BUG Mafia
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
un cocalar prajitD M X wrote:Ce poate fi mai rau decat un cocalar beat tripat pe bataie?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
daca era moldovean rupea un gard, un scaun ceva si se apara
lasand gluma la o parte zi-mi un artist hip hop moldovean care si-a luat bataie

lasand gluma la o parte zi-mi un artist hip hop moldovean care si-a luat bataie
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
-
- un domn / doamna
-
- un domn / doamna
tataee un pumn de la puya.
puya mai multi pumni de la grasu.
grasu niste sticle-n cap si picioare de la puya si baietii din manastur.
puya de la niste baieti din socului.
baietii din socului de la puya si baietii din salajan.
rimaru de la cezar(pablo)
puya o palma de la cheloo.
dar "artistii hip-hop" n-au voie sa-si ia bataie. nu e gangsta.
puya mai multi pumni de la grasu.
grasu niste sticle-n cap si picioare de la puya si baietii din manastur.
puya de la niste baieti din socului.
baietii din socului de la puya si baietii din salajan.
rimaru de la cezar(pablo)
puya o palma de la cheloo.
dar "artistii hip-hop" n-au voie sa-si ia bataie. nu e gangsta.
aia cu cheloo si ombladon batuti de solistul de la suie e adevarata?
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
plm...nu era vorba si de Cotabitza cu Shoby ?!?!? cu Rimaru sigur, ca vad ca omu' a luat-o cam din toate partzile,daca ar fi sa ne luam dupa "zvonuri" 
Later edit: cica.

Later edit: cica.
Thou shalt remember that guns, bitches and bling were never part of THE FOUR ELEMENTS and never will be.
cine a postat asta pe site-ul cu stirea are dreptate:
"prea multe comentarii de tot kaka. ROMANIA E O TARA UNDE NICIODATA,NIMIC,NU SE TERMINA. Asa ca voi maneaua, stirile si cocalari,tineti-va gurile. luati-va neveste-le de prin japonia si spania,italia si vede-tiva de rable si de zecile de copiii care ii concepeti pe versurile lu guta. Pisatzilor"
pe langa manea, stiri si cocalari as adauga forumistilor...pentru ca daca stau sa ma gandesc bine nenea frectzie (Providence) Uzzi a facut gangsta aratandu-si fatza in videos si concerte cu tupeu..tu faci gura pe seama altora pe forum fara sa-ti arati fatza..ca esti un pushti de 2 bani..si sper ca realizezi ca daca ti-ai pune moaca la vedere chiar si un fan al lui Uzzi ti-ar da sa ragai...
ar trebuii sa stiti versurile astea:
"Copii vedeti-va de teme..ca tot ce-ati creat vreodata au fost probleme..."
se intampla si la case mai mari..merge totul inainte..pe forum ar trebuii discutata valoarea artistilor, ce da bine si ce nu..daca tot cautam o evolutie...nu sa numaram din culise cate gloantze si-a luat Tupac sau ce omor a luat Uzzi..mai ales cand N-AI FOST ACOLO!
Pace!
"prea multe comentarii de tot kaka. ROMANIA E O TARA UNDE NICIODATA,NIMIC,NU SE TERMINA. Asa ca voi maneaua, stirile si cocalari,tineti-va gurile. luati-va neveste-le de prin japonia si spania,italia si vede-tiva de rable si de zecile de copiii care ii concepeti pe versurile lu guta. Pisatzilor"
pe langa manea, stiri si cocalari as adauga forumistilor...pentru ca daca stau sa ma gandesc bine nenea frectzie (Providence) Uzzi a facut gangsta aratandu-si fatza in videos si concerte cu tupeu..tu faci gura pe seama altora pe forum fara sa-ti arati fatza..ca esti un pushti de 2 bani..si sper ca realizezi ca daca ti-ai pune moaca la vedere chiar si un fan al lui Uzzi ti-ar da sa ragai...

ar trebuii sa stiti versurile astea:
"Copii vedeti-va de teme..ca tot ce-ati creat vreodata au fost probleme..."
se intampla si la case mai mari..merge totul inainte..pe forum ar trebuii discutata valoarea artistilor, ce da bine si ce nu..daca tot cautam o evolutie...nu sa numaram din culise cate gloantze si-a luat Tupac sau ce omor a luat Uzzi..mai ales cand N-AI FOST ACOLO!

Pace!
putin bolnav dar o sa-mi treaca intr-o joi...