Battle ODD 4 / 30 noiembrie / runda 2

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

a mai cantat? ca eu am venit pe la 10 in suburbia

foarte tare la battle =)) tare tare taaaaaaaaaaaaareeeeeeeee =))
asteptam finala :lol:
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

am plecat pe la jumatate asa ca ma plictiseam cumplit..cum s-a terminat?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
glugah
un domn / doamna

Post by glugah »

nu inteleg cum poti sa te duci la un battle si sa faci freestyle..ca si cum te'ai duce la razboi,dar acolo te pui si bei o bere..
"...dupa fiecare noapte, regasindu'ne in fata unei zile noi, irealizabila necesitate de a o umple ne inspaimanta..."
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

cu caterinci, kremlin a fost tare. pascal il completa :)
parca mai tare a fost la prima runda
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Kremlin si Pascal au intretinut publicul cum nu se putea mai bine.Super caterinca!
Pitt bun dar fara chef la sfarsit,suparat probabil ca a ajuns sa dea in finala cu cel pe care-l eliminase-n prima runda.
IBU foarte tehnic si sigur pe el,bucati foarte bune dar prea putin din ce cerea publicul,prea putine punch-uri.
Infinite Skills a ars-o si el destul de ok in runda cu Pitt,dupa o prima runda eliminatorie in care n-a fost deloc pe placul meu.
Amerikanu a fost praf dar nedreptatit.Regulile il aruncau in runda 2 dar show-ul cerea altceva.

Singurul lucru care m-a deranjat oarecum a fost ca juriul a ars-o aiurea de cateva ori.Votul tre sa fie vot,nu faci bisericuta si iei decizii in comun.In rest,foarte ok interventiile lui Dox si Brugner (cand aveau loc de Pascal :lol: )

Lasand la o parte "duelurile" care,probabil,l-au facut pe Suzy sa plece la jumate,a fost super atmosfera si super show.Am ramas foarte placut impresionat de Kremlin.
Sper ca Suburbia inca "topaie" la ora asta. Bafta!
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

... nu ma asteptam la ceva mai mult ...
chiar nu am inteles de ce era asa tare Pascal cand scotea aceleasi dume ca si in runda trecuta ... da ba, e tare in freestyle cand shimba subiectu la fiecare vers ... cred ca rimele le ia din dex "random" ca asa-i in underground :))
... si legat de faza de sfarsit ... inteleg ca e un joc si ca se participa din placere ... dar daca stiam ca va deveni petrecere gay ma duceam in alta parte ...nush' , voua v-ar placea sa jucam o septica cu cartiile pe fata ? ... s-a cam stricat tripu'...
... mie mi sa parut aiurea cam 90 % din activitatea de pe scena ... oricum nu ma incanta genul asta de evenimente
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

asa ca sfat pt participanti..daca nu aveti treaba de ce SLOBOZ va mai bagati??????? ca sa-mi stricati mie tripul in sloboz...cacamash pe voi.
nu ma refer la toti..ca unii au ars-o cum trebuie.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Acum am ajuns acasa din suburbia , a fost mai slaba runda asta decat prima ,. dar m-am simtit mult mai bine la runda asta adik , plm a fost tare after party LIMUN RULEAZA COAIE , chiar daca il stiam de la Timisoara , cand am fgost la festivalul ala care defapt n-a fost festival , astazi m-a dat pe spate.
Ba eu asta seara m-am distrat , muzica buna si bautura asta e tot ce conteaza COAIE !!! HaI NOAPTE BUNA ;0
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

deci asa .... e 6 dimineata si ma pun si eu sa dorm umpic.... ca is FRANT... nu am dormit in noaptea de sambata spre duminica , pe tren 2 ore am apucat sa dorm indoit...seara(battle) a fost foarte ok, chiar au fost dume si nedume de am ras,eram pe jos......dar public de hip-hop ca in bucuresti nu exista niciunde....FOARTE TARE PUBLICU , ma refer la afterparty...asa ....va multumesc ca ati ramas (after) si v-ati simtit bine... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Multumiri Speciale : Hades Records, Dj Dox,Brugner, nici nu mai stiu cui sa multumesc ... la toata lumea (prezenta) !!! FOARTE TARE ! Bucuresti Ruleaza.... daca cineva a fost nemultumit cu vreo chestie, ma revansez data viitoare !!!! cand o sa fie !!! Bucuresti Ruleaza !!! Hades Ruleaza !!!
Cosmin S.
fratele meu tu esti baiat

Post by Cosmin S. »

A fost ok.. dar se poate si mai bine :) Kremlin a dat bine.
Toate ca toate.. facem si noi un cui?
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Suzy wrote:asa ca sfat pt participanti..daca nu aveti treaba de ce s***** va mai bagati??????? ca sa-mi stricati mie tripul in s*****...cacamash pe voi.
nu ma refer la toti..ca unii au ars-o cum trebuie.
subscriu ba.
am ajuns la 10 si ceva am plecat la 11 si ceva. boring
cine a castigat bongu?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

D-aia nici nu m-am prezentat frate ... sa moara jean... m-am gandit io mai bine... circu e deschis in fiecare weekend si ar avea nevoie si-aia de bani c-o duc cam rau si-am cazut pe trip nasol cand am realizat ca cea mai mare competitie de battle si singura din Romania de altfel e plina de tarani si rapperi din munti care se fac de ras si-atat!... si-atat!

Respect maxim Hades Records ca-si fac treaba ca la carte + cativa oameni care au treaba cu repu' si s-au prezentat bine!

Daca am fi superficiali ar fi o caterinca ok... acum depinde cat de serios vrem sa gandim sau nu...

Ce-a facut Pascal frate ? :)))) Ala oricum merita premiu special ca face cel mai tare show da-l in plm.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Pe mine m-au deprimat cativa participanti ... asta e v-o spun

O sa revin cu lamuriri despre finala diseara ... acum sarbatoresc romanii :)
Singurul lucru bun de aseara il consider aparitia inca unui nume care e in stare sa dea odd ca lumea
muie copos
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

mihai.lazar wrote: Singurul lucru bun de aseara il consider aparitia inca unui nume care e in stare sa dea odd ca lumea
Kremlin !! Respectele mele !!! :)
DECRET
rapperu vostru preferat

Post by DECRET »

Foarte tare Kremlin, mi-a placut mult stilul sau, era pacat sa fie eliminat la cat de tare a fost runda lui cu Pytt. Kudos pentru juriu.

M-a amuzat teribil 4Phun care in loc sa-si vada de battle avea sa-mi reproseze mie nu stiu ce. Nu cred ca a strans Kombat cu usa pe nimeni sa se bage la battle, fiecare s-a urcat pe scena pe propria raspundere iar curajul poate tine la sky-diving, aici ai nevoie de ceva mai mult. Pe principiul "da tu frate daca esti mai bun" functioneaza scuzangii si alibistii.

P.S. mi se pare de cacat sa-l sfidezi pe Dox asa cum mi se pare de cacat sa vii la battle plin de nervi. Daca esti frustrat du-te pe stadion si alearga-te cu garda.
Post Reply