1.Intro (skit)
2.Incantat de cunostinta
3.Efectul Cernobal
4.Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie
5.Binecuvantata sa fii Romania
6.Perfect normal
7.Las frau liber gandurilor
8.Hip Hop
9.Stilul Obez
10.Mi s-o rupt p...@ (skit)
11.Gandeste-te daca se merita
12.Intelectualii 2009
13.Despre ea
14.Ar fi mai bine
15 Ultimele randuri...
texte: 2Lici (exceptie piesa 4:M. Eminescu)
instrumentale:Libo & 2Lici
mixaj,master:2Lici
eu am s-ascult c-am ascultat mizerii mizerabile şi am râs puţin îmi amintesc piesa aia k pula sau cum se chema...
ce faci / faceţi e chiar mai tare decât câteva chestii overrated de pe-aici... orice ar zice unii.
Ma per ansamblu mie mi so parut un album bun si cu multe idei bune si noi.
Am ascultat si "Mizerii mizerabile" si asta al doilea ii mult mai bun decat primul.
Bafta in continuare
E interesant albumul, si unele caterinci sunt de retinut (vreo 30% din totalul lor).
Negativele au elemente bune, insa din pacate le lipseste acel ceva care sa le-nveleasca, care sa inchege diversele sunete separate.
Din pacate insa nu e un album care la finalul lui sa te faca sa-l mai asculti de prea multe ori.
Singura melodie care scapa de tiparul asta e cea cu Intelectualii, care e chiar originala. Ma rog, mai putin originala obsesia asta a oricarui debutant in rap de a preaslavi alcoolul, insa e originala plasarea "actiunii" in cadru universitar. Eu unul n-am mai auzit-o la nimeni altcineva. In plus, toata desfasurarea strofelor, a la Indecent si Cruciada, e de efect.
Imi mai place faptul ca da solo pe tot albumul. Chestia asta cu featuring-ul poate fi folositoare uneori, insa de multe ori e o exagerare. Si prefer un MC/o formatie care poate face fata pe tot materialul discografic.
Insa sfatul meu este de a-si distila inspiratia si de a prelucra mai bine materialul, inclusiv negativele, pentru a-l face mai reascultabil.
nu cred ca toti ascultatorii au inteles ce vrea sa zica omu in piesele lui...mie imi plac multe piese si nu o zic pt faptu ca Tulici mi prieten bun...piesa "Las frau liber gandurilor" e tare si negativu si versurile si omu are idei originale...se simte ca a muncit si a evoluat de la primul album!numah bine!
bafta tulici,albumu 2 e mult mai bun decat primul, dupa parerea mea. imi plac versurile tale, ce nu tare imi place este partea instrumentala,ar trebui sa lucrezi umpik mai mult akolo. in rest e ok, bafta mare si ne auzim prin concerte!