lasa.i man ca nu deranjeaza , sa isi faca toti records oricum baietii suna ok
e loc de multi records ,succes baetii
Instinct Records
-
- rapperu vostru preferat
-
- rapperu vostru preferat
am ascultat de vreo 2 ori pana sa postez...piesa e buna
ce nu mi-a placut:parca unele lucruri au fost omise(adik ce vreau sa spun e ca tu nu ai zis tot ce ai pe inima (cred);
si piesa e gen asa o poveste;nuj daca lipseste flowul.....zic doar ca e anosta asa
ce nu mi-a placut:parca unele lucruri au fost omise(adik ce vreau sa spun e ca tu nu ai zis tot ce ai pe inima (cred);
si piesa e gen asa o poveste;nuj daca lipseste flowul.....zic doar ca e anosta asa
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
Am infiintat N.M.B.C Records.
NU MAI BATETI CAMPII RECORDS. (vorbesc cu cei ce se leaga de nimicuri, gen: da voi aveti studio sa va ziceti records.)
Eu fac parte din Moonlight Records. Asa se numeste grupul de lesbiene si homosexuali cu care ma intalnesc miercurea sa cantam sub clar de luna si sa ne inregistram pe telefonul mobil. Si nu, nu avem studio. Problema?
NU MAI BATETI CAMPII RECORDS. (vorbesc cu cei ce se leaga de nimicuri, gen: da voi aveti studio sa va ziceti records.)
Eu fac parte din Moonlight Records. Asa se numeste grupul de lesbiene si homosexuali cu care ma intalnesc miercurea sa cantam sub clar de luna si sa ne inregistram pe telefonul mobil. Si nu, nu avem studio. Problema?
multumim pentru parerile bune si "ne"bune de asemenea. in legatura cu piesa reprosuri... plm. in piesa aia n'am pus nici macar 1% din ce simt, dar dupa aia ar suna emo si sinucigasa
in legatura cu records'u, daca n'o sa mearga treaba cu instinctu o sa'l scoatem frumos si o sa lasam label'urile mari sa'si faca treaba. pana atunci, asta e label'u, studio'ul, grupul nostru de care suntem mandrii. pace pentru toata lumea! 

am batut in bas trepat sufletul si ce e'n el.
Cam cat?
Mrg radeti poate...eu am 15 ani...
in urma cu 2 ani...am vrut sa ma iau de cantat...aveam versuri bune...
beat destul de bun...dar nu gaseam loc unde sa trag...am renuntat pt ca am realizat ca eu nu pot sa vbesc despre viata la 13 ani..knd dabea incepusera problemele...
acum din nou am beat...versuri...si ma intereseaza cum ajung la fonic records...sau cum aflu mai multe detalii...pt ca sunt din ploiesti...
in urma cu 2 ani...am vrut sa ma iau de cantat...aveam versuri bune...
beat destul de bun...dar nu gaseam loc unde sa trag...am renuntat pt ca am realizat ca eu nu pot sa vbesc despre viata la 13 ani..knd dabea incepusera problemele...
acum din nou am beat...versuri...si ma intereseaza cum ajung la fonic records...sau cum aflu mai multe detalii...pt ca sunt din ploiesti...
in viata mea erau multe de facut
si nu ajunsesem nici macar la inceput
mam uitat in jur
mam intrebat unde sunt toti
cand simti ca nu mai poti
ca ti se inchid prea multe porti
si nu ajunsesem nici macar la inceput
mam uitat in jur
mam intrebat unde sunt toti
cand simti ca nu mai poti
ca ti se inchid prea multe porti
Re: Instinct Records
aaaaa. uite la topicu' asta am vrut sa ajung de cateva luni incoace da' nu l'am gasit. vroiam sa'i arat lui cafteala ce am reusit sa realizam intr'un timp destul de scurt.
acum, e okey sa avem records langa instinct?
www.myspace.com/instinctrecs
acum, e okey sa avem records langa instinct?

www.myspace.com/instinctrecs
am batut in bas trepat sufletul si ce e'n el.
e bine ca inca mai exista alternativa in Ploiesti,piesele nu sunt tocmai genul meu dar felicitari ca faceti treaba.
Mah toata lumea pune accentul gresit:
Probabil oamenii voiau sa spuna Instinct Inregistreaza (Records - verbul si nu substantivul tradus - discuri/albume)
To Record - He/She/It Records.
*Stiu...m-am bagat si eu in seama... nici macar nu am ascultat... eventual pe viitor, acum e prea tarziu sa ascult Romanian Promo Rep.
Revin cu o parere si despre muzica, eventual.
Apropo!!! Daca doriti sa investiti in studio-ul vostru, contactati-ma pentru preturi bune la echipamente audio.
Noroc.
Probabil oamenii voiau sa spuna Instinct Inregistreaza (Records - verbul si nu substantivul tradus - discuri/albume)
To Record - He/She/It Records.
*Stiu...m-am bagat si eu in seama... nici macar nu am ascultat... eventual pe viitor, acum e prea tarziu sa ascult Romanian Promo Rep.
Revin cu o parere si despre muzica, eventual.
Apropo!!! Daca doriti sa investiti in studio-ul vostru, contactati-ma pentru preturi bune la echipamente audio.
Noroc.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?