mihai.lazar wrote:O sa aflati in cursul zilei de azi de unde si pana unde aceasta piesa ... cu aceasta ocazie va afla si Vlad Dobrescu pentru ca el sustine ca nu stie.. Si vor afla si cei care ii iau apararea.
Eu nu zic mai mult ... mi-e scarba pur si simplu si mi-e scarba si mai mult de iesiri de genul celei mai de jos. A devenit o tiganeala la colt de bloc si sper ca lucrul care va aparea mai pe seara sa o opreasca:
citat de pe forumul facemrecords
V Diesel wrote:La momentul asta nu am de gand sa ma iau de Hades Records pe vreo piesa, o sa fac o piesa in care o sa-l f*t in gura pe Butch (hehe) ...si cam atat. Poate o sa sara ceva schije si nu garantez siguranta celor care stau langa Fiul Urat Mirositor.
Nu e vorba nicidecum de o cearta publica intre prieteni... trebuie sa va zic ca am vorbit cu omul asta de aproximativ 5 ori in viata mea, deci nu stiu de unde atata dezamagire tragica in sufletul lui si mai ales atatea pretentii ca m-ar cunoaste si ca si-ar permite sa imi spuna tot felul de chestii.
Pentru mine slagarul din Drumul Taberei nu a fost insa o surpriza, pentru ca din cele 5 conversatii avute cu happeh-ul cu phobleme de phonuntie, 3 (inclusiv prima conversatie pe care am avut-o cu el in viata mea) au avut la baza diferite reprosuri si au urmat urmatorul format: "Sa stii ca m-a dehanjat foahte tahe x si y si ched ca ah fi thebuit sa z si z prim". N-am inteles niciodata de unde atata tupeu din partea unui om care nu ma cunoaste sa-mi spuna cum ar trebui sa ma comport, dar trebuie sa recunosc ca Butch emana un vibe linistitor de "prostul satului" care duce, intr-adevar, cu gandul la cainele devotat din Tom si Jerry...asa ca l-am primit pe langa casa, acceptandu-i atitudinea ciudata asa cum accepti diverse neajunsuri ale oamenilor din jur.
Sincer poate are dreptate cu refrenul ala, pt ca eu nu am inteles mare lucru...mi se pare asa ceva gen scrisoarea lui Stan catre Eminem. Melodia in sine are la baza fabula pentru prescolari (nu glumesc) Greierele si Furnica, scrisa de LaFontaine. Avem aici primul diss din istoria hiphop-ului in care MC-ul foloseste ca atu principal faptul ca e mai HARNIC decat opozantul sau. Mai mult de-atat, ma face sa tremur la gandul ca in 5-6 ani s-ar putea folosi de knowledge-ul obtinut din lucrari ca "Domnul Trandafir", "Puiul", "La Cirese" sau ar putea folosi tehnici complexe bazate pe numere cu virgula, fractii si ecuatii de gradul 1.
Cat despre acuzatiile care mi se aduc pe piesa...sunt foarte vagi...dar daca inteleg bine faptul ca nu-mi place muzica de la Hades ma face automat un monstru cu fata de om...pff nu stiu ce sa zic, in orice caz, cred ca raspunsul meu va fi mai mult ceva de genul "Butch Suge p*la" decat nustiuce mesaj subliminal cu greieri si tot felul de slobozeli poetice.
Cri, cri, cri-vremuri gri;
In locu' tau m-as gatui!
VD, VDRL cantitativ, mai mult decat calitativ
Ne-ai impartasit la toti diagnosticarea ta cu sifilis verbal pozitiv.
Te chinuia o replika? O lasai sa te chinuie, n-o scoteai chinuita.
Ce vina are La Fontaine ca n-ai avut o viata fericita?
De multe ori Facem pe noi, Facem felatie
Reusind sa cadem in dizgratie cu gratie
Facem herpes, Facem Recorduri la penibil
Castigatorul fericit al unui bilet valabil
In orice mushuroi pe post de botanist voluntar incontestabil.
Sindromul Tourette se manifesta exagerat,
Si nu vad sanse de lecuire pentru acest exponat,
Care prezinta la gura hemoroizi subcutanat;
Intoxicat cu rime de latrina imprumutate de la sat!
"Sa ma sugi" debiteaza orice impotent
Din Baneasa sau de la Rahova-n dungi!
Din penis orice mascul scoate ceva, bai sluga;
Imbie lumea cu un creier ceva, daca vrei sa te mulga!
Te invita Bivolaru sa va VeDeti la o spirala,
Si iti dau acolo baietii genu' tau de morala!
Auzi ce zice Domnu' Trandafir k mai ai de luat o lectie;
Ce ne-ai spus tu acolo a fost maxima frectie.