FINALA BATTLE OFF DA DOME 4

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
k3nsh1n
tanar

Post by k3nsh1n »

Pytt si atat...dupa primele 2 runde a fost clar peste kremlin, runda pt departajare a fost slaba spre foarte slaba, iar krem a fost mai bun in aceasta runda si de-aia a castigat...oricum pacat k trebuie sa ma asteptam inca un an pt revansa si va trebui sa trecem din nou prin 2 runde preliminare cu mc's k ombtron, 4phun sau amerikanu'

p.s. mai bine venea iar limun decat bahoy si amerikanu pe scena...eu le taiam microfoanele :butch2:
Respect
un domn / doamna

Post by Respect »

nu stiu cine a fost mai bun si cine nu dar un lucru stiu cert kremlin nu o are cu rime de acasa o arde mereu pe loc. eu dadeam freestyle cu el si cu roby ore in sir deci refuz din start sa cred ca , kremlin a venit cu punch-uri de acasa.
La anu voi fi si eu prezent. Damn i'm glad :D
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

chiar e frumos ca a cashtigat kremlin !!! a fost tare si la runda a doua !
frunza
tanar

Post by frunza »

k3nsh1n wrote:Pytt si atat...dupa primele 2 runde a fost clar peste kremlin, runda pt departajare a fost slaba spre foarte slaba, iar krem a fost mai bun in aceasta runda si de-aia a castigat...oricum pacat k trebuie sa ma asteptam inca un an pt revansa si va trebui sa trecem din nou prin 2 runde preliminare cu mc's k ombtron, 4phun sau amerikanu'

p.s. mai bine venea iar limun decat bahoy si amerikanu pe scena...eu le taiam microfoanele :butch2:

word! ma bucur sa vad k mai e cnv pt kre conteaza.....Oricum pt mn, Pytt a invins. In afara d prima runda in kre nu a participat, shi in kre RPG a km aratat cum sta treaba, Pytt a insemnat BODD! Kt despre p.s-ul tau....ai pus punctul pe i. :)>-
k3nsh1n
tanar

Post by k3nsh1n »

si de final sa spunem si o vorba buna...sa dam un plus ceva...macar ne-am ales cu un nou battle mc: dakar
Respect
un domn / doamna

Post by Respect »

BACAU SA SARA-N AER
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

frunza wrote:
creTzu wrote:hai sa luam totul mult prea in serios !

acum intzeleg....deci pt tn hip-hopul, evolutzia lui shi tot ceea ce-nseamna nu trebuie luat in serios. bun asha rapperule.....pakt....mai ales pt k eshti mc shi u ar trebui sa fii d alta parte a barikdei...dar se pare k e "ink o zi in kre nu shtii unde ai vrea sa fii"
Frate e un concurs aka UN JOC ! Daca ajungi la altele de la un spectacol inseamna ca ar trebui sa te controlezi. sunt de partea aia a baricadei unde oamenii inteleg ca e show si nu tre sa fii nebun cu amenintari, revolte si chestii din astea.

publicul reactioneaza doar atunci cand e o miza am observat. si la battleurile celelalte in care toti o ardeau fluierand s-au zis faze tari. eu ca spectator n-am vanit sa sustin vreun participant ca pe-o echipa de fotbal si sa ma bat cu jandarmii daca nu cashtiga. clar ca mergeam pe mana lu pytt pentru ca ne stim si-l apreciez, dar nu asta era ideea ma ! asta refuzi sa intelegi si altii ca tine... indarjirea asta nu isi are rostu, e spectacol apreciaza golurile si ocaziile nu rezultatul.
Respect
un domn / doamna

Post by Respect »

creTzu wrote:
frunza wrote:
creTzu wrote:hai sa luam totul mult prea in serios !

acum intzeleg....deci pt tn hip-hopul, evolutzia lui shi tot ceea ce-nseamna nu trebuie luat in serios. bun asha rapperule.....pakt....mai ales pt k eshti mc shi u ar trebui sa fii d alta parte a barikdei...dar se pare k e "ink o zi in kre nu shtii unde ai vrea sa fii"
Frate e un concurs aka UN JOC ! Daca ajungi la altele de la un spectacol inseamna ca ar trebui sa te controlezi. sunt de partea aia a baricadei unde oamenii inteleg ca e show si nu tre sa fii nebun cu amenintari, revolte si chestii din astea.

publicul reactioneaza doar atunci cand e o miza am observat. si la battleurile celelalte in care toti o ardeau fluierand s-au zis faze tari. eu ca spectator n-am vanit sa sustin vreun participant ca pe-o echipa de fotbal si sa ma bat cu jandarmii daca nu cashtiga. clar ca mergeam pe mana lu pytt pentru ca ne stim si-l apreciez, dar nu asta era ideea ma ! asta refuzi sa intelegi si altii ca tine... indarjirea asta nu isi are rostu, e spectacol apreciaza golurile si ocaziile nu rezultatul.
frumos ai zis , ai dreptate
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

frate a fost BAHOY ? Damnnnnnn ... trebuia sa vin baga-mi-as pla... sniciaz en biciaz
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

numai ptr bahoi as fi venit daca as fi putut :(
esti penal
jay.there.is.a
rhyme maker

Post by jay.there.is.a »

mephOne
un domn / doamna

Post by mephOne »

smechera rau treaba cu Bahoi =))

a fost tare,haos astea..

mai vrem. :D
alexpitbull
tanar

Post by alexpitbull »

a fost prea tare frate :lol: mai ales bahoy.....nu sa dus nici sa se pise ....de frica :lol: cat despre castigator,..parerea mea este ca meritau amndoi.A fost un adevarat show dar cum de a ajuns bahoy pe acolo??? :o
bogdan_r57
adevarat sa mor de nu

Post by bogdan_r57 »

a dat bahoi freestyle ? :connencter:
pe felioasa

''ca poti sa ai banu' si sa fii puternic ca Stalone nu s-o freci in gura ca Malone si sa faci balone''
Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

mie mi s-a parut un battle foarte slab :|
http://www.steaua-rangers.com/index.php - Hochei Club Steaua
www.hochei.ro/forum/ - Forum de hochei
Locked