EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
-
- Niciodata un nimeni
De la: CE SYSTEMSCE SYSTEMS wrote:te scarbeste din cauza ca tiam dat mesajul privat in care tiam promis ca iti rup capu pt faptul ca pana la concertul KST ma pupai in p*** si dupa ce a iesit nasol din diferite motive ma luai la p***
deabia astept sa dau peste tine/cu duba aia mare de ieri:))) te fac afis quae daten familia matii de tarfa proasta
Către: Mallone
Trimis: Lun Dec 08, 2008 2:50 pm
Subiect: sal
da eu eram ala cu ochelari si sapca neagra:D
asta e singurul mesaj privat pe care l-am primit de la tine vreodata.
eu zic sa te calmezi si sa nu-ti creezi prea multa antipatie in jurul tau,pentru ca nu te vad bine pe viitor ( si nu te amenint,doar iti dau un sfat prietenesc ).
pentru varsta ta dai dovada de infantilitate in modul cum pui problema.
tu cred ca in generala si-n liceu erai un mic soarece de bibilioteca frustrat,de care toti colegii faceau misto,altfel nu-mi explic frustrarea de care dai dovada ori de cate ori cineva iti spune ceva,nedand dovada de rautate,asa cum o fac multi de pe aici.
calmeaza-te sau o sa primesti avert,si apoi ban de la Koma.
Viața e complexă și are multe aspecte.
vlad quae , ma bati si pe mine te rog ?
=))))))
ghenxsta shit
=))))))
ghenxsta shit
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
-
- rapperu vostru preferat
da mai tarfa mica am fost un dala cum zici tu fix asa:)) da tu trebuie sa te gandesti cum o arzi cand ne intalnim ca nu te vad bine:)) te vad prost desi port ochelari (ai prinso?) si da.mi ban mi se cam asa stii:))
ii dai tu mp lu koma sa imi dea sau ii dau eu? sau nu o mai arzi mare scula? tu incepi cu offtopicul
daca ma lasati sa imi fac treaba nu mai imi bag atatea puli pe forum,in primul rand nu e forumu meu si ma simt aiurea ca sare carne pe forumu baietilor de la hades din cauza unor tarfe mici ca tine,nu iti mai raspund zi acolo o ditai nuvela sa citeasca aia interesati
ii dai tu mp lu koma sa imi dea sau ii dau eu? sau nu o mai arzi mare scula? tu incepi cu offtopicul
daca ma lasati sa imi fac treaba nu mai imi bag atatea puli pe forum,in primul rand nu e forumu meu si ma simt aiurea ca sare carne pe forumu baietilor de la hades din cauza unor tarfe mici ca tine,nu iti mai raspund zi acolo o ditai nuvela sa citeasca aia interesati
-
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
Ti se pare ca ai un limbaj adecvat pentru un om de afaceri ? un organizator de evenimente ce vrea sa aduca artisti mainstream gen common, nu isi injura publicu cand nu ii convine ce zice acel public, nu de alta dar iti vei micsora publicu
Si incearca sa nu te mai injuri cu toti de aici si sa ameninti cu bataia oameni care CHIAR NU STII ce au in spate si nu, nu e o amenintare din partea mea...
Succes
Si incearca sa nu te mai injuri cu toti de aici si sa ameninti cu bataia oameni care CHIAR NU STII ce au in spate si nu, nu e o amenintare din partea mea...
Succes
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Andi: pt forumisti
-
- funk soul sensation
va spun eu de ceCE SYSTEMS wrote:intreaba.l pe souljunkfane de ce nu are rost/el nu mai comenteaza aiurea stie de ce:)) haha

e un battle MC, de aia injura.Alexandru-San wrote:Ti se pare ca ai un limbaj adecvat pentru un om de afaceri ? un organizator de evenimente ce vrea sa aduca artisti mainstream gen common, nu isi injura publicu cand nu ii convine ce zice acel public, nu de alta dar iti vei micsora publicu
Succes

ai prins duma ?
=))
=))
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
- Chewbacca2
- hanzo
-
- rapperu vostru preferat
- christian k.