Vitrigo Revers - De Minus Zero

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

E:

Foarte Bun
4
14%
Bun
10
36%
Merge
10
36%
Naspa
1
4%
Asa Nu!
0
No votes
Nu este genul meu, nu ma pot exprima.
3
11%

Total votes: 28

Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

foarte tare productia insa nu`mi place mc-ul pentru ca e rârâit si sâsâit.. ca flow si tehnica e ok.
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

'nsky wrote:
Exile wrote:
'nsky wrote:nu e el.
Ba da , el e. Un material bun :D
daca ti`as zice acum ca mananci c****, da mult, te`ai supara pe mine... eu il stiu bine pe vitrigo, si nu e articuno... crezi ca vorbesc asa la bulan ca voi ? seamana la voce cu articuno dar nu e el.
edit
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

NewEntry wrote:cat despre ep....e foarte ok....adica multi suntem critici si ne credem f profesionisti.....dar eu as zice sa comenteze cei care au facut ceva mai bun....

baaaaaa :|

a zis cineva ceva rau?

acelasi lucru mereu vad . :|

"fa tu ceva mai bun si apoi critica" . NU VREAU
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

NewEntry wrote:cat despre ep....e foarte ok....adica multi suntem critici si ne credem f profesionisti.....dar eu as zice sa comenteze cei care au facut ceva mai bun....
sa-nteleg ca tu faci ceva mai bun de comentezi ?
Image
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Hefa wrote:

baaaaaa :|

a zis cineva ceva rau?

acelasi lucru mereu vad . :|

"fa tu ceva mai bun si apoi critica" . NU VREAU
Ce te iei ba de lume? Te doare capu?
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

mi-a trecut
Vitrigo Revers
fratele meu tu esti baiat

-

Post by Vitrigo Revers »

Respect wrote:E frumos proiectu' imi place dar nu m-a atras nici o piesa in mod special, nu are acel ceva.Oricum bafta in continuare
Mi-ar placea daca ai incerca sa definesti "acel ceva" incat sa-mi dau seama ce lipseste.
Simbad wrote:Negative deosebite.
Versurile nu se ridica insa la inaltimea negativelor. Sunt cam banale. Nu sunt rele, dar nu atrag prin nimic, cum a zis si Respect.
Nici partea vocala nu m-a incantat. Tonul (intonatia) repeta stilul marilor corifei ai hip-hop-ului romanesc. Nu se individualizeaza.
Materialul e bun de ascultat pe fundal.
Opinia mea e ca exista potential de mai bine vis-a-vis de mc-iing, pentru ca unele caterinci sunt dragutze.
Genul de opinie complexa care ma ajuta sa imi formez un feedback si ma ajuta sa-mi dau seama cu ce gresesc si cum pot sa schimb, mi-ar placea sa vad doar pareri de genu'.
Xpl wrote:de unde ai samplat Pacatele Plevei ?
Stylistics - From The Mountain.
a folosit si Keri sample-u ala pe "Film de categoria B" a lui Lecart de pe Precuts 2, daca nu ma inseala urechea .
Nu te-nsala urechea, asa e, l-a folosit Keri, l-am folosit eu, l-a folosit Akhenaton pe "Ecoeuré", il va folosi Xpl, si probabil multi altii.

Exile wrote:
'nsky wrote:nu e el.
Ba da , el e. Un material bun :D
Marian stie, nu sunt eu, am fost cu el atunci. :D

Multumesc pentru pareri, cum am zis, ma ajuta sa imi formez un feedback pentru urmatorul material, mi-ar placea, daca se poate sa revenim la subiect si sa continuam.
NewEntry

Post by NewEntry »

Al Gharaa wrote:
sa-nteleg ca tu faci ceva mai bun de comentezi ?

Eu nu am comentat impotriva materialului,n-am criticat, nu am dat sfaturi ca yos cel mai bun si eu stiu totu......asa ca numai vb....judeca mai intai
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

n-are rost.
Image
Respect
un domn / doamna

Re: -

Post by Respect »

Vitrigo Revers wrote:
Respect wrote:E frumos proiectu' imi place dar nu m-a atras nici o piesa in mod special, nu are acel ceva.Oricum bafta in continuare
Mi-ar placea daca ai incerca sa definesti "acel ceva" incat sa-mi dau seama ce lipseste
je ne sais quoi :(
Racfm
rapperu vostru preferat

Post by Racfm »

Ma e tare ... adica ... nah , eu am ep-u provizoriu. Nu stiu daca ai mai adaugat ceva pe el. In general imi place , si productia ( stii ca eu am o problema cu percutia ta :) ).
Versurile sunt ok si ca flow esti la fel de ok. Nu stiu ce sa-ti mai zic ... esti ok tu asa :) .
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar :)))
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Cinci mă rupe, beatu ăla făcut de acel "Dezmembratu", este foarte ok. Celelalte sunt bune, însă îmi plac atât rimele cât şi beatul pt. piesa cinci... MERGEM!
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

am votat f bun...imi place...instrumentale calumea...ma distreaza baiatul ce nu poate pronunta ''S''-ul...nu e original...dar e impecabil...calitate...tot...cum se face ca nu am mai auzit nimik de baieti pana acum? sau nu stiu eu? de unde sunt...ceva detalii...asa de curiozitate....daca se poate...:P
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Re: -

Post by Blacksun »

Vitrigo Revers wrote:
Simbad wrote:Negative deosebite.
Versurile nu se ridica insa la inaltimea negativelor. Sunt cam banale. Nu sunt rele, dar nu atrag prin nimic, cum a zis si Respect.
Nici partea vocala nu m-a incantat. Tonul (intonatia) repeta stilul marilor corifei ai hip-hop-ului romanesc. Nu se individualizeaza.
Materialul e bun de ascultat pe fundal.
Opinia mea e ca exista potential de mai bine vis-a-vis de mc-iing, pentru ca unele caterinci sunt dragutze.
Genul de opinie complexa care ma ajuta sa imi formez un feedback si ma ajuta sa-mi dau seama cu ce gresesc si cum pot sa schimb, mi-ar placea sa vad doar pareri de genu'.
Atunci du-te la megastar :wink:
Useri de pe forumul hades nu promoveaza/descopera tinere talente , nu asta e scopul forumului.
Vitrigo Revers

Post by Vitrigo Revers »

Zellu_FT wrote:am votat f bun...imi place...instrumentale calumea...ma distreaza baiatul ce nu poate pronunta ''S''-ul...nu e original...dar e impecabil...calitate...tot...cum se face ca nu am mai auzit nimik de baieti pana acum? sau nu stiu eu? de unde sunt...ceva detalii...asa de curiozitate....daca se poate...:P
Cand zici de baiatul care e "sasait" presupun ca te referi la Prolix. Cum se face ca nu ai auzit nimic? O fi din cauza ca nu am mai avut materiale in trecut, sau aparitii pe alte proiecte. Eu si Prolix suntem din Baia Mare, Cristian - " copertaru' " e din Bucuresti, iar Dezmembratu' e in Marea Britanie momentan, dar e roman si el. Strict despre persoana mea prea multe nu pot spune, decat ca sunt licean, am 15 ani, ma ocup de: productie, mc-ing, mixaj / master si cam atat. Sper sa iti fi spus mai multe materialul.
Post Reply