EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Sa ma fut pe scuza asta omniprezenta a voastra, cu 'haterii'.
Treziti'va bha!!!
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

se vede ca esti putin ..nu mai zic..
am precizat ca a iesit bine ...ai ochelari degeaba
daca sunt hater am motivele mele ..motive care insa nu imi afecteaza ce scriu pe forum despre concertele care le organizezi...o mai spun o data ca poate ti=ai pus ochelarii pana acum..a iesit bine coaie..
dar....tu nu dezinforma publicul...vrei sa zici ca ai vandut 800 de bilete?si clubul era plin..zi frate zi..dar lumea care a fost stie ca nu era asa...nu am stat la intrare sa numar fiecare om..dar am fost la cateva concerte pana acuma..si stiu sa apreciez din vedere cati aomeni au fost..si iti spun ca mai mult de 400 de platitori nu ai avut nici in ruptul capului...si daca o sa scrii aici sau in alta parte ca au fost mai multi..te minti singur

LE:
De la: CE SYSTEMS
Către: DexStaR
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 12:51 pm
Subiect: sal
tineti gura nu doar pe mine ma deranjeaza dezinformarea asta taci mai bine ca a trecut vremea cand orice repar stia sa faca dastea o zi buna

mash ma in pula mea
nu ai avut clubul plin...decat pe jumatate!!!!
peepee in ya girl's eyebrow
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

quae crezi ca mie rusine de mesaju ala :))))
lumea mai stie si ca nu au fost 400 de oameni inauntru toata lumea stie asta si mai presus de asta si clubul a vazut,deci tu ai dezinformat

eu nu am zis ca s.au vandut toate ci ca a fost multa lume si o sa revin cu detalii

ai interzis urmatoarele 3 concerte pentru limbaj si dezinformare.mai te vrei si emcee quae

cica jumate o sa vezi poze
80 la suta plin prietene si majoritatea au plecat dupa prima parte de concert poate atunci a fost 50 % da nu cred. shhh man daca vrei sa mai zici ceva fa.o pe topicul meu sau taci
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

:)) ah ok daniel credeam ca ai zis serios my baad

stai sa vezi urmatorul afis cum e :)) prea grav

si afisul asta l.a desenat prietena mea de mana si eu l.am modificat nu ana:D
ana e prea grava pt rep,trebuie bani pt ea:)) glumesc
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

clubul a vazut ..lumea stie...unde-s oamenii aia?vorbesti doar tu in numele lor...
si ti-am vb frumos la inceput..si dupa aia mai ai si tupeul nesimtit sa-mi transmiti amenintari subtile ca domle vezi ca mai sunt si altii pe care deranjezi cu dezinformarea ta..si d-astea..si acuma..vai de curu meu ce-o sa ma fac..o sa am interzis la concertele tale cuaie.si cum o sa ma opresti sa intru?pui o poza cu mine la intrare intr-un cerc rosu taiat? :lol:
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

o sa vezi cum o sa fac:)) trebuia sa fii baiat finutz si nu o ardeam asa/te amenint si pe fatza si cum vrea pula ta/ urmatoarele 3 con concerte stai afara / watch me
asta e ult raspuns aici restu pe topicu de la promovare scuze de off
dan
Pop

Post by dan »

Nimeni Altu': a fost chiar full clubul
Nimeni Altu': se vedea frumos
Nimeni Altu': ziceai ca deschidem pt unii d-afara
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

la un club cu o capacitate de 800 de oameni in care fiecare poate sta lejer pe metrul lui patrat..in care au fost 550 de platitori nu in seamna ca a fost club full...inseamna ca au venit 550 de oameni...full era daca intrau 800 si peste...atat am vrut sa spun de la bun inceput pana sa se inceapa cu vorbe din astea de dispret
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

CE SYSTEMS wrote:o sa vezi cum o sa fac:)) trebuia sa fii baiat finutz si nu o ardeam asa/te amenint si pe fatza si cum vrea p*** ta/ urmatoarele 3 con concerte stai afara / watch me
asta e ult raspuns aici restu pe topicu de la promovare scuze de off
cum sa-l banezi frate? :lol: :lol: :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nash
serios, sunt ok

Post by Nash »

/msg x ban dexstar
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
adapter
moderator astea

Post by adapter »

cate orgolii...cata smecherie. cel mai bine, nu mai ameninti pe net, cand il prinzi, il arzi unde-l prinzi...si gata. eu asa o sa bat pe cativa de aici. ii astept cand scapa de la munca...fiecare de pe unde munceste. dar nah, asta n-are treaba cu topicul, ma umflam si eu sa par umpic mai smecher pe net.

sa revenim la subiect, shall we? :wink:
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

nu man de ce sa il bat daca imi pun mintea si cu asta:)))

n.are rost ,intreaba.l pe souljunkfane de ce nu are rost/el nu mai comenteaza aiurea stie de ce:)) haha
hai ca sunt on topic / ms ca a.ti venit si sper ca v.a placut cu tombola cu astea / atentie nu am avut sponsori :D dar ne.a facut placere mai ales ala care mia luat ochelarii si nu mi ia dat pana nu iam dat telefonu premmiu:))) grav rau

la mpc a fost fanas si a fost si bboy jhonny a baga la cypher la after party diseara mergem la zabara vino si tu dextar ca nu ai interzis pesste tot:)) inca
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

cata suferinta proasta ... ma scarbeste felul in care pui problema,domnul vlad.
Viața e complexă și are multe aspecte.
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

te scarbeste din cauza ca tiam dat mesajul privat in care tiam promis ca iti rup capu pt faptul ca pana la concertul KST ma pupai in pula si dupa ce a iesit nasol din diferite motive ma luai la pula

deabia astept sa dau peste tine/cu duba aia mare de ieri:))) te fac afis quae daten familia matii de tarfa proasta
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Hai ba,liniste!

Certati-va pe messenger.
Post Reply