Swoad & Maxer - Urme si Umbre (Cenaclu)(Album Poetii Morti)
www.cenaclu-crew.com
Membrii Crew-ului Basarabian
"Cenaclu"(Swoad&Maxer, SikeratScriptum,Greg,Macros,Dj Decont)
Swoad_Maxer - Urme si Umbre.mp3 - 7.28MB
Swoad & Maxer - Urme si Umbre (Cenaclu)(Album Poetii Mor
-
- tanar
Swoad & Maxer - Urme si Umbre (Cenaclu)(Album Poetii Mor
Last edited by Swoad_&_MaXer on Wed Dec 31, 2008 3:11 pm, edited 1 time in total.
-
- tanar
-
- The Drunken Master
din cate stiu eu nu prea sunt studiouri in rep. md. ...asta ar scuza intr-un fel calitatea sunetului...
cat despre productie...se poate si mai bine...exista producatori/beatmakeri decenti acolo...
e ok
lucrat mai bine...pe alte scule...alte beaturi...duce la rezultate mai bune...
cat despre productie...se poate si mai bine...exista producatori/beatmakeri decenti acolo...
e ok
lucrat mai bine...pe alte scule...alte beaturi...duce la rezultate mai bune...
peepee in ya girl's eyebrow
Fratilor mi-a placut a doua piesa "nu incercati"
prima si a triea nu e stilul meu, poate ca nu vreau multa filozofie in texte caci vreau sa ma relaxez cind asculta muzica...caci destul cit in timpl zilei imi epuiezez minteaaaa
a patra imi place negativul f f tare....si tema e alesa cu succes
a cincea e monotona e din cauza negativului cred ca....cum au spus si ceilalti de aici mult lucru o sa fie succes mai mult loviti in negative caci la texte si sens sunteti 100% in rest mereu este loc de progres...Succes
prima si a triea nu e stilul meu, poate ca nu vreau multa filozofie in texte caci vreau sa ma relaxez cind asculta muzica...caci destul cit in timpl zilei imi epuiezez minteaaaa

a patra imi place negativul f f tare....si tema e alesa cu succes
a cincea e monotona e din cauza negativului cred ca....cum au spus si ceilalti de aici mult lucru o sa fie succes mai mult loviti in negative caci la texte si sens sunteti 100% in rest mereu este loc de progres...Succes
-
- tanar