da, stiu ca sunt coperti mai misto la promovare & download, asta conteaza cel mai putin. compilatia asta (ca nu e chiar album) a iesit in august 2008, si consta in piese trase de-a lungul timpului (si cand zic lung, I mean lung) de Onyx, pe care mr. Whosane n-a vrut sa le lase sa adune praf pe DAT-uri. Pentru mine, asta si EPMD au fost albumele rap ale anului, cu toate ca e impropriu spus, piesele fiind vechi vechi majoritatea. scream on the stage, fuckin loud ass niguz

tracklist:
1. Ghetto Way of Thinking
2. O.N.Y.X.
3. See U in Hell Pt. 2
4. Evil Streets RMX (feat Method Man)
5. Rock U
6. Hydro
7. Purse Snatchaz Pt. 2
8. Wili'n Wili'n
9. Free Style
10. Ill Murda U
11. Mad World
12. I Don't Want to Die
13. Return of the Madface
14. Candy Man
15. Hard to Be a Thug
sunt doar 2-3 care chiar palesc pe langa cele de pe albume. DAR piese gen Ghetto Way Of Thinking, remixul Evil Streets, Free Style, I Don't Want To Die, See You In Hell Pt.2 meritau sa apara pe albume, fiind mult peste unele chestii oficiale ulterioare. Asta e practic albumu ce mi-l doream de la Onyx inainte de Black Rock, adica middleschool raw si neauzit pana acuma. (Call me a hater, dar) e foarte dubios cand o strofa a lui Stick de cine stie cand (ca nu-s trecuti anii inregistrarilor) are mai multa substanta decat zeci de albume intregi din 2008 pe care le asculti si le uiti instant. Sound din ala raw de parca ai asculta casete poker, se si aude fashait de banda uzata la un moment dat. pula mea, hip hap de cand hip hap era hip hap. Ce ar trebui sa se predea la scoala de emceeing

N-am link de download ca l-am slsk-uit, dar puteti asculta remixul Evil Streets aici. kid i'll open up ya face with my orange box cutter! Onyx til death motherfucker
LE: holy shit, acuma am dat search si am vazut ca Blanquito a deschis un thread despre albumul asta cu 2 (doua) reply-uri. That's... sad.