Cumicu - Mi-e Jena ( Un Nenorocit )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

cumicu
tanar

Post by cumicu »

glugah wrote:doar ca eu amestec "profesionalul" cu felul de a fi al unui om..fiecare intelege ceea ce vrea..
mare greseala
www.cumicu.ro

Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

mea culpa. Intr-adevar, bietul cumicu e cat se poate de explicit cand zice printre altele ca trupa camuflaj ii face melodiile respectivului.

cat despre mirelinho: frate fara argumente nu am cum sa iti raspund. Daca nu vei mai fi prea ermetic pentru mine si vei spune mai clar ce te supara, poate te pot ajuta cu ceva. Din posturile tale eu unul pricep ca tu esti cel care se crede deasupra tuturor. Si in plus, tii totul pentru tine si nu iti faci mila de noi, muritorii astia mai prosti, sa ne luminezi cu inteligenta ta de campion.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

MirakalMan
un domn / doamna

Post by MirakalMan »

banal ....mi-e jena sa ascult asta :lol:
Fac beaturi mai bune ca tine :)

http://www.myspace.com/mirakalmachine
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

care asta ? piesa de mai sus sau piesa cumicului ?
Image
Qndy
tanar

Post by Qndy »

Contele wrote:Nu iti mai supraestima atata creatia.Aici nu e ca pe forumu tau plin de minori , unde esti un fel de Marian Ralea la abracadabra.Doar aia te mai simpatizeaza.
.
Te înşeli, ai face bine să-ţi faci cont acolo şi să citeşti, dacă o să ai tot aceeaş părere, înseamnă că n-ai citit bine.

Ceea ce-a făcut Cumicu, din punctul meu de vedere, se poate scuza, atâta vreme cât scrie clar pe album că instrumentalul e preluat de la portishead.

însă nu cred că trebuie sa păpăm laptic să avem dreptul de-a critica, deci degeaba sare în sus şi Cumicu.
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

Qndy wrote:Ceea ce-a făcut Cumicu, din punctul meu de vedere, se poate scuza, atâta vreme cât scrie clar pe album că instrumentalul e preluat de la portishead.
corect... doar că el susţine că a făcut sampling
... pe forumul lui parcă zicea asta
schimbu 2
tanar

Post by schimbu 2 »

cand in tara asta sunt din ce in ce mai putini emceez de calitate pe voi va doare pula de unde isi sempleaza instrumentalele...si cum s-a mai zis omu face ce vrea atata timp cat tu nu ii dai bani de mancare, nu ii dai bani de haine, nu il intretii tu si atata timp cat omu respectiv nu te pune sa platesti ca sa ii asculti melodia...daca vrei ASCULTI, daca nu dai delete si TACI!
Respect
un domn / doamna

Post by Respect »

schimbu 2 wrote:cand in tara asta sunt din ce in ce mai putini emceez de calitate pe voi va doare p*** de unde isi sempleaza instrumentalele...si cum s-a mai zis omu face ce vrea atata timp cat tu nu ii dai bani de mancare, nu ii dai bani de haine, nu il intretii tu si atata timp cat omu respectiv nu te pune sa platesti ca sa ii asculti melodia...daca vrei ASCULTI, daca nu dai delete si TACI!
Putin cam agresiv dar are dreptate omu!!!
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

sunteti tampiti ba. va mai intrebati dupa aia de ce muieste toata lumea forumistii
Image
schimbu 2
tanar

Post by schimbu 2 »

poate tu cu 2101 posturi te crezi forumist...eu nu...si nu ma fa tampit atat timp cat nu ma cunosti...
greuceanu

Post by greuceanu »

nu ma cred si vezi ca nici nu ma refeream la tine.
da ca fapt divers asa, ce inseamna pentru tine un forumist, defineste-mi, prietene.
Image
schimbu 2
tanar

Post by schimbu 2 »

ce inseamna?:))...nu inseamna NIMIC...e un om care are poate prea mult timp liber...

P.S:d alta data spune si tu la cine faci referire, prietene...
greuceanu

Post by greuceanu »

si tu nu esti forumist, schimbule 2 ?
dar spune-mi cum te numesti tu, care ai cont pe un forum si scrii pe el? aviator ?
Image
schimbu 2
tanar

Post by schimbu 2 »

am intrat cu un singur scop...la alte topicuri nici nu o sa postez...sa imi dau cu parerea la ce vorbesc unii despre samplel-ul lui cumicu...atat...de ce am cont, huh?...ca sa fac acest lucru posibil (vezi mai sus), trebuia sa ma inregistrez...iar acum nu numa ca ma faci sa fac offtopic dar ma faci sa ajung la cateva posturi in plus...
Post Reply