Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

E trist cand hip-hop-ul ajunge sa pupe-n cur "puterea". Oricat de neagra ar fi ea... Cum ar fi, nu fight the power ci lick in the ass the power. :evil:

In plus, corect ar fi fost "My president is a black ... marionette", ca sa fie mai aproape de adevar.

Si cat rasism in mortii lor de ciori proaste!! Pai daca ma bucur ca presedintele e de vreo culoare, inseamna ca sunt la fel ca Hitler. Caci CULOAREA NU CONTEAZA (cel putin asa ne-au tot impuiat capul, nu?) E logic atunci sa ma bucur daca presedintele este bun, competent, eficient, drept, corect, etc. Nu daca pielea lui are mai multa sau mai putina melanina.

Cand aud melodii d'astea imi vine sa go nazi.
Hipocrisy is the greatest luxury!
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

bine punctat simbad.
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

simbad ai dreptate ! Dar gandeste-te si tu k e primul presedinte negru ! dak tu ai fi tigan si ar iesi la noi un presedinte tigan ...nu te`ai bucura ? nu i`ai face piese ? :)
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

nu numai asta,dar tinand cont ca vine dupa bush iti dai seama...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Black Sheep wrote:simbad ai dreptate ! Dar gandeste-te si tu k e primul presedinte negru ! dak tu ai fi tigan si ar iesi la noi un presedinte tigan ...nu te`ai bucura ? nu i`ai face piese ? :)
I-as face piese, da. Dar NU DE HIP-HOP. I-as face R&B, pop, dance, tehno, house, opera, muzica de camera. Dar nu hip-hop.
Pentru ca inca n-a murit vorba aia "schimbarea regilor, bucuria nebunilor".
Dar si asa, tot rasism ascuns ramane. Pentru ca daca nu culoarea conteaza, political correct e sa nu faci ode culorii. Iar daca tu simti ca vrei negru, dar pe fata spui ca tu vrei egalitate, esti ipocrit in pula mea!

Eu vreau de la negrii din hip-hop atitudinea imparatului suprem (in aceasta privinta) ICE-T. Care pe primul Body Count, intr-una dintre melodii (cea cu refrenul "Burn mama!") O OMOARA PE PROPRIA LUI MAMA, pentru ca aceasta a inceput sa o critice pe proaspata lui prietena (o alba) cu chestii de genu': "white is bad". Si atunci ICE-T arunca cu benzina pe ea, o aprinde cu bricheta si ii spune "Burn, u rasist bitch".
Ei bine, pe ICE-T il cred cand spune ca e antirasist. Pe restul de 90% dintre negrii NU!
Pentru ca, din pacate, asta e crudul adevar. Din totalul negrilor din SUA vreo 90% sunt foarte rasisti. Probabil ca din totalul rapperilor de culoare, procentul e ceva mai mic; eu as avansa un 60%. Insa cu totii mimeaza chestia asta cu egalitatea raselor, pentru ca e in favoarea lor.
Insa cand rasa ii defavorizeaza (cum a fost chestia cu locuri in colegii rezervate pentru tineri asiatici si mexicani) au inceput ciorile sa-si dea arama pe fata si sa strige sloganuri (ei da!) rasiste: "afara cu chinezii", "afara cu mexicanii", "stop imigratia".

Eu m-am convins in 20 de ani de hip-hopereala ca cea mai toleranta rasa raman albii (in special europenii). Cu toate bubele lor. Restul sunt inca revansarzi.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

poi a zis vreunu dintre cioroii astia ca nu e rasist?Eazy-E:"i'm a nigga,he's a nigga,she's a nigga,we're some niggaz,wouldn't you like to be a nigga too?"...iar treaba e repetata de nas chiar anu trecut...
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Black Sheep wrote:simbad ai dreptate ! Dar gandeste-te si tu k e primul presedinte negru ! dak tu ai fi tigan si ar iesi la noi un presedinte tigan ...nu te`ai bucura ? nu i`ai face piese ? :)
Sper ca nu gresesc dar eu stiam ca Iliescu e tigan :) si a fost presedinte
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

This here is some presidential bullshit.
Presimt ca or sa'si ia multi teapa cu domnul Obama, in ciuda entuziasmului.
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

B0ka wrote:poi a zis vreunu dintre cioroii astia ca nu e rasist?Eazy-E:"i'm a nigga,he's a nigga,she's a nigga,we're some niggaz,wouldn't you like to be a nigga too?"...iar treaba e repetata de nas chiar anu trecut...
Cel putin in media, nu exista negru care sa zica "black is good and white is bad by itself". Pe melodii mai sunt unii care recunosc (si pe care ii aplaud) ca sunt rasisti. Insa foarte rar. De obicei se complac intr-un political corectness gretos.

Eazy-E nu cred ca s-a manifestat rasist per se. Eu unul stiu altceva, ca el a fost SINGURUL negru care l-a aparat (verbal) pe unul dintre politistii acuzati in cazul Rodney King (negrul batut de politisti).
Eu cred ca Eazy era mandru ca e negru si chiar "nigga", simtindu-se ipocrit sa se dea drept "black". E cam ca la faza cu rom vs. tzigan. Orice tzigan care se respecta va zice despre sine ca e tzigan, nu rom. Nu am cunostinta de vreo atitudine antiwhite a lu' Eazy. Mai degraba a lu' Cube.
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Chewbacca2 wrote:This here is some presidential bullshit.
Presimt ca or sa'si ia multi teapa cu domnul Obama, in ciuda entuziasmului.
Si eu unul zic la fel. Ne-am luat cu totii tzeapa cu Clinton. Nu cred ca e cazul sa mai lasam o data. (nu ca Clinton ar fi fost rau, dar l-au facut de cacat republicanii cu slabiciunile lui si au discreditat ideea de presedinte democrat).
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Simbad wrote:Si cat rasism in mortii lor de ciori proaste!!
:lol: hai zi-mi ca autodropul e intentionat
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

autodrop=?
eu am intentionat ironie, nu stiu daca mi-a iesit...
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

baaaaaaaa =)))))))))) ...cand l-am auzit pe boka cu cacatu ma rupe, am zis damn...ce smecherie o mai fi scos si asta!? LMAO!!!

djasvcjavshdvamzxcb =))))))))))))))
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

ne-am luat toti teapa cu clinton?noi toti?fratica...nu stiu despre tine...dar eu cel putin...sunt roman...adica...vorba aia...presedinte basescu...nu l-am prins pe clinton presedinte in romania :roll:
FOUS TA CAGOULE!!!
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

rasisti o pula.. isi fac toti reclama pe spatele lu obama
Image
Post Reply