N1cky - Am gasit calea....(album 2009)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare albumul?

a. foarte bun
1
6%
b. bun
2
12%
c. merge
2
12%
d. naspa
7
41%
e. nu e genu meu
5
29%

Total votes: 17

Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

eh... atunci poti sa ne sugi si pla si sa-nveti sa scrii!
n1cky
tanar

Post by n1cky »

:-ss....ioiiiiiiiiii!:O ai zis cuvantul cu "P"....
NskY
#

Post by NskY »

P-ul din stefan P de la ce crezi ca vine? :)))

nicky, care au fost reactiile ce le`ai primit in urma albumului? ce au zis cei din lista ta de mess? sau unde ti`ai mai promovat?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

tetaisamoarafamiliamea
n1cky
tanar

Post by n1cky »

bah..parerile sunt impartite ca la orice proiect...io apreciez omu care isi da cu parerea sincer fara sa abereze...am ascultat multi artisti de pe forum si sunt destui buni si destui care nus pe gustu meu...ar fi pierdere de vreme sa stau sa le fut capu la toti cu critici...care is pe acelasi film cu mine e oke care nu e la fel de oke...nu cred ca o sa mai postez...sincer...nu ma ajuta cu nimic faptu ca imi pierd vremea contrazicanduma cu oameni care se vad pe ei perfecti si pe restu prosti!tu ce zici admin?;))
Last edited by n1cky on Wed Jan 14, 2009 10:48 pm, edited 1 time in total.
n1cky
tanar

Post by n1cky »

=))sa nu fie intrun ces rau ce ai zis acolo
NskY
#

Post by NskY »

eu zic, ca ar trebui sa intri mai mult pe forum... sa vezi cum se discuta pe aici, cum merge treaba. postul tau aduce a 2007.

eu si dexstar ne vedem perfecti? asta ti se pare? pt ca doar noi am zis ceva despre album, mai de bine mai de rau, dar am zis...

tu o sa faci 3 pagini pt ca aberam noi, si te intreb eu cum iti merge cu albumu, iar stefan p imi zice ca ma taie.. de asta strangi 3 pagini.. ca daca nu, nu s`ar prea ingramadi lumea la scris...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

admin zice : counter terorists ... win!

@marean ... nu pe tine te taiam ma =) da dupa ce am vazut filmuletu cu rusii aia.... nu mai tai pe nimeni :))
n1cky
tanar

Post by n1cky »

:))futem un cs?:>:))ca ma plictisesc:))=))
n1cky
tanar

Post by n1cky »

bah ...numi masor calitatea albumului in pagini pe forum:))si nu am zis de tine si de dex...am zis in general...bafta la cs....io vorbesc cu voi prieteneste...deci nu stiu trendu carui an e limbaju meu:))numai bine!
NskY
#

Post by NskY »

ai un buton in dreapta sus a postului care arata asa Image si daca dai click pe el poti sa`ti editezi postul precedent, intrucat double posting-ul nu este permis pe forumuri... :) adica nu ai voie sa ai 2 posturi consecutive.
n1cky
tanar

Post by n1cky »

se pedepseste grav?:-s:))am plecat...nu cred ca o sa mai scriu ceva paci...bafta in continuare baieti;)
NskY
#

Post by NskY »

ba nicky, serios acum.. tu cati ani ai?

eu ti`am zis frumos care e smenu, tu ma iei cu "se pedepseste grav?" dar cat timp ai piesa cu titlul "pe laba" ma pot astepta la orice din partea ta... initial, am crezut ca ai piese mai "caterinca slaba" dar esti ok asa ca om.. din cate vad, nu stii sa fumezi, clar o arzi aiurea.
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

'nsky wrote:eu zic, ca ar trebui sa intri mai mult pe forum... sa vezi cum se discuta pe aici, cum merge treaba. postul tau aduce a 2007.
:lol:
da, am downloadat, ascultat, si-am zis asa: albumul tau nu ma misca cu nimic, textele mi se pare foarte personale si nici negativele nu rup in vreun fel. Si nici nu e un album care sa ma zgarie pe creier si sa te injur. (nu ma pricep la termeni tehnici, dar cred ca vocea e putin prea tare peste negativ). respect motivarea de care dai dovada, mi-au placut cuvintele de pe cover 2. in rest, numai bine.
Charger
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Charger »

nu mi se pare un album slab,productia nu este rea insa versurile nu aduc nimic nou

bafta in continuare
Post Reply