N1cky - Am gasit calea....(album 2009)
bah..parerile sunt impartite ca la orice proiect...io apreciez omu care isi da cu parerea sincer fara sa abereze...am ascultat multi artisti de pe forum si sunt destui buni si destui care nus pe gustu meu...ar fi pierdere de vreme sa stau sa le fut capu la toti cu critici...care is pe acelasi film cu mine e oke care nu e la fel de oke...nu cred ca o sa mai postez...sincer...nu ma ajuta cu nimic faptu ca imi pierd vremea contrazicanduma cu oameni care se vad pe ei perfecti si pe restu prosti!tu ce zici admin?;))
Last edited by n1cky on Wed Jan 14, 2009 10:48 pm, edited 1 time in total.
eu zic, ca ar trebui sa intri mai mult pe forum... sa vezi cum se discuta pe aici, cum merge treaba. postul tau aduce a 2007.
eu si dexstar ne vedem perfecti? asta ti se pare? pt ca doar noi am zis ceva despre album, mai de bine mai de rau, dar am zis...
tu o sa faci 3 pagini pt ca aberam noi, si te intreb eu cum iti merge cu albumu, iar stefan p imi zice ca ma taie.. de asta strangi 3 pagini.. ca daca nu, nu s`ar prea ingramadi lumea la scris...
eu si dexstar ne vedem perfecti? asta ti se pare? pt ca doar noi am zis ceva despre album, mai de bine mai de rau, dar am zis...
tu o sa faci 3 pagini pt ca aberam noi, si te intreb eu cum iti merge cu albumu, iar stefan p imi zice ca ma taie.. de asta strangi 3 pagini.. ca daca nu, nu s`ar prea ingramadi lumea la scris...
ba nicky, serios acum.. tu cati ani ai?
eu ti`am zis frumos care e smenu, tu ma iei cu "se pedepseste grav?" dar cat timp ai piesa cu titlul "pe laba" ma pot astepta la orice din partea ta... initial, am crezut ca ai piese mai "caterinca slaba" dar esti ok asa ca om.. din cate vad, nu stii sa fumezi, clar o arzi aiurea.
eu ti`am zis frumos care e smenu, tu ma iei cu "se pedepseste grav?" dar cat timp ai piesa cu titlul "pe laba" ma pot astepta la orice din partea ta... initial, am crezut ca ai piese mai "caterinca slaba" dar esti ok asa ca om.. din cate vad, nu stii sa fumezi, clar o arzi aiurea.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
'nsky wrote:eu zic, ca ar trebui sa intri mai mult pe forum... sa vezi cum se discuta pe aici, cum merge treaba. postul tau aduce a 2007.

da, am downloadat, ascultat, si-am zis asa: albumul tau nu ma misca cu nimic, textele mi se pare foarte personale si nici negativele nu rup in vreun fel. Si nici nu e un album care sa ma zgarie pe creier si sa te injur. (nu ma pricep la termeni tehnici, dar cred ca vocea e putin prea tare peste negativ). respect motivarea de care dai dovada, mi-au placut cuvintele de pe cover 2. in rest, numai bine.