URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

URBAN GROOVE - editia 3

Post by BRUGNER_okocha »

EDITIA 3 - Urban Groove

Ca avanpremiera a emisiunii de vineri orele 21, postam mai jos cateva poze cu invitatii nostri La Familia. NU uitati, pt a beneficia de intreaga avancronica si cronica a emisiunii, trebuie sa va abonati la newsletterul HHK, pe www.hiphopkulture.ro, nu com, ca eu pe post zic com, numai de-al dreacu' :butch2: :lol:

Image
Image
Image
Image
Image
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Asaaaaaa deci... ne sabotezi?? Vezi ca ai pus virgula dupa link si nu merge! :butch2: :twisted:
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

sisu nu cunoaste colgate? :x
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

super tare...omu cred ca super fericit asa..ma uitam la poza aia cu berea in mana.cred ca altfel apreciezi starea de fapt dupa ce treci printr o astfel de experienta...asa sa stai cu o bere in mana sa razi cu prietenii
big up!
abia astept.

si inca o chestie...cand o fii mai incolo sa faci si tu brugnere lobby la concertul asta killa beez..poate te bagi si partener...astea.. :D
Last edited by kif on Wed Nov 16, 2005 3:02 pm, edited 1 time in total.
Image
CAGE
tanar

Post by CAGE »

Foto:Cage
Graffiti is boring !!!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

capu lu sisu din a 2-a poza ... e facut in photoshop? :)
99.9%
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

ba deci knd l`am vazut p sisu in prima poza m`am speriat ! :shock:
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Vladimir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Vladimir »

wow..........ala e sisu ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mah sigur e el ??? poate a dat drumu` altcuiva..... :D
Badabing, badabang, badaboom
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

mamamaamaa..ce discutii..sa moara ma sa :))))))
Image
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

Maed1 wrote:
Don Ice D.i.A wrote:sisu nu cunoaste colgate? :x
omule, vad ca o arzi urat d tot? nu t prea duce capu'
pai ia gandeste-te!! un om care sta aproximativ 2 ani d zile in inkisoare, crezi ca are toate conditiile acolo? daca il keama miron cozma , normal.....dar aici e vb d sisu !!! pune-te in locu lui...nu cred ca dintii tai ar fi fost mai albi
tot c tre sa faci e sa gandesti, nimic mai mult :wink:
era o gluma :roll:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Nu vad ce relevanta au dintii lui Sisu vis a vis de tematica acestui forum. Se pare insa ca este o tara in care toti stiu sa faca misto, este mai greu insa sa conceapa ei ceva!!!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Newsletter Urban Groove ...desi ma indoiesc ca e cineva care nu l-a primit! :twisted:
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

mi-am adus aminte apropos de emisiunea asta tanara....sa nu difuzati aceleasi clipuri de multe ori( kiar dak le mai pierd fanii ) ...k de ex la YO am vazut clipuri de zeci de ori si e enervanta kestia asta....si sunt absolut foarte sigur k material e destul....MULTUMESC anticipat
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

Foarte tare emisiunea cu "La Fa". foarte tare si Coae, care se tot imbuiba din prajituri sau ce halea el acolo :lol:

Discutziile au fost intereseante, sunt de acord cu Sisu, in chestiunea cu unda' vs. mainstream & stuff... Au fost tari si-n studio acolo (din ce-au ales sa cante, rivalitatea cu R.A.C.L.A., G.D.... se pare ca nu s-a stins :roll: )... Sisu o da tot bine...

oricum, s-au lamurit cateva chestii care trebuiau lamurite...
Si apropo de primul album La Familia ... doar pe ala il am de la ei, si inca il mai ascult din cand in cand... la multi artisti e valabila faza cum ca primul album e si cel mai bun :lol: (la familia, nas, snoop...)

bafta !
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

tvrr_1 wrote:mi-am adus aminte apropos de emisiunea asta tanara....sa nu difuzati aceleasi clipuri de multe ori( kiar dak le mai pierd fanii ) ...k de ex la YO am vazut clipuri de zeci de ori si e enervanta kestia asta....si sunt absolut foarte sigur k material e destul....MULTUMESC anticipat
au nevoie mare de videoclipuri ... si nu prea se gasesc videoclipuri underground la calitate buna.. eu le-am dat cateva mainstream de calitate DVDRip.. da' nu stiu daca le-au pus...

Au pus videoclipu' la M.O.P. - Ante Up ? :D
Post Reply