URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

de exemplu hiphopjunkiecrew... au sustinut un concert intr-o sala de popice ... nu bowling ca e diferentza acolo... deci cel putzin in brashov nu ai unde sa organizezi ceva fain... vise chestii gen fire sau under... of of
Sustinator al miscarii hiphop Brasov.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

nici in fire si nici in under nu ar fi spatiu sa fie amenajata .... cel putin io nu vad unde ...
99.9%
sunrah
.

Post by sunrah »

preacher wrote:problema consta si in locatiile unde se tin concertele unde nu prea se poate amenaja o scena pentru b-boy ... si cum astea sunt locatiile, deocamdata astea sunt conditiile ... toti ar vrea un spectacol cu tot ce trebuie ...
Acum 2 luni cu aproximatie, a avut loc finala de breakdance pe tara, cati dintre cei de pe forum stiau despre acest lucru?.. Iti spun eu ca fiecare da vina pe un acel ceva si tot timpul se cauta un vinovat.. ba nu sunt bani, sponsori, locatii s.a.m.d. Sa fim seriosi.. daca vrei sa pui mana de la mana sa faci ceva este imposibil sa nu reusesti + ca acum suntem o comunitate, detinem o forta.. pacat ca nu e interes!

P.S.: De ce trebuie sa se tina totul intr-un local ? In natura ce are ?
you just never know when you're living in a golden age.
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

mah eu nu ma refeream de bboy dancing eu ma refeream ca hip hopul nu se rezuma doar la bucureshti. eu zic ca voi macar avezti unde organiza concerte aici in brashov avem bboy e o trupa nu stiu dak atzi auzit de ea TUPEU. sunt buni tare cei care fac break sigur ii stiu dar nu avem unde face concerte(fara bboy macar). intzlegei? THAT IS WACKED! :cry:
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

ACUM IARNA IN NICI UN CAZ. EU ASH PROPUNE CA IN VACANTZA DE VARA SA SE ADUNE TOTZI DE PE FORUM LA UN GRATAR NATZIONAL :) UNDEVA SA SE DISCUTE DESPRE CHESTII DE GENU. IMBUNATATZIREA IMAGINII HIP HOPULUI IN RO.

PAREREA MEA CA DE ASTA NU EXISTA SPONORI SHI CHESTII DE GENU PT CA APROPAE TOTZI SE UITA LA RAPERI CA LA GOLANI.INCULTZI.....
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Sun|Rah wrote:
preacher wrote:problema consta si in locatiile unde se tin concertele unde nu prea se poate amenaja o scena pentru b-boy ... si cum astea sunt locatiile, deocamdata astea sunt conditiile ... toti ar vrea un spectacol cu tot ce trebuie ...
Acum 2 luni cu aproximatie, a avut loc finala de breakdance pe tara, cati dintre cei de pe forum stiau despre acest lucru?.. Iti spun eu ca fiecare da vina pe un acel ceva si tot timpul se cauta un vinovat.. ba nu sunt bani, sponsori, locatii s.a.m.d. Sa fim seriosi.. daca vrei sa pui mana de la mana sa faci ceva este imposibil sa nu reusesti + ca acum suntem o comunitate, detinem o forta.. pacat ca nu e interes!

P.S.: De ce trebuie sa se tina totul intr-un local ? In natura ce are ?
pai la fel cum oamenii mediatizeaza prin forumuri, afishe p stalpi diferitele concerte tot asa ar fi putut fi mediatizata si finala ... eu nu am stiut ... totu tine d oamenii implicati in manifestarile respective ...
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

da da corect

Post by BRUGNER_okocha »

Sun|Rah wrote:da... era versul din piesa People's Choice... (tu acum chiar ai ales corect)

Uh ha, word up we all over the states man
Doin' this
For the MCs and the DJs
The vertebrae
Without the B-boys
Hip hop wouldn't be here to this very day
And that's my word we tryin' to blow like the Hiddenburg
Swerve legalize dope in the form of vinyl
This ain't the final or the last blast kidI'm throwin' heat on the map
(what?) for the underground massive !

Omul prin versurile acestea nu sublinia altceva decat forta celor 4 elemente care erau bine legate intre ele pe vremea aceea (the vertebrae), bineinteles la noi nici nu se pune in discutie pentru moment aceast aspect. Ti-am expus pe mail mai in detaliu cum sta treaba in tara atat despre emcee.. cat si despre bboy. Sper sa evoluam in toate pe parcurs.. nu doar in emcee'ing.. dj'ing si graffiti.. In momentul in care artistii vor da mai multa importanta breakdance'ului in Romania.. ca la un concert de hip hop normal sa se faca o scena dinaia amarata old school asa cu nishte bboy care sa intretina show'ul.. abia atunci vom putea spune ca cele 4 elemente se fac simtite si la noi.. Tot vorbim despre ele.. dar am ramas din pacate la acest stadiu.. de Image.. Pe aceasta cale te-as ruga sa abordezi intr-o editie sau chiar mai multe aceasta tema impreuna cu invitatii tai, scopul fiind unul pozitiv! Respectele mele!
uite legat de chestia asta, chiar sunt in discutii oameni de pe un forum de breakeri (http://breakdance.3xforum.ro), pt ca vreau sa facem o emisiune integrala despre B-boy!!! de asemenea, imi propun ca de acum incolo sa fiu prezent macar la finala nationala!!! Mersi mult pt intelegere!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

cam asta e

Post by BRUGNER_okocha »

McBasca wrote:ACUM IARNA IN NICI UN CAZ. EU ASH PROPUNE CA IN VACANTZA DE VARA SA SE ADUNE TOTZI DE PE FORUM LA UN GRATAR NATZIONAL :) UNDEVA SA SE DISCUTE DESPRE CHESTII DE GENU. IMBUNATATZIREA IMAGINII HIP HOPULUI IN RO.

PAREREA MEA CA DE ASTA NU EXISTA SPONORI SHI CHESTII DE GENU PT CA APROPAE TOTZI SE UITA LA RAPERI CA LA GOLANI.INCULTZI.....
cred ca, din pacate, asta e imaginea pe care ne-am creat-o, de-a lungul timpului.
meekay
fratele meu tu esti baiat

Post by meekay »

McBasca gata la iarna ne intalnim toata mia de utilizatori ai forumului la tine in Brasov. Aduc eu cortuuuuuu!

Acu ce voiam sa zic (partea serioasa):
mah eu nu ma refeream de bboy dancing eu ma refeream ca hip hopul nu se rezuma doar la bucureshti.
Adevar. Nu stiu cum se face da numai prin Bucuresti e lumea organizata.:?
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

bah...e bien sa nu dati aceleasi clipuri....e foarte bine...knd ramaneti fara sa le dati pana atunci nu..:) altceva......a da...eu am pierdut absolut toate editiile din emisiune..dar kair nu-s la ora aia akas ain nici o vineri...
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

si tokmai am citit articolu de pe hiphop culture http://www.hiphopkulture.ro/articole/ar ... .php?id=31

datorez nijte scuze...orikui...( www.rappace.ro )
Chido
fratele meu tu esti baiat

Post by Chido »

Ce trupa va fi invitata in urmatoarea emisiune?
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Raspuns

Post by BRUGNER_okocha »

UnNimeniCelebru wrote:Ce trupa va fi invitata in urmatoarea emisiune?
Zale - materialul este montat deja!!!
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Zale
Sper ca a fost ceva tare! 8)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Astazi va avea loc tragerea la sorti a castigatorilor concursului de la emisiunea cu Dagga ... probabil maine veti fi instiintati cine ce cum
muie copos
Post Reply