Care-s cele mai bine vandute albume hip-hop din istorie?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

zergon
tanar

Post by zergon »

De "The score" stiam si eu.
Image
dan
Pop

Post by dan »

da.. de The Fugees - The Score stiam si eu ca e unul din cele mai bune albume vandute ever!

ca single "Crossroads" de la Bone Thugs-N-Harmony s-a vandut foarte bine...
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

mc hammer a vandut cel mai mult !!!
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

da...exact..cica 2pac :roll:
Show a la Krem @ Facebook:
Image
dan
Pop

Post by dan »

D M X wrote:mc hammer a vandut cel mai mult !!!
el a vandut doar 10 mil din "pleae hammer don't hurt them"

http://forum.hh-inc.net/viewtopic.php?t=2236
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

snuffy wrote:albumu lui lauryn hill s-a vandut de 16 mil ori
YEEEAAAH uite aici alt album tare...GO Ms. Hill!!!
Image
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

rectific... The Notorious B.I.G a vandut cel mai mult. Albumul "Life after Death" s-a vandut in peste 40 de milioane de exemplare. Iar albumul lui Mc Hammer, "Please Hammer Don't Hurt 'Em" s-a vandut in peste 20 de milioane...
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

ma, eu ziceam de albumul care s-a vandut cel mai bine (ca asa e numele topicului), nu de cel mai vandut artist, ca asa normal ca sunt artisti ca de ex. 2pac, care are peste 10 albume, si toate-s vandute de milioane de ori, normal ca daca le aduni e mai bine vandut 2pac ca si fugees (nu "the" fugees, cum scrie xan yan, mai uite-te si tu pe coperta).

ready to die e de 8x Platinum in total, adica uite-te un pic mai jos si fa un calcul.

100,000 units: Oro album
200,000 units: Platino album
400,000 units: Multi-Platino album
500,000 units: Gold album
1,000,000 units: Platinum album
10,000,000 units: Diamond album

in legatura cu albumu lui hammer: "The album eventually went on to become the first hip-hop album to reach diamond status, selling more than 10 million units."

in legatura cu vanilla ice: "This led to To The Extreme becoming the first #1 album without a vinyl counterpart release. It went on to sell over 11 million copies, making him one of the most commercially successful rappers of all time. In fact, "Ice Ice Baby" was credited by Casey Kasem's top 40 radio show as being the number one rap single in history."

deci, si astia au vandut peste 10 mil, dar nu 18.

ps: hammer a fost primu (daca nu ma insel) care a combinat pop-ul cu hip-hop-ul (cum fac multi mai nou), de aia era asa vandut. :)
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

preacher wrote:2pac are cele mai multe albume vandute .....
EXACT!!! pifty mai tre sa se laude cu unca 9 gloante sa ajunga acolo sus ...
dan
Pop

Post by dan »

snuffy wrote:nu "the" fugees, cum scrie xan yan, mai uite-te si tu pe coperta
da ai dreptate se scrie fara "the" si ce ai vrut sa insinuezi cu asta!??! esti un hater :butch2: am avut cd-ul in original in mana... cum traduci "the" in romana!?

Image

la eventualele cifre pe care le veti gasi despre numarul de albume vandute, ca sa va faceti o idee corecta, trebuie sa aveti grija sa se refere la numarul de unitati vandute worldwide, nu intr-o anumita tara, sau america de nord, sau europa...
LilJunior
un domn / doamna

Re: Care-s cele mai bine vandute albume hip-hop din istorie?

Post by LilJunior »

Shearer wrote:tot discutam cu unu pe messenger si ala ma tot dispera cu faptul ca 50 a vandut cu "get rich or dye tryin" 11 milioane intr-un an si reprezinta record la hip-hop
are cineva lista? :)
==================================

cien ti-a zis treaba asta e nebun...pentru ca 50 cent are record nu pentru cel mai mare numar de albume vandute intr-un an ci intr-o luna... :lol:

50 cent a vandut in tota lumea intr-o luna 11 mil. de copii din albumul Get Rich Or Die Tryin .....si DA asta e un record.....dar sa zici ca e cel mai vandut album din lume e o tampenie....e printre primele da dar nu cel mai... :lol:
Mr Slow Flow
tanar

Post by Mr Slow Flow »

Eu stiam asa :
1. OutKast – Speakerboxxx/The Love Below, din 2003, care a fost vandut in peste 11 milioane de exemplare
2. MC Hammer – Please Hammer Don’t Hurt ‘Em , din '90... un succes total, peste 10 milioane exemplare
3. The Notorious B.I.G. – Life After Death, 1997, lansat la 2 luni dupa moartea lui Biggie. Albumul a fost vandut in jur de 10 milioane de exemplare.
4. Eminem- The Marshall Matters LP, 2000, care a vandut 1,7 milioane copii in prima saptamana, devenind " the fastest-selling rap album in history". Nr. total de vanzari se zice ca a depasit 10 milioane.
5. Eminem – The Eminem Show, din 2002, album care ocupa locul 317 din 500 albume din toate timpurile al revistei Rolling Stones, a depasit de asemenea cifra de 10 milioane de vanzari.
Ia cartea si-nvata! Sunt un clasic in viata...
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

varule vezi si tu ca acum 3 ani s-a postat ultima data pe topicul asta?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

mda...pe vremuri hip-hop'ul bun vindea bine,acum,in aceasta epoca teribil de materialista si dezinteresata de cunoastere si stiinta,adevarata cultura hip-hop s-a ascuns in subteran,de unde incearca sa trezeasca oamenii de rand la realitate(deschizandu-le al 3-lea ochi :lol: )...si am uitat sa mentionez...Real Hip-Hop is missing from the shelf
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Kremlin wrote:unu din ele...marshall mathers LP
ala s-a vandut cel mai repede
Post Reply