1 la 10 ... as acorda un 8.5 spre 9 ...
Bafta in continuare ... sa auzim de bine !
stai lin ca nu incanta pe nimeni (poate doar pe maneliste)Un Nimeni Celebru wrote: eu cred ca femei-ta da din buci pe piesa asta si are poster cu Sonny Flame.
Referitor la piesa ... e mult,foate mult peste ce se face la noi ...
F. Charm are un flow incredibil .. suna bine,se lipeste cu instrumentalul perfect,
iar Sonny Flame ... alt artist care-mi place foarte mult,dupa Camuflaj,la capitolul reggae/dancehall.(check myspace)
P.S. nu-mi plac clipurile in care se etaleaza muschii ... ori se canta ori e parada gay ? (asta e parere de mascul...pe fete sigur le incanta)
per total,pe o scara de la 1 la 10 ... as acorda un 8.5 spre 9 ...
Bafta in continuare ... sa auzim de bine !
am stat sa vad clipu cand a fost la hip hop chart si e chiar n a ş p a. ce ma enerveaza chinezoaica aia care da cu shutu...vai ce dura

"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
-
- tanar
prietene ... de ce zici "necunoscuti"? fiindca nu stau sa-si piarda timpul pe forumuri primind pareri de caca* de la oameni ca tine ?Dade4 wrote:da da ce cauta la hip hop romanesc? doar ca are clip la tv? adica steleverzi au album tare si e la promovare si necunoscutii astia...in fine.
si crede-ma,nu ii cunosc personal,nu-s tovaras cu ei,nu nimic ... dar pur si simplu ma irita gandirea ta.
have a nice day !
@Delya,nu m-am referit la toate,doar o mare parte.Si da,nici mie nu-mi place frame ul ala ... plus ca apare de vreo 3 ori ...
pai prietene..poate pentru ca nu a auzit de ei? si tu ce esti ba , avocatul lor? de ce stai pe forumuri sa dai critica la "pareri de caca" ?Un Nimeni Celebru wrote:prietene ... de ce zici "necunoscuti"? ...Dade4 wrote:da da ce cauta la hip hop romanesc? doar ca are clip la tv? adica steleverzi au album tare si e la promovare si necunoscutii astia...in fine.
-
- tanar
ma boule,de ce dai quote numai la ce-ti convine ? daca citeai tot vedeai ca nu-s avocatul lor si nu mai dadeai reply pt nr de posturi ... pai daca nu a auzit de ei nu inseamna ca is incepatori,sau daca nu a auzit nuj care de ei nu inseamna ca trebuie la promovare/download...
de ce stau pe forum !? ca sa-ti iau neamu'-n pula ... e bine ?
(scuze de off topic)
de ce stau pe forum !? ca sa-ti iau neamu'-n pula ... e bine ?
(scuze de off topic)