BUG Mafia
- constanteanu'
- tanar
-
- funk soul sensation
- constanteanu'
- tanar
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mafia la pamant? de ce?constanteanu' wrote:Deja e prea mult sa il compari pe cumicu cu mafia. Chit ca Mafia acum sunt la pamant,totusi cate au facut ei pt hip hop'ul mioritic nu cred ca se poate uita,desi repet la ora actuala sunt praf

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- constanteanu'
- tanar
Pai ce pot zice,daca de 2 ani se chinuie sa scoata un album cu remixuri?Suzy wrote:mafia la pamant? de ce?constanteanu' wrote:Deja e prea mult sa il compari pe cumicu cu mafia. Chit ca Mafia acum sunt la pamant,totusi cate au facut ei pt hip hop'ul mioritic nu cred ca se poate uita,desi repet la ora actuala sunt praf
Cat despre Cumicu,coaie fa'ma incult,dar sa mor daca am auzit de el pana acum 3 -4 ani

Lumea se intampla!
ahahasouljunk.fane wrote:paaaai faza-i ca mafia asteapta sa scoata mai intai "cumicu - un nenorocit" ca sa se chinuie sa scoata un album mai bun ca ala .... dar nu stiu daca reusesc ... adica nici nu stiu cum imi trece prin cap sa ii plasez pe mafia in fata lui cumicu

-
- un domn / doamna
Cine chilu' meu e cumicu pe langa MAFIA ??
In pula mea ... e ca si cum ai compara NWA cu Genius , Jedi Mind Tricks cu 3 da' grei si alte cacaturi dinastea.
Cumicu e pe treaba lui.. bravo lui , dar MAFIA e MAFIA.
Pustii de 15-16 nu au cum sa perceapa treaba asta. Ei n-au crescut pe muzica pe care-am crescut noi
)
In pula mea ... e ca si cum ai compara NWA cu Genius , Jedi Mind Tricks cu 3 da' grei si alte cacaturi dinastea.
Cumicu e pe treaba lui.. bravo lui , dar MAFIA e MAFIA.
Pustii de 15-16 nu au cum sa perceapa treaba asta. Ei n-au crescut pe muzica pe care-am crescut noi

- constanteanu'
- tanar