meggadon wrote:Incepand cu 19 decembrie club LEVEL va aduce un cadou inedit! in fiecare vineri puteti asista la cele mai tari petreceri r'n'b & hip-hop cu cele mai noi piese si cei mai tari invitati! distreaza-te la un alt nivel...doar in LEVEL! INTRARE GRATUITA!!!
CLUB LEVEL b-dul Libertatii nr 1(rondul george cosbuc)
Clubul Level , e in locul fostului club a lu Mutu , Pacha sau cum se numea , nu ?
Nu merg acolo chiar daca e intrare libera , Malibu 2 sa-mi bag p***
da ala e...daca malibu s-a cam stricat ne mutam cartieru general...
VINERI 27 DECEMBRIE CLUB LEVEL & 6ASE:6ASE prezinta NOAPTEA DE HIP HOP SUPER PETRECERE R'N'B GANGSTA RAP,CONCURS KARAOKE HIP HOP premiu o sticla de JOHNNY WALKER INTRARE LIBERA ora 23
VINERI 26 DECEMBRIE CLUB LEVEL & 6ASE:6ASE prezinta NOAPTEA DE HIP HOP.SUPER PETRECERE R'N'B GANGSTA RAP,CONCURS KARAOKE HIP HOP premiu o sticla de JOHNNY WALKER INTRARE LIBERA ora 23
Vlad wrote:Vineri 16 ianuarie 2009 ora 21:00, Club Fabrica incepe noul an cu un concert extraordinar sustinut de Sociopat Records cu artistul Nimeni Altu' in prim plan.
Eveniment organizat de CE SYSTEMS
Intrarea este 17 Ron,in care este inclus un cadou special si secret.
Koma la cate concerte ai fost in fabrica? cred ca doar la alea ale voastre daca au fost acolo:)) eu am terminat cu replicile astea copilaresti,pacat ca voi nu.eu ma distrez:))
Promo-ul audio va rula pe la niste radiouri consacrate, in curand.il uploadez zilele astea cand e gata. In rest numai bine.
Club Fabrica
Vineri 16 ianuarie,ora 21:00.
17 ron intrarea / 15 ron in avans biletul.
Last edited by CE SYSTEMS on Tue Jan 06, 2009 4:12 am, edited 6 times in total.