Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
Stefan P, piesa de la dres de la black sheep nu ti'a placut?
B0ka, cred ca sunt altele pe care sa dai din cap mai bine si sa mearga mai bine la un party hip hop, continuarea o iau drept o gluma(sper)
B0ka, cred ca sunt altele pe care sa dai din cap mai bine si sa mearga mai bine la un party hip hop, continuarea o iau drept o gluma(sper)
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
continuarea ia-o ca pe o refulare impotriva curentului astuia suferind"andar"...cat despre banii,masina,si fanii lui...nu sunt ipocrit sa spun ca nu i-as vrea
...acum pe bune...observ ca nu se mai asculta muzica...in fine...fiecare cu gusturile lui...si StefanP,nu te poti caca in gusturile omului...pace de jur imprejur 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- Kaen Shine
- Shiftee
voi n-ati vazut ce a zis de fapt boka. atata ca n-a ortografiat el cum treb'e. deci, da, piesa e ca-n poiana, adica bate vantu'... eu unu n-am fost si n-o sa fiu afectat de obamamanie, din cateva simple motive: faptul ca e un fel de denzel washington asa nu-l face mai competent, faptul ca nu prea are cum sa fie mai prost decat bush nu-nseamna ca nu poate sa fie prost, faptul ca deja a declarat ca se concentreaza pe afghanistan, faptul ca cel mai probabil e doar o marioneta. a promis ca in 100 de zile de la inaugurare desfiinteaza Guantanamo, hai sa vedem. Pana atunci, toata ideea piesei asteia e pasta, indiferent cat ar fi asteptat lumea un presedinte negru (ma rog, negru cam cat e Tiger Woods tailandez). e foarte ok ca lumea e inca indeajuns de romantica incat sa-si punsa sperantele in asta de parca ar fi ceva black jesus, dar prevad ca in mai putin de un an politica lor externa (care chiar ne afecteaza, orice ar zice cine ar zice) o sa fie cam aceeasi, daca nu si mai nasoala...hope he proves me wrong. pana atunci, azi e ultima zi a lui Bush, macar asta e motiv de bucurie.B0ka wrote:piesa e campoiana!!!
si urasc beaturile astea care parca-s muzica de craciun toate, plm
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Chewbacca2
- hanzo
Stefan P wrote:nu ma afecteaza criza - am bani cacalau'... ce nu intelegi ?

Kenshin, daca s'ar face un film 'O', in genul 'W', probabil ca Denzel ii va juca rolul. : )
Desfiintarea Guantanamo'ului imi pare sincer a fii o aberatie.
Dar ideea mea principala ramane. E doar o papusa de culoare, care avea sa atraga 'jde de mii de voturi de la oameni care nici nu votau pana acum, mai ales dupa ce s'a intamplat in sud anul trecut. O schimbare de imagine, aceeasi doctrina de cacat il impinge de la spate insa.
- Kaen Shine
- Shiftee
- Chewbacca2
- hanzo
- Kaen Shine
- Shiftee
etica?!?!?!?
iti recomand sa te uiti nitel mai jos. scuze de derail celorlalti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eU7Ztj7F7r4&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G8hupUyVrTE[/youtube]
leaders of the free world! yaaay
iti recomand sa te uiti nitel mai jos. scuze de derail celorlalti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eU7Ztj7F7r4&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G8hupUyVrTE[/youtube]
leaders of the free world! yaaay
See this rap thing is all about the the bragadoccio
am vazut si eu un documentar despre Guantanamo... nu exista etica cum zicea s Kenshin... multe dintre tehnicile de tortura aplicate in Guantanamo sunt interzise de lege dar asta nu inseamna ca ei nu le pot folosi;)... ar fi o chestie sa dispara Guantanamo dar nu cred ca se va intampla
FOUS TA CAGOULE!!!
- Chill Will
- the funky man
Stefan P wrote:n-ascult vere black sheep - e prea vechi pentru mine.E.On Lockz wrote:Stefan P, piesa de la dres de la black sheep nu ti'a placut?

ontopic : prefer sa ascult gospel
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
http://www.defsounds.com/singles/Young_ ... lack_remix
jay e mult mai DE ACOLO pe track acum pare mai ok zic io
jay e mult mai DE ACOLO pe track acum pare mai ok zic io
- Chewbacca2
- hanzo
Kenshin, i've seen my share of documentaries.
Etica la care ma refeream, o 'citam' prin prisma publicului american. Desi s'ar spune ca exagereaza europenii, multi americani inca mai au mentalitatea de 'rednecks', pentru ei desfiintarea unei inchisori, si anume 'the place where they keep 'dem damned terrorists', ar fi un atac la 'credinta' lor.
Ce patesc oamenii aia acolo poate-poate nu merita, dar oricum nu poate sa fie aprobata de o tara ce se considera 'the most cilivilised in the world'.
Dar sa nu ignoram si faptul ca Lamborghini'ul lui Young Jeezy este albastru, in concordanta cu inscaunarea unui presedinte negru ('dupa 300 de ani de sclavie'). A se retine.
Etica la care ma refeream, o 'citam' prin prisma publicului american. Desi s'ar spune ca exagereaza europenii, multi americani inca mai au mentalitatea de 'rednecks', pentru ei desfiintarea unei inchisori, si anume 'the place where they keep 'dem damned terrorists', ar fi un atac la 'credinta' lor.
Ce patesc oamenii aia acolo poate-poate nu merita, dar oricum nu poate sa fie aprobata de o tara ce se considera 'the most cilivilised in the world'.
Dar sa nu ignoram si faptul ca Lamborghini'ul lui Young Jeezy este albastru, in concordanta cu inscaunarea unui presedinte negru ('dupa 300 de ani de sclavie'). A se retine.