Snoopy - Vremuri Frumoase (ft.Leo)
Snoopy - Vremuri Frumoase (ft.Leo)
Snoopy ft. Leo Vremuri frumoase http://www.myband.ro/members/21290/
...frate...crede-ma ca nu sunt hater,dar iti voi da niste sfaturi,care sper sa te ajute:
1:scrie,te rog eu frumos,in limba romana ce ai de transmis celui care iti viziteaza site-ul,fara "zike","dak",etc,pentru ca in felul in care ai scris acolo,tradezi lipsa de respect fata de orice vizitator al profilului tau.
2:tu ai 15 ani si vorbesti despre vremuri bune?
schimba-ti subiectele...nush...canta despre cat de greu e examenu de capacitate,cum ti-a dat primu floc la pula...treburi destea,frate,nuVREMURI FRUMOASE...da-o-n plm,frate....DEMULT UITATE...AHAHAHAHAHAHHAAHHA
3:ziceai la un moment dat ca nu sperai sa ajungi unde ai ajuns...pai unde ai ajuns,frate?Faceai totul ilegal,numai sa iasa lei,umblai cu derbedei...cand asta,frate?cati ani aveai atunci?5????nu tre sa fii neaparat gangster ca sa poti canta rep,stai linistit.
si,iti repet,eu sunt unu din "baietii buni"de pe forumu asta.sa vezi ce o sa urmeze...
aaa...4:schimba-ti numele
1:scrie,te rog eu frumos,in limba romana ce ai de transmis celui care iti viziteaza site-ul,fara "zike","dak",etc,pentru ca in felul in care ai scris acolo,tradezi lipsa de respect fata de orice vizitator al profilului tau.
2:tu ai 15 ani si vorbesti despre vremuri bune?

3:ziceai la un moment dat ca nu sperai sa ajungi unde ai ajuns...pai unde ai ajuns,frate?Faceai totul ilegal,numai sa iasa lei,umblai cu derbedei...cand asta,frate?cati ani aveai atunci?5????nu tre sa fii neaparat gangster ca sa poti canta rep,stai linistit.
si,iti repet,eu sunt unu din "baietii buni"de pe forumu asta.sa vezi ce o sa urmeze...
aaa...4:schimba-ti numele
-
- funk soul sensation
Moshu (DSP) a facut negativul sau doar ti-a tras vocile?
LE: Apropo, doar pt ca ti-au pus prietenii Snoop si asa ti se zice de mic, nu inseamna ca trebuie sa iti pui porecla de eMCee asa.
Vino cu alt nume. Nimeni nu iti va spune Snoop in afara de prietenii tai.
LE: Apropo, doar pt ca ti-au pus prietenii Snoop si asa ti se zice de mic, nu inseamna ca trebuie sa iti pui porecla de eMCee asa.
Vino cu alt nume. Nimeni nu iti va spune Snoop in afara de prietenii tai.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
graal...si tu tragi tot la Moshu?:p...nu..am tras doar vocile shi mixu la moshu..
..si chestia cu Snoop...la asta va raspund la toti..:p...chestia e ca .. pe mine ma cunosc multi dupa Snoop...s nah..da e clar ca cu timpul imi voi schimba numele...si va multumesc tuturor pt commenturi.. Boka .. ms pt ajutor