BUG Mafia
- Twenty
- spre 5000 de posturi, e ok
Cand am auzit stirea.. Primu gand a fost "Sa vezi ce o sa fie pe Hades, din cauza lu`Uzzi".. Aveam dreptate.. Ia uite pagini frate..
) De parca omu era de neatins
) Toti avem un nas(h) sau mai multii pe lumea asta.. Si-o lua omu` odata si gata.. WaW.. Hai sa radem si sa facem misto.. De parca nu si-ar fi luat-o nici unu in viata vreodata..
) Bine zise cineva si era de asteptat "Mai mult "interes" (daca se poate numi asa) pe faza asta decat pe un album al lor.."
Mai zise cineva:
"partea tare e ca garzile personale ii pazesc usa de la salon.. unde erau cand asta si-o lua??? jeeez"
Asta m-am intrebat si eu.. In locul lui Uzzy le lipeam acum o stampila pe frunte.. cu
"Fired"
)
Per total.. Nu a fost de cacat ca si-a luat-o uzzi.. de cacat a fost faza cu garzile alea

Mai zise cineva:
"partea tare e ca garzile personale ii pazesc usa de la salon.. unde erau cand asta si-o lua??? jeeez"
Asta m-am intrebat si eu.. In locul lui Uzzy le lipeam acum o stampila pe frunte.. cu
"Fired"

Per total.. Nu a fost de cacat ca si-a luat-o uzzi.. de cacat a fost faza cu garzile alea

"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
- Kaen Shine
- Shiftee
Sunt bodyguarzii din club coaie.Mallone wrote:o intrebare,dar nu vreau sa ma injure nimeni. de ce are nevoie unul ca uzzi de garzi de corp ?
Stiti ce mi se pare penibil !? Ca voi chiar l-ati crezut pe Uzzi vreun mare gangster , el e doar un artist care face gangsta rap , si atat. El e mai coleric asa , mai pus pe scandal mereu , nu e prima oara cand se intampla ceva de genul si apare la stiri , numai ca e prima oara cand isi ia bataie.
still wanna b eazy e ?...sper sa apara cativa tweedy bird locs' sa ii explice cum sta treaba cu gacii si tragaci'ul...dupa faza asta.
dar na acuma...ca artist,imi displace total mai nou...dar ca om,e naspa ce a patit...asta e,se mai intampla,e grele sa supravietuiesti prin giungla de asfalt,fiind un gangster pimpsta...
imi pare rau pt. el...ca persoana,in rest...NIMIC.
dar na acuma...ca artist,imi displace total mai nou...dar ca om,e naspa ce a patit...asta e,se mai intampla,e grele sa supravietuiesti prin giungla de asfalt,fiind un gangster pimpsta...
imi pare rau pt. el...ca persoana,in rest...NIMIC.

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
Uzzi in perfuzii, sau unde e baietia cand ai mai mare nevoie de ea:
http://www.libertatea.ro/stire/uzzi-de- ... 28411.html
http://www.libertatea.ro/stire/uzzi-de- ... 28411.html
Hipocrisy is the greatest luxury!