Cumicu - Mi-e Jena ( Un Nenorocit )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

ok, revin la concluzia mea... sunteti tampiti.
Image
NskY
#

Post by NskY »

si al gharaa e tampit, chill...
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

marian...
Image
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

să fii tâmpit e bine
TÂMPÍT adj., s. 1. adj., s. v. idiot. 2. adj. v. stupid. 3. adj. îndobitocit, prostit. (Om ~ de viaţa pe care o duce.) 4. adj. ameţit, buimac, buimăcit, năuc, năucit, zăpăcit, (pop.) bâiguit, capiu, uluit, (reg.) buimatic, hăbăuc, (Mold., Bucov. şi Tran-silv.) tehui. (S-a sculat ~.)

toată lumea e tâmpită :D
Qndy
tanar

Post by Qndy »

schimbu 2 wrote: ASCULTI, daca nu dai delete si TACI!
schimbu 2 wrote:.si nu ma fa tampit atat timp cat nu ma cunosti...
Poate el nu, dar te fac eu.
Eşti un tâmpit.. şi ipocrit.

Tu asculţi, si nu taci.

Am dreptul să-mi dau cu părerea in legătură cu melodia lui cumicu, chiar dacă nu dau bani să ascult piesa. în acelasi timp cumicu are dreptul să-l doară-n pălărie de ce zic eu.

Dacă tot vrei să-l aperi pe cumicu, mai bine ai scoate în evidenţa versurile lui ( care-mi par a fi geniale).
schimbu 2
tanar

Post by schimbu 2 »

:)) ai de capu meu...ba omule...am zis ca daca nu ma cunoste sa nu ma faca tampit...si acu vii tu si zici ca "poate el nu da te fac yo"...:))) ne cunoastem bah? probabil dupa nume nu esti decat o fetita...sau doar un alt frustrat care i-a futut altu prietena...nu te cunosc deci ma doare in pula de tine...bai omule...poti sa asculti fara sa dai bani...bine...poa sa ti se rupa...si lu cumicu poate sa i se rupa de parerile noastre...da bah omule...daca tot critici ceva critica asa cum trebe...nu pentru niste cacaturi gen de unde a semplat melodia...si daca ai ceva personal cu faptu ca yo am avut tupeu sa intru pe forumu asta si sa imi zic parerea care nu e la fel cu parerea altora...stii ceva? MI SE RUPE DE TINE...
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

schimbu 2 wrote:...da bah omule...daca tot critici ceva critica asa cum trebe...nu pentru niste cacaturi gen de unde a semplat melodia...
aia nu e critică, e o observaţie. şi nici măcar nu e vorba de "de unde a samplat melodia", e vorba de "peste ce piesă şi-a trântit versurile"...

mi s-a scârbit să tot amintesc chestia asta... ce-i pe proTV?
Mef
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Mef »

schimbu 2 wrote::)) ai de capu meu...ba omule...am zis ca daca nu ma cunoste sa nu ma faca tampit...si acu vii tu si zici ca "poate el nu da te fac yo"...:))) ne cunoastem bah? probabil dupa nume nu esti decat o fetita...sau doar un alt frustrat care i-a futut altu prietena...nu te cunosc deci ma doare in p*** de tine...bai omule...poti sa asculti fara sa dai bani...bine...poa sa ti se rupa...si lu cumicu poate sa i se rupa de parerile noastre...da bah omule...daca tot critici ceva critica asa cum trebe...nu pentru niste cacaturi gen de unde a semplat melodia...si daca ai ceva personal cu faptu ca yo am avut tupeu sa intru pe forumu asta si sa imi zic parerea care nu e la fel cu parerea altora...stii ceva? MI SE RUPE DE TINE...

deja-vu :roll:
aceeasi discutie si aceleasi controverse de vreo 'enshpemii de pagini incoa'

in alta ordine de idei :? .. chiar nu v-ati plictisit de subiectu asta?
Image
NskY
#

Post by NskY »

problema cu samplingul ala cum vreti voi sa ii ziceti a mai fost discutata o data pe forum... si am lasat topicul curat, iar acum apareti voi iar ? hai, discutati frumos despre piesa, daca nu, v`as recomanda sa evitati postatul. :arrow:
cumicu
tanar

Post by cumicu »

hai sa mai ascultam o piesa din repertoriul international... http://www.dailymotion.com/video/x2nh56 ... ters_music

...alune, careva?
www.cumicu.ro

Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cumicu, cand vine schimbu 3? hai ca asta a fost simpatic
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

vreau si eu piesa asta in format .mp3.. ca am doar un rmx si nu suna la fel de bine . :D daca o are cineva sa ii dea un upload.
Image
cRoNoS
tanar

Post by cRoNoS »

orice mel a lu cumicu este ... prea tare ... respect
kryp
un domn / doamna

Post by kryp »

http://www.ryu.ro/ hip hop dragii mei , hip hop , scz cumicu ca o bag pe topicu asta , nu prea stiam unde pot arunca un pont catre ascultatorii de rap de calitate pe aici . tutun careva?
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?

http://www.myspace.com/theworddealer
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ce se intimpla cu forumul?mie nu mi-a mers toata ziua...
Post Reply