Ryu - Nu intru-n banii de tigari [album]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

cumicu
tanar

Ryu - Nu intru-n banii de tigari [album]

Post by cumicu »

www.cumicu.ro

Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
^h8-
serios, sunt ok

Post by ^h8- »

aveti forum bots pe-acolo multi.
NewEntry
fratele meu tu esti baiat

Post by NewEntry »

mi greu sa fac cont p forumu pe care lai postat......despre album e foarte simplu: l-am downloadat. si dupa prima auditie mi-a facut o parere buna.....apoi l-am ascultat de 3 ori la rand melodie cu melodie......e sooper fain albumu, ryu parca vn cu ceva nou si cand il ascult parca in unele momente seamana cu deceneu:)......multa bafta in continoare
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

sunt inca la primele melodii, dar nu m-am putut abtine sa nu scriu ca pana acum m-au impresionat mult negativele (foarte-foarte misto) si evolutia lu' Ryu. Ultima oara, pe Replica, era mult in urma lu' cumicu. Acu' distanta dintre ei pare ca s-a mai micsorat. Pana acu' (melodia 9) procentul de caterinci marfa e mai mare, fata de ce ne obisnuise cand canta in Replica. Vocea parca e mai bine pusa in valoare si chiar daca, pe alocuri, seamana cu tonul lui deceneu (cum spunea NewEntry), e prea putin deranjant. "Reteta succesului" e cam aproape de "7 zile", dar e ok.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Endogen
un domn / doamna

Post by Endogen »

felicitari, se vede ca este un album muncit si imi pare ca este scris pe o perioada mai lunga de timp, un album fara prea multi invitati ceea ce l face ff personal...respect asta!

fara mostenire,ryu from the block,cultura urbana, adevarata fata, nu regret, apologia nefericirii,esenta miscarii, iremediabil.

ps: bun bun bun dj twist!

"tocmai d aia!!";)
ENDOGEN NOAPTEBUNA! A APARUUUUUUUUUT!!!

www.endogen.ro
www.myspace.com/eendogen
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

e foarte bun frate....bine asa
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
shinen
tanar

Post by shinen »

"vroiam sa mi iau plasture sa ma las,dar intram in banii de tigari"=)) sau ceva de genu.

Pe cand urmatorul:D
Nash
serios, sunt ok

Post by Nash »

nu-mi place
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
span
rapperu vostru preferat

Post by span »

Negativele rup... restu nu-mi place
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

mie imi place. in sfarshit cineva care are un stil al sau de a da. chiar daca nu-s deacord cu mai multe chestii pe care le zice, apreciez materialul per total. aia cu fanta m-a spart !
droopy
adevarat sa mor de nu

Post by droopy »

suna chiar foarte bine :mrgreen: ....atat negativel cat si versurile...intradevar a evoluat fata de cum era cand facea parte din replica
I`m that person who told you that Santa does not exist.
Twenty
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Twenty »

creTzu wrote: aia cu fanta m-a spart !
Aia e crema de pe album :lol:

Un album reusit.. Imi place 8)
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

droopy wrote:...intradevar a evoluat fata de cum era cand facea parte din replica
Asta e si parerea mea acum dupa ce am terminat de ascultat complet albumul.
Stilul asta verbal (a la Wu tang) il prinde foarte bine si oricum, proportia de caterinici realmente bune a crescut simtitor.
Negativele sunt asa cum ar trebui sa fie pe orice album hip-hop: variate, fiecare cu un quelque chose al lui. Si, in continuare, se pastreaza (chiar daca mai atenuat), simplitatea constructiei negativelor, asa cum era pe Replica si lucru pe care eu personal il apreciez foarte mult. (Hiperbolizand un pic, daca ar fi dupa mine, tot hip-hop-ul ar suna ca Rhyme Pays-ul lui Ice T sau Criminal Minded-ul de la BDP.)
Hipocrisy is the greatest luxury!
epho
gisulapu

Post by epho »

creTzu wrote:aia cu fanta m-a spart !
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

frate fii atent.. eu sunt tibi din zumzet frate, aici cu fratele kremlin si fratele dutzu (duce al Angliei) si noi apreciam pozitia lui ryu in playlist. de obicei muzica asta frate se consuma cu adjectiv metaforizat cu polen... tu frate sper ca ai reusist sa iei in pula mea fanta ca o meriti coaie.. esti meseriash! respect! (restu Zumzet.... Ascultati Zumzeeeet...sa fiti atenti la... Zumzeeet... Ryu... si Zumzeeet.... si flori cu buchete de zambete si narcise postmoderniste din cadrul bisericii Sfantul Iosif & Jah-Jah! Desi azi am intrat in banii de tigari... pentru ca sa iau un taxi ca in bacau is -15 grade in pula mea.. suntem in siberia Hip=Hopului). E prima oara cand vin la tine ... nu te las sa pleci ... atunci cand stateam cu prietenul meu bun ... ryu...).
- Planul cel nou este wash and go ... da' am ramas pletos ca mi-am lasat bani de tigari. si bricheta .
- In tot acesti ani te voi intalni vreodata.... . Viceroy... ce nume frumos pt tigari..
8 prieteni ai mirabelei dauar mi-au zis ca Krem acum invatza pt zarurile vietii aruncate destoinic.. ce pula mea inseamna destoinic?). Viata e ca o lupta cu un dinozaur... cam grea! Asadar va urez sarbatori fericita si daca as sti mai despre aceasta tehnologie numita internet v-as pune un colind de Hrusca (click aici)) important este ca e craciunul si ca niciodata n-o sa se opreasca difuzarea filmelor singur acasa! Maculin Colgate... esti nasol frate.. mai cresti ca nu esti un personaj din Simpsons.. ca aia nu cresc coaie..).. gata frate..
total suspec!
va respect!
lipsescte c-ul ca sa sune a screaci!
Pooooop!
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Post Reply