Mefstrumentals [productie]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Mef
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Mef »

deci :)) ba .. ai gasit si tu site-ul ala abia acu .. cand ala e de acu 100 de ani .. de cate ori ai avut ceva de zis legat de sample-uri, ai amintit de blogu ala.. ce sloboz, cred ca esti mandru tare ca stii de el (mi-e scarba de cotei ca tine care au aflat de nusht ce chestii legate de productie si acu spun peste tot pe unde apuca mai de ii baga si pe ei cineva in seama..) :butch2:
tu chiar crezi ca doar acolo se gasesc respectivele melodii ???? :roll: stii tu sigur ca e de acolo si nu din melodia originala.. ba se pare ca tu esti si un fel de clar-vazator pe langa mega producator :roll:

si .. e treaba mea cum imi fac eu beaturile.. daca pt mine suna ok e de ajuns , nu fac beaturi pt tine sau pt altcineva de pe forumu asta.. eu nu pun aici ca sa iti dai tu sau altcineva cu parerea .. e doar pt cine vrea sa asculte ..
stii vb aia .. "fiecare isi face repu cum vrea" ? se pare ca nu.. tu esti ocupat cu trasu pachetelor de sunete deja taiate de altii pe care doar le pui la gramada..
ia in sloboz si sampleaza si prelucreaza niste tobe daca tot vrei sa faci o treaba

apoi.. foloseste in cacat butonu de edit .. imi umpli topicu cu tot felu de prostii

concluzia - JET

ps : no hard feelings ..
Image
Red Scorpion
fratele meu tu esti baiat

Post by Red Scorpion »

mef are dreptate. mef15to o suge.

ce are daca a mai fost folosit ? snareul are cam mult reverb intr-adevar
sunt un om simplu
NewEntry
fratele meu tu esti baiat

Post by NewEntry »

Suna interesant ;)
Mef15to
dimineata verific forumu

Post by Mef15to »

:lol: gica ma amuzi foarte tare de fiecare data... cand te simti in forma si vrei sa ne masuram in "productii" holla at me... ai dreptate, nu stiam de existenta acelui site decat de vre-o 3 ani, atunci am descoperit ca exista un sport numit SAMPLING in care un oarecare taie o piesa de obicei foarte veche, ii adauga o toba si un snare (in general si alea way de db lor) iar unii dintre acesti oarecare dupa ce prind experienta cateva zile si vad cum se face un loop se autonumesc producatori, numele lor apar scise la sfarsitul pieselor (ex "produs de gica") dar gica nu are habar cu ce se mananca productia si/sau MUZICA, deja e prea mult daca spun nu stie sa cante la vre-un instrument, dar ce sa facem , asta e... Ma rog, pierdere de timp sa iti explic tie ceea ce deja sti, promit sa nu iti mai las comentarii si toate cele pe topic pt ca pe toate le iei in nume de rau dar sa sti ca uneori adevarul doare, succes in continuare, si cand o sa faci ceva sa sune bine, de la tine, o sa iti trimit o felicitare... respekt :wink:
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Mef,suna bine ceea ce faci!
Bafta in continuare :)
Supafly!
Mef

Post by Mef »

Mef15to wrote::lol: gica ma amuzi foarte tare de fiecare data... cand te simti in forma si vrei sa ne masuram in "productii" holla at me... ai dreptate, nu stiam de existenta acelui site decat de vre-o 3 ani, atunci am descoperit ca exista un sport numit SAMPLING in care un oarecare taie o piesa de obicei foarte veche, ii adauga o toba si un snare (in general si alea way de db lor) iar unii dintre acesti oarecare dupa ce prind experienta cateva zile si vad cum se face un loop se autonumesc producatori, numele lor apar scise la sfarsitul pieselor (ex "produs de gica") dar gica nu are habar cu ce se mananca productia si/sau MUZICA, deja e prea mult daca spun nu stie sa cante la vre-un instrument, dar ce sa facem , asta e... Ma rog, pierdere de timp sa iti explic tie ceea ce deja sti, promit sa nu iti mai las comentarii si toate cele pe topic pt ca pe toate le iei in nume de rau dar sa sti ca uneori adevarul doare, succes in continuare, si cand o sa faci ceva sa sune bine, de la tine, o sa iti trimit o felicitare... respekt :wink:

ai terminat? :roll: daca mai ai ceva de adaugat zii rpd si dispari
toata discutia asta nu duce nicaieri .. iar tu nu mai esti amuzant de mult
deci.. ?!
Image
Mef

Post by Mef »

HOW MANY EMCEES :arrow: myspace.com/mefprod
Image
Mef

Post by Mef »

o treaba noua pe myspace .

check :arrow: www.myspace.com/mefprod
Image
Mef

Post by Mef »

Image
Mef

Post by Mef »

CL Smooth pe zona :) check @ myspace

:arrow: www.myspace.com/mefprod :!:
Image
NskY
#

Post by NskY »

belea... :)

de unde iti iei acapelle de astea smechere?
Mef

Post by Mef »

soulseek :)
Image
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Gie pac pac. Tare! :P
Ce misto baga CL Smooth.
Imi place cum suna, asa chillton, ala Lovin' You.

Pace omul!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Mef

Post by Mef »

Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

MEF IS THE SHIT! :bow:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply