Vitrigo Revers - De Minus Zero
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
- KrafTu
- dimineata verific forumu
Ce te iei ba de lume? Te doare capu?Hefa wrote:NewEntry wrote:cat despre ep....e foarte ok....adica multi suntem critici si ne credem f profesionisti.....dar eu as zice sa comenteze cei care au facut ceva mai bun....
baaaaaa
a zis cineva ceva rau?
acelasi lucru mereu vad .
"fa tu ceva mai bun si apoi critica" . NU VREAU
-
- fratele meu tu esti baiat
-
Mi-ar placea daca ai incerca sa definesti "acel ceva" incat sa-mi dau seama ce lipseste.Respect wrote:E frumos proiectu' imi place dar nu m-a atras nici o piesa in mod special, nu are acel ceva.Oricum bafta in continuare
Genul de opinie complexa care ma ajuta sa imi formez un feedback si ma ajuta sa-mi dau seama cu ce gresesc si cum pot sa schimb, mi-ar placea sa vad doar pareri de genu'.Simbad wrote:Negative deosebite.
Versurile nu se ridica insa la inaltimea negativelor. Sunt cam banale. Nu sunt rele, dar nu atrag prin nimic, cum a zis si Respect.
Nici partea vocala nu m-a incantat. Tonul (intonatia) repeta stilul marilor corifei ai hip-hop-ului romanesc. Nu se individualizeaza.
Materialul e bun de ascultat pe fundal.
Opinia mea e ca exista potential de mai bine vis-a-vis de mc-iing, pentru ca unele caterinci sunt dragutze.
Stylistics - From The Mountain.Xpl wrote:de unde ai samplat Pacatele Plevei ?
Nu te-nsala urechea, asa e, l-a folosit Keri, l-am folosit eu, l-a folosit Akhenaton pe "Ecoeuré", il va folosi Xpl, si probabil multi altii.a folosit si Keri sample-u ala pe "Film de categoria B" a lui Lecart de pe Precuts 2, daca nu ma inseala urechea .
Marian stie, nu sunt eu, am fost cu el atunci.Exile wrote:Ba da , el e. Un material bun'nsky wrote:nu e el.

Multumesc pentru pareri, cum am zis, ma ajuta sa imi formez un feedback pentru urmatorul material, mi-ar placea, daca se poate sa revenim la subiect si sa continuam.
- NewEntry
Al Gharaa wrote:sa-nteleg ca tu faci ceva mai bun de comentezi ?NewEntry wrote:cat despre ep....e foarte ok....adica multi suntem critici si ne credem f profesionisti.....dar eu as zice sa comenteze cei care au facut ceva mai bun....
Eu nu am comentat impotriva materialului,n-am criticat, nu am dat sfaturi ca yos cel mai bun si eu stiu totu......asa ca numai vb....judeca mai intai
Re: -
je ne sais quoiVitrigo Revers wrote:Mi-ar placea daca ai incerca sa definesti "acel ceva" incat sa-mi dau seama ce lipsesteRespect wrote:E frumos proiectu' imi place dar nu m-a atras nici o piesa in mod special, nu are acel ceva.Oricum bafta in continuare

- Racfm
- rapperu vostru preferat
Ma e tare ... adica ... nah , eu am ep-u provizoriu. Nu stiu daca ai mai adaugat ceva pe el. In general imi place , si productia ( stii ca eu am o problema cu percutia ta
).
Versurile sunt ok si ca flow esti la fel de ok. Nu stiu ce sa-ti mai zic ... esti ok tu asa
.

Versurile sunt ok si ca flow esti la fel de ok. Nu stiu ce sa-ti mai zic ... esti ok tu asa

Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar))
- cristian.hhr
Re: -
Atunci du-te la megastarVitrigo Revers wrote:Genul de opinie complexa care ma ajuta sa imi formez un feedback si ma ajuta sa-mi dau seama cu ce gresesc si cum pot sa schimb, mi-ar placea sa vad doar pareri de genu'.Simbad wrote:Negative deosebite.
Versurile nu se ridica insa la inaltimea negativelor. Sunt cam banale. Nu sunt rele, dar nu atrag prin nimic, cum a zis si Respect.
Nici partea vocala nu m-a incantat. Tonul (intonatia) repeta stilul marilor corifei ai hip-hop-ului romanesc. Nu se individualizeaza.
Materialul e bun de ascultat pe fundal.
Opinia mea e ca exista potential de mai bine vis-a-vis de mc-iing, pentru ca unele caterinci sunt dragutze.

Useri de pe forumul hades nu promoveaza/descopera tinere talente , nu asta e scopul forumului.
-
Cand zici de baiatul care e "sasait" presupun ca te referi la Prolix. Cum se face ca nu ai auzit nimic? O fi din cauza ca nu am mai avut materiale in trecut, sau aparitii pe alte proiecte. Eu si Prolix suntem din Baia Mare, Cristian - " copertaru' " e din Bucuresti, iar Dezmembratu' e in Marea Britanie momentan, dar e roman si el. Strict despre persoana mea prea multe nu pot spune, decat ca sunt licean, am 15 ani, ma ocup de: productie, mc-ing, mixaj / master si cam atat. Sper sa iti fi spus mai multe materialul.Zellu_FT wrote:am votat f bun...imi place...instrumentale calumea...ma distreaza baiatul ce nu poate pronunta ''S''-ul...nu e original...dar e impecabil...calitate...tot...cum se face ca nu am mai auzit nimik de baieti pana acum? sau nu stiu eu? de unde sunt...ceva detalii...asa de curiozitate....daca se poate...