dar ce e ?Horatium wrote:asta nu e muzica !
F Charm feat Sonny Flame - Take The Notes [Videoclip]
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
ce se poate bro ? il vezi vreun hit international sa se poata ? Nici nu a auzit lumea de astia in plm...nutzu aka nwo wrote:...mi se pare normal sa nu fie bine primita piesa/clipu pe Hades Records! de ce? ...cred k stiti!
oricum ! big up! o piesa f. tare!
suna taaare! :d ...si n are sample!
deci se poate!
-
- fratele meu tu esti baiat
- Samurai Jack Masta
- un domn / doamna
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
MÚZI//CĂ ~ci f. 1) Arta care exprimă sentimente, idei, stări psihice în imagini artistice sonore. ♢ ~ vocală muzică interpretată cu vocea (de către un cântăreţ, un ansamblu sau de către un cor). ~ instrumentală muzică executată la instrumente, fără participarea vocilor omeneşti. 2) Creaţie muzicală; melos. 3) Ştiinţa sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului şi armoniei.Meursault wrote:Te invit sa te uiti in dictionar la "muzica" si sa compari ce scrie acolo cu piesa asta, sa-mi spui daca gasesti vreun element comun.alka wrote:ce stii tu de muzica?Horatium wrote:asta nu e muzica !
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:MÚZI//CĂ ~ci f. 1) Arta care exprimă sentimente, idei, stări psihice în imagini artistice sonore. ♢ ~ vocală muzică interpretată cu vocea (de către un cântăreţ, un ansamblu sau de către un cor). ~ instrumentală muzică executată la instrumente, fără participarea vocilor omeneşti. 2) Creaţie muzicală; melos. 3) Ştiinţa sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului şi armoniei.Meursault wrote:Te invit sa te uiti in dictionar la "muzica" si sa compari ce scrie acolo cu piesa asta, sa-mi spui daca gasesti vreun element comun.alka wrote:
ce stii tu de muzica?
No ca i-ai tras un shut in ego!

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- MirakalMan
- un domn / doamna
Pai? Ce sentimente sau idei exprima piesa asta?Graal wrote:Suzy wrote:MÚZI//CĂ ~ci f. 1) Arta care exprimă sentimente, idei, stări psihice în imagini artistice sonore. ♢ ~ vocală muzică interpretată cu vocea (de către un cântăreţ, un ansamblu sau de către un cor). ~ instrumentală muzică executată la instrumente, fără participarea vocilor omeneşti. 2) Creaţie muzicală; melos. 3) Ştiinţa sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului şi armoniei.Meursault wrote:Te invit sa te uiti in dictionar la "muzica" si sa compari ce scrie acolo cu piesa asta, sa-mi spui daca gasesti vreun element comun.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
none.Meursault wrote:Pai? Ce sentimente sau idei exprima piesa asta?Graal wrote:Suzy wrote:
MÚZI//CĂ ~ci f. 1) Arta care exprimă sentimente, idei, stări psihice în imagini artistice sonore. ♢ ~ vocală muzică interpretată cu vocea (de către un cântăreţ, un ansamblu sau de către un cor). ~ instrumentală muzică executată la instrumente, fără participarea vocilor omeneşti. 2) Creaţie muzicală; melos. 3) Ştiinţa sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului şi armoniei.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Peekaboo
- spre 5000 de posturi, e ok
Nu imi place sa-mi dau cu parerea pe forumuri, dar am ceva de spus de data asta...
Sincer sa fiu...e "simplu" sa zic asa...nu vreau sa-mi zic parerea cu adevarat, dar sa fim sinceri...pt Romania arata bine
. De la clip pana la sound.
Va dau cu pace!
Sincer sa fiu...e "simplu" sa zic asa...nu vreau sa-mi zic parerea cu adevarat, dar sa fim sinceri...pt Romania arata bine

Va dau cu pace!

Un fel de fluviu hip-hop
) aka Bro News-> http://bronews.com/
Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/