Cumicu - Mi-e Jena ( Un Nenorocit )
ba sa te suga ma-ta!stii ce?proasta-i ma-ta ca te-a cacat,imi bag pula in rasa ma-tii de nevertebrate,ma pis pe tine,ba,laba,nici peste 50 de milioane de ani descendentii tai nu vor fi mai inteligenti ca mine,mai asculta odata dissu unei nopti de vara,bah cacat in ploaie.Imi bag pula-n familia ma-tii de parameci,slobozi-m-as pe moastele ma-tii
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- Niciodata un nimeni
de ce tot timpul simtiti nevoia sa comparati cu ce fac artistii de la hades records ? fiecare e pe felia lui. daca nu posta kombat,mai faceai comparatia asta ?
si tu ai fi printre cei care ar trebui sa primeasca ban,pentru ca o arzi pe forum foarte infantil pentru varsta ta,cataloghezi aiurea niste oameni care poate nu sunt asa cum crezi tu ca sunt ( treaba asta e valabila si pentru ceilalti care fac la fel,poate chiar mai rau decat tine ).
La 26-27 de ani o sa-ti fie rusine de tine,asta daca o sa ai un minim simt al ridicolului.
Sa nu ma intelegi gresit,nu am absolut nimic cu tine,doar ca te sfatuiesc sa fii mai maleabil putin,pentru ca risti sa fii luat in deradere de toti copiii onanisti de 15 ani de pe aici.
si tu ai fi printre cei care ar trebui sa primeasca ban,pentru ca o arzi pe forum foarte infantil pentru varsta ta,cataloghezi aiurea niste oameni care poate nu sunt asa cum crezi tu ca sunt ( treaba asta e valabila si pentru ceilalti care fac la fel,poate chiar mai rau decat tine ).
La 26-27 de ani o sa-ti fie rusine de tine,asta daca o sa ai un minim simt al ridicolului.
Sa nu ma intelegi gresit,nu am absolut nimic cu tine,doar ca te sfatuiesc sa fii mai maleabil putin,pentru ca risti sa fii luat in deradere de toti copiii onanisti de 15 ani de pe aici.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Ba, da voi stiati ca Cumicu e din Cluj? Eu (ca ardeleanul din bancul cu moartea lui Mihai Viteazu) abia acum am aflat.
Si mi-a crescut respectu' logaritmic pentru Cumicu, care oricum (respectul) era la cote apreciabile.
Daca n-as fi aflat intamplator (de la melodia aia cu Bucatareasa de la cantina, in care loveste naprasnic intr-un concitadin, membru al trupei Camuflaj), as fi putut sa jur ca e din Bucuresti (asa, dupa stil).

Daca n-as fi aflat intamplator (de la melodia aia cu Bucatareasa de la cantina, in care loveste naprasnic intr-un concitadin, membru al trupei Camuflaj), as fi putut sa jur ca e din Bucuresti (asa, dupa stil).
Hipocrisy is the greatest luxury!
melodia bucatareasa de catina ii este adresata lui kido din trupa personalSimbad wrote:de la melodia aia cu Bucatareasa de la cantina, in care loveste naprasnic intr-un concitadin, membru al trupei Camuflaj
Last edited by Golf on Sun Nov 30, 2008 10:59 pm, edited 1 time in total.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
-
- tanar
imi pare rau pt tine,dar nu reusesti sa ma faci sa`mi schimb parerea despre tine! Nu am nimic personal cu tine,dar incerci sa pari mai destept decat esti! Mai ia o gura de aer!Simbad wrote:Ba, da voi stiati ca Cumicu e din Cluj? Eu (ca ardeleanul din bancul cu moartea lui Mihai Viteazu) abia acum am aflat.Si mi-a crescut respectu' logaritmic pentru Cumicu, care oricum (respectul) era la cote apreciabile.
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
deja m'am saturat eu,care doar citesc ceea ce se intampla pe forum,sa mai aflu cate o noutate..nu cred ca il intereseaza parerea ta despre el..e cu multe clase peste tine..intelege ce vrei
ca mc imi place,ca fel de a fi nu,am sters din calculator ambele albume "downloadabile", si pa..din punctul meu de vedere,succes in continuare in ceea ce face,ca face bine..doar ca eu amestec "profesionalul" cu felul de a fi al unui om..fiecare intelege ceea ce vrea..
ca mc imi place,ca fel de a fi nu,am sters din calculator ambele albume "downloadabile", si pa..din punctul meu de vedere,succes in continuare in ceea ce face,ca face bine..doar ca eu amestec "profesionalul" cu felul de a fi al unui om..fiecare intelege ceea ce vrea..
"...dupa fiecare noapte, regasindu'ne in fata unei zile noi, irealizabila necesitate de a o umple ne inspaimanta..."
trupa se numeste personal...si kido chiar isi merita diss-ulSimbad wrote:Ba, da voi stiati ca Cumicu e din Cluj? Eu (ca ardeleanul din bancul cu moartea lui Mihai Viteazu) abia acum am aflat.Si mi-a crescut respectu' logaritmic pentru Cumicu, care oricum (respectul) era la cote apreciabile.