Battle ODD 4 / 30 noiembrie / runda 2
Moderator: dan
- Infinite Skillz
- tanar
Foarte tare omu meu Kremlin , si omu Limun au facut seara , Pytt nu s-a chinuit prea mult se pastreaza pt finala ( din punctul meu de vedere castigator ) , Pascal acelash clasic si in rest numai de bine , chiar dak nu au fost toti mc-ii capabili de battle eu unu m-am distrat si astept cu nerabdare finala , pace out
Dance with the "MATA"
-
- rapperu vostru preferat
- duke the duck
- un domn / doamna
- duke the duck
- un domn / doamna
- Bazooka Joe
- trendy guy
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
-
- The Drunken Master
a fost cel putin entertaining duminica seara...au fost si unele chestii care m-au deranjat dar nu legate de organizare ...si in rest am ras mult..
sunt multumit si nu prea din urmatorul motiv
8 finalisti...din care 5 sunt moldoveni...si acum cei anti-moldoveni(pentru ca sunt multi am observat) sar in sus de nervi...ceea ce imi da o oarecare satisfactie..insa..restul tarii unde e?bucuresti si moldova ..si cam atat.
alta data mai auzeai de Brasov cate ceva..mai o Constanta..etc...vrem de peste tot din tara...sunt altii buni in tara care ar fi putut sa ocupe locurile celor care au fost huiduiti spre exemplu....sau a celor care nu s-au prezentat...si s-ar fi schimbat putin datele problemei..
nu are asta nici o legatura cu organizatorii sunt absolut sigur(am zis-o sa nu cumva sa se creeze vreo confuzie)...e doar o "frustrare" personala,sa-i zicem...
sunt multumit si nu prea din urmatorul motiv
8 finalisti...din care 5 sunt moldoveni...si acum cei anti-moldoveni(pentru ca sunt multi am observat) sar in sus de nervi...ceea ce imi da o oarecare satisfactie..insa..restul tarii unde e?bucuresti si moldova ..si cam atat.
alta data mai auzeai de Brasov cate ceva..mai o Constanta..etc...vrem de peste tot din tara...sunt altii buni in tara care ar fi putut sa ocupe locurile celor care au fost huiduiti spre exemplu....sau a celor care nu s-au prezentat...si s-ar fi schimbat putin datele problemei..
nu are asta nici o legatura cu organizatorii sunt absolut sigur(am zis-o sa nu cumva sa se creeze vreo confuzie)...e doar o "frustrare" personala,sa-i zicem...
peepee in ya girl's eyebrow
Eu mizam pe Satan si pe individul care flutura microfonul ca pe stegulet
N-am avut cum sa ma raportez la runda 1 , sa compar,ptr ca nu am fost,si nu o sa ajung nici la finala,dar ce am vazut duminica in mare parte mi-a placut.S-a ras,ne-am distrat.A ramas si frt multa lume la after-party,cam tare

N-am avut cum sa ma raportez la runda 1 , sa compar,ptr ca nu am fost,si nu o sa ajung nici la finala,dar ce am vazut duminica in mare parte mi-a placut.S-a ras,ne-am distrat.A ramas si frt multa lume la after-party,cam tare

esti penal