BUG Mafia
ba incredibil de dubios puteti sa o ardeti
atat va place sa va dati cu parerea cand voi nu aveti habar de ce s-a intamplat acolo.
si ce daca si-a luat-o ? i se putea intampla si campionului k1
v-ati gandit ca aia poate erau vreo 10 si uzzi poate doar cu vreo 2 ? pai cum pula mea sa nu ti-o iei?
am vazut pe aici comparatii cu tupac
din cate stiu eu ala a patit-o putin mai rau.. dar nu cu mult 

si ce daca si-a luat-o ? i se putea intampla si campionului k1

v-ati gandit ca aia poate erau vreo 10 si uzzi poate doar cu vreo 2 ? pai cum pula mea sa nu ti-o iei?
am vazut pe aici comparatii cu tupac

- psychedeliic
- mr. blonde
- psychedeliic
- mr. blonde
sunt doua categorii aici:
- aia ce intr-un fel se bucura cand unu tare in gura o ia peste lampash....asa din complex ca poate odata au fost batuti sau luati la misto de smecherasi ca uzzi, iar acum au prilej sa faca misto ei.
- categoria de moralisti, care iau prea in serios tot ce zice prima categorie....si incearca sa explice foarte tandru cum sta treaba in omenire.
...categoria 1 e constienta de tot ce zice categoria 2...but who give's aaaaaa....

- aia ce intr-un fel se bucura cand unu tare in gura o ia peste lampash....asa din complex ca poate odata au fost batuti sau luati la misto de smecherasi ca uzzi, iar acum au prilej sa faca misto ei.
- categoria de moralisti, care iau prea in serios tot ce zice prima categorie....si incearca sa explice foarte tandru cum sta treaba in omenire.
...categoria 1 e constienta de tot ce zice categoria 2...but who give's aaaaaa....

Hai ca omu' arata ieri deja mult mai bine (a fost vizitat si de Tataee, i-o fi zis omu' sa lase impresiile si sa treaca in studio): click.
Thou shalt remember that guns, bitches and bling were never part of THE FOUR ELEMENTS and never will be.
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
daca ai fi un pic atent erau 2 aia si inca unul cu uzzi toti trei disparand dupa scandal. naspa ca si'a luat'o dar totusi destul de ironiccarne wrote:ba incredibil de dubios puteti sa o ardetiatat va place sa va dati cu parerea cand voi nu aveti habar de ce s-a intamplat acolo.
si ce daca si-a luat-o ? i se putea intampla si campionului k1![]()
v-ati gandit ca aia poate erau vreo 10 si uzzi poate doar cu vreo 2 ? pai cum p*** mea sa nu ti-o iei?
am vazut pe aici comparatii cu tupacdin cate stiu eu ala a patit-o putin mai rau.. dar nu cu mult
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
-
- funk soul sensation