Pytt si atat...dupa primele 2 runde a fost clar peste kremlin, runda pt departajare a fost slaba spre foarte slaba, iar krem a fost mai bun in aceasta runda si de-aia a castigat...oricum pacat k trebuie sa ma asteptam inca un an pt revansa si va trebui sa trecem din nou prin 2 runde preliminare cu mc's k ombtron, 4phun sau amerikanu'
p.s. mai bine venea iar limun decat bahoy si amerikanu pe scena...eu le taiam microfoanele
nu stiu cine a fost mai bun si cine nu dar un lucru stiu cert kremlin nu o are cu rime de acasa o arde mereu pe loc. eu dadeam freestyle cu el si cu roby ore in sir deci refuz din start sa cred ca , kremlin a venit cu punch-uri de acasa.
La anu voi fi si eu prezent. Damn i'm glad
k3nsh1n wrote:Pytt si atat...dupa primele 2 runde a fost clar peste kremlin, runda pt departajare a fost slaba spre foarte slaba, iar krem a fost mai bun in aceasta runda si de-aia a castigat...oricum pacat k trebuie sa ma asteptam inca un an pt revansa si va trebui sa trecem din nou prin 2 runde preliminare cu mc's k ombtron, 4phun sau amerikanu'
p.s. mai bine venea iar limun decat bahoy si amerikanu pe scena...eu le taiam microfoanele
word! ma bucur sa vad k mai e cnv pt kre conteaza.....Oricum pt mn, Pytt a invins. In afara d prima runda in kre nu a participat, shi in kre RPG a km aratat cum sta treaba, Pytt a insemnat BODD! Kt despre p.s-ul tau....ai pus punctul pe i. >-
creTzu wrote:hai sa luam totul mult prea in serios !
acum intzeleg....deci pt tn hip-hopul, evolutzia lui shi tot ceea ce-nseamna nu trebuie luat in serios. bun asha rapperule.....pakt....mai ales pt k eshti mc shi u ar trebui sa fii d alta parte a barikdei...dar se pare k e "ink o zi in kre nu shtii unde ai vrea sa fii"
Frate e un concurs aka UN JOC ! Daca ajungi la altele de la un spectacol inseamna ca ar trebui sa te controlezi. sunt de partea aia a baricadei unde oamenii inteleg ca e show si nu tre sa fii nebun cu amenintari, revolte si chestii din astea.
publicul reactioneaza doar atunci cand e o miza am observat. si la battleurile celelalte in care toti o ardeau fluierand s-au zis faze tari. eu ca spectator n-am vanit sa sustin vreun participant ca pe-o echipa de fotbal si sa ma bat cu jandarmii daca nu cashtiga. clar ca mergeam pe mana lu pytt pentru ca ne stim si-l apreciez, dar nu asta era ideea ma ! asta refuzi sa intelegi si altii ca tine... indarjirea asta nu isi are rostu, e spectacol apreciaza golurile si ocaziile nu rezultatul.
creTzu wrote:hai sa luam totul mult prea in serios !
acum intzeleg....deci pt tn hip-hopul, evolutzia lui shi tot ceea ce-nseamna nu trebuie luat in serios. bun asha rapperule.....pakt....mai ales pt k eshti mc shi u ar trebui sa fii d alta parte a barikdei...dar se pare k e "ink o zi in kre nu shtii unde ai vrea sa fii"
Frate e un concurs aka UN JOC ! Daca ajungi la altele de la un spectacol inseamna ca ar trebui sa te controlezi. sunt de partea aia a baricadei unde oamenii inteleg ca e show si nu tre sa fii nebun cu amenintari, revolte si chestii din astea.
publicul reactioneaza doar atunci cand e o miza am observat. si la battleurile celelalte in care toti o ardeau fluierand s-au zis faze tari. eu ca spectator n-am vanit sa sustin vreun participant ca pe-o echipa de fotbal si sa ma bat cu jandarmii daca nu cashtiga. clar ca mergeam pe mana lu pytt pentru ca ne stim si-l apreciez, dar nu asta era ideea ma ! asta refuzi sa intelegi si altii ca tine... indarjirea asta nu isi are rostu, e spectacol apreciaza golurile si ocaziile nu rezultatul.
a fost prea tare frate mai ales bahoy.....nu sa dus nici sa se pise ....de frica cat despre castigator,..parerea mea este ca meritau amndoi.A fost un adevarat show dar cum de a ajuns bahoy pe acolo???