da nu inteleg faza cu datu' la cap?esti mai jmecher daca stii si alte puncte vitale sau cum? nu fac misto..da acum aflu prima oara ca nu e "baietzie" sa dai la cap.
intr-o bataie cred ca esti fericit daca iti intra sa zic....3 din 5.ce mai conteaza unde ai dat?
pana una alta e grav ca un om si-a luat bataie...mc sau nu, gangsta sau nu in primul rand e om....si referitor la meggadon nu mi se pare o jmecherie sa sari la bataie cand stii ca esti depasit din toate punctele de vedere...referitor strict la cazul de fata
da nu inteleg faza cu datu' la cap?esti mai jmecher daca stii si alte puncte vitale sau cum? nu fac misto..da acum aflu prima oara ca nu e "baietzie" sa dai la cap.
intr-o bataie cred ca esti fericit daca iti intra sa zic....3 din 5.ce mai conteaza unde ai dat?
pai la cum are ala capu am crezut ca au dat cu fier ,sticla ceva...despre asta vorbesc cu datu la cap...adica omu era singur oricum,era de facut...cand dai cu sticla in cap deja e disperare prea mare,dai de frica...
cristi_yori wrote:si referitor la meggadon nu mi se pare o jmecherie sa sari la bataie cand stii ca esti depasit din toate punctele de vedere...referitor strict la cazul de fata
nu e...dar e jmecherie sa nu dai inapoi indiferent de consecinte...
meggadon wrote:da jmekerie mare...sclavii tot sclavi au dat la cap...timisoara e un c**** oricum.
ti'au batut maestrul...iarta'i Eazy,ca nu stiu ce fac
"maestru"lu Meggadon l-a bagat pe sub masina pe"maestru" tau,Rimaru
"maestrul" meu nu e Rimaru,verifica'ti gangstaagenda inainte sa spui prostii..
De ceva vreme mi'am schimbat semnatura mea cu "Ciuraru il fute pe Rimaru"...vrei sa o pun inapoi pentru tine ?
s'a aflat daca erau "de culoare" aia care l'au cazat pe uzzi la Spitalul Municipal TM ? ca sa iti pot spune daca era si maestrul meu printre ei ...NU DE ALTCEVA !
Park Side Killas
"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"