Beatul e free/gratis pentru toata lumea care indeplineste urmatoarele conditii:
- Pe piesa si/sau langa numele piesei sa fie precizat de cine e facut instrumentalul (anume GRAAL).
- Piesa nu se vinde.*
Bafta!!!
- mc-ul sa precizeze ca instrumentalul e produs de mine,
- cedez instrumentalul / instrumentalele celui ce ma anunta prin PM ca il / le doreste.
- proiectele nu mai exista,
- cedez instrumentalul / instrumentalele celui ce ma anunta prin PM ca il / le doreste.
Revin si eu aici cu 3 beaturi deseara. Cu un mic edit.
- proiectele nu mai exista.
mc-ul/trupa sa-mi dea in mesajul privat si un link de unde pot asculta/descarca macar o piesa sa-mi fac o mica idee despre el/ei (adica nu o sa dau instrumentalul unuia care pica pe langa beat,de exemplu...un myspace este perfect)
-mixdownul este wav si are vreo 38 de mb
-am si proiectul/sesiunea [cool edit pro/adobe audition]
-mc-ul/trupa sa scrie/spuna ca este produs de Non Grata
edit: DAT
Last edited by noshit on Mon Jan 05, 2009 1:53 pm, edited 2 times in total.
- proiectele nu mai exista,
noshit wrote:mc-ul/trupa sa-mi dea in mesajul privat si un link de unde pot asculta/descarca macar o piesa sa-mi fac o mica idee despre el/ei (adica nu o sa dau instrumentalul unuia care pica pe langa beat,de exemplu...un myspace este perfect)
-mixdownul este wav si are vreo 38 de mb
-am si proiectul/sesiunea [cool edit pro/adobe audition]
-mc-ul/trupa sa scrie/spuna ca este produs de Non Grata