B0ka wrote:ce topiti...sa-mi bag p*** daca nu-mi luam pistol dela cu aer comprimat sau gloante de cauciuc si ii dileam pe cacati...pe urma mai faceau p*** mare?
ho coae ca nu e ca-n filme, credeam ca sti asta. sau unde crezi ca suntem la ora actuala?compton/watts prin '92-'94 ? drive by's si alte alea am vazut doar in filme/videoclipuri ...'the fuck man...
mare cacat ca si-a luat-o uzzi, au sarit 4 oameni pe el, dar el fiind ganxta trebuia sa ii omoare pe toti sau ce?
mergeti oricare bucurestean in alt oras in care sunt unii care nu te sufera, sa vezi ce prietenosi o sa fie aia, sau ce smecher o sa mai fi tu
ba ce terminati sunteti...fuckin` haters
son, nu e vb de aia, e vorba de pistoalele alea lipsa
nu cred ca se bucura nimeni ca si-a luat-o, mie mi-e simpatic asa uzzi ca si aspect si voce. e discrepanta dintre versuri si realitate,aia e
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
B0ka wrote:ce topiti...sa-mi bag p*** daca nu-mi luam pistol dela cu aer comprimat sau gloante de cauciuc si ii dileam pe cacati...pe urma mai faceau p*** mare?
ho coae ca nu e ca-n filme, credeam ca sti asta. sau unde crezi ca suntem la ora actuala?compton/watts prin '92-'94 ? drive by's si alte alea am vazut doar in filme/videoclipuri ...'the fuck man...
nu vb de gloante,ti-am mai spus,ci de cauciuc/aer comprimat...care se pot procura destul de usor...in Craiova au toti tziganii,cplm...are si unchiu-meu unu cu aer comprimat
Kenshin wrote:son, nu e vb de aia, e vorba de pistoalele alea lipsa
nu cred ca se bucura nimeni ca si-a luat-o, mie mi-e simpatic asa uzzi ca si aspect si voce. e discrepanta dintre versuri si realitate,aia e
tu realizezi ca in general gangsta'ul din romania nu are corespondenta cu viata personala a mc-ului, nu?
tu realizezi ca in general gangsta'ul din romania nu are corespondenta cu viata personala a mc-ului, nu?
tu realizezi ca de-aia zic ca exista gangsta adevarat doar in state, nu?
tu realizezi ca de-aia zic ca exista gangsta adevarat doar in state, nu?
nu e vere nici o discrepanta...asta asa o arde...nu da ianpoi...daca era destept si baga si el o vrajala ceva nu dadea nimeni in el dar asta asa o arde...se vede ce zmardoi erau aia din genu de lovituri pe care le-a luat...si cu pistoale fratioare nu e vreo jmekerie...nu stai cu pistolu la tine in club varule ca nu esti in vestu salbatic...
io nu contestam ca e smardoi si ghensta. oricum e mentalitatea asta idioata intr-adevar gen "vine van damme in romania, hai sa-i aratam ca nu-i ca-n filme"... acuma sa vedem cum merg bajetii din pantelimon sa faca driveby in orasu de pe bega