cum adica?daca nu iti place un oras inseamna ca esti frustrat?Si daca nu iti place o piesa...kif wrote:si asta alt frustrat
Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)
Ma ce plm faceti spume ca laptele pe aici .. nu m`am gasit sa mananc rahat cu "iarna" .. in schimb sariti ca "mos craciun" si alte ironii ieftine .. nu va cunosc .. nu ma cunoasteti .. asa ca nu vad rostu jignirilor, in schimb suferinta asta in exces va aduna ceva idei preconcepute in minte.
@twenty - cunosc ca nu haleste bucurestiu si la fel de bine faptu ca a zis ca ajunge .. in toamna din cate`mi amintesc .. nu ma grabesc, nu ma stresez .. era doar un "statement"
oi fi eu membru nou cu 1 post .. da' mi-s satul de superficialitatea asta caracterizanta pentru multi dintre noi
@twenty - cunosc ca nu haleste bucurestiu si la fel de bine faptu ca a zis ca ajunge .. in toamna din cate`mi amintesc .. nu ma grabesc, nu ma stresez .. era doar un "statement"
oi fi eu membru nou cu 1 post .. da' mi-s satul de superficialitatea asta caracterizanta pentru multi dintre noi
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
daca nu haleste, sa nu vina! sa stea la el acolo.sau sa viziteze budapesta ca e mai frumos.
cat de handicapat sa fii ca sa zici ca nu halesti un oras intreg?
ca asa ai fost tu educat ca bucurestiul e scursura tarii, si aici stau numai miticii si toti banii tarii vin aici la bucuresti.mai lasa-ne frate.e 2009!! suntem in uniune, intram in spatiul schengen si unii inca se trag pe roata.
la cluj am avut parte de un eveniment neplacut, dar sa moara ma-sa daca m-am gandit vreodata :"ce de cacat e clujul!!!".nu.ce de cacat sunt unii oameni frustrati ( ca si acest cumicu de la care n-am ascultat nimic niciodata si nici nu voi asculta dupa ce s-au spart tovarasii lui cu aceasta duma ) care sunt intr-o proportie mai mica sau mai mare peste tot in Romania.
gata m-am descarcat.mama ce m-am enervat.
cat de handicapat sa fii ca sa zici ca nu halesti un oras intreg?
ca asa ai fost tu educat ca bucurestiul e scursura tarii, si aici stau numai miticii si toti banii tarii vin aici la bucuresti.mai lasa-ne frate.e 2009!! suntem in uniune, intram in spatiul schengen si unii inca se trag pe roata.
la cluj am avut parte de un eveniment neplacut, dar sa moara ma-sa daca m-am gandit vreodata :"ce de cacat e clujul!!!".nu.ce de cacat sunt unii oameni frustrati ( ca si acest cumicu de la care n-am ascultat nimic niciodata si nici nu voi asculta dupa ce s-au spart tovarasii lui cu aceasta duma ) care sunt intr-o proportie mai mica sau mai mare peste tot in Romania.
gata m-am descarcat.mama ce m-am enervat.

Tu ai o problema cu interpretarea cuvantului "a hali" ...
Unu .. nu am vorbit in numele omului .. nu ma intereseaza ce probleme are (daca are) cu bucurestiu sau cu altele..
Doi .. nu as vrea sa-ti aflu varsta dupa cum observ ca fierbe sangele in tine si debitezi verzi si uscate pe aici..
Iar trei .. invata in plm sa respecti ! .. nu de alta, dar sunt sigur ca nu toti bucurestenii gandesc ca tine
Suntem total pe langa subiect si asta de la 3 cuvinte aruncate in aer... iar daca tot zici: "cumicu de la care n-am ascultat nimic niciodata si nici nu voi asculta" .. stau si ma intreb .. de ce doamne iarta-ma postezi pe aici ?!
Unu .. nu am vorbit in numele omului .. nu ma intereseaza ce probleme are (daca are) cu bucurestiu sau cu altele..
Doi .. nu as vrea sa-ti aflu varsta dupa cum observ ca fierbe sangele in tine si debitezi verzi si uscate pe aici..
Iar trei .. invata in plm sa respecti ! .. nu de alta, dar sunt sigur ca nu toti bucurestenii gandesc ca tine

Suntem total pe langa subiect si asta de la 3 cuvinte aruncate in aer... iar daca tot zici: "cumicu de la care n-am ascultat nimic niciodata si nici nu voi asculta" .. stau si ma intreb .. de ce doamne iarta-ma postezi pe aici ?!
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
nu vorbesti, dar vorbesti.daca nu esti sigur taci, ca dai peste colerici ca mine.drlv wrote:Tu ai o problema cu interpretarea cuvantului "a hali" ...
hai ma tu, maturule.drlv wrote:Doi .. nu as vrea sa-ti aflu varsta dupa cum observ ca fierbe sangele in tine si debitezi verzi si uscate pe aici..
sa respect ce? a, scuza-ma , cumicu (sau tu, ca acum vad ca te tragi pe cur - vorba de la bucuresti, nu incerca sa o intelegi) a zis un adevar, si eu trebuie sa-i respect parerea.drlv wrote:Iar trei .. invata in plm sa respecti ! .. nu de alta, dar sunt sigur ca nu toti bucurestenii gandesc ca tine![]()
te asigur ca pe toti cei din bucuresti ii doare-n cur de ceea ce se intampla in alte orase.cu atat mai putin sa se apuce sa scrie pe aici:"nu halesc cluj, timisoara, craiova etc. ".sunt sigur ca si cumicu are rude pe aici, deci sa inteleg ca omu nu-si haleste neamurile.
si la final.Superficial esti tu fratele meu, ca nu stii sa-ti alegi cuvintele.

este cine sa faca.chiar phossilah si butch mi-au spus anul trecut, nu am vrut sa merg.din cauza pentru pana si brugner zicea ca e varza ce se intampla prin bucuresti si ca nu se prea preteaza si renteaza.dan xan yan wrote:o sa ajunga si cumicu in bucuresti cand se va gasi careva care sa ii organizeze un concert
chestia cu halitul bucurestiul este o inventie, a intrat careva la creatie.cativa dintre cei mai buni prieteni de-ai mei sunt bucuresteni si dupa cum zicea si drlv, am si rude.
kif...what some beef?daca nu, stai in banca ta si nu vorbi daca nu cunosti.
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
stii tu asta sigur?kif wrote:
te asigur ca pe toti cei din bucuresti ii doare-n cur de ceea ce se intampla in alte orase
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
- Kaen Shine
- Shiftee
- kif
- pleau
ma, ce tot vorbiti toti in dodii? ala imi zice sa invat sa respect. - dar despre ce vorbeste?! tu-mi zici sa stau in banca mea, ca nu cunosc - ce sa cunosc?!?.
eu am vazut ce-a scris unul si m-am luat de ceea ce a zis adica :
eu am vazut ce-a scris unul si m-am luat de ceea ce a zis adica :
si m-am adresat baiatului asta.e o fraza pe care am auzit-o de foarte multe ori in ultimii ani si ma seaca rau de tot.ma seaca pentru ca denota urme de comunism si frustrare maxima pentru cei care o utilizeaza.si mai mult decat atat NU ARE NICI O LEGATURA CU REALITATEA.drlv wrote:cunosc ca nu haleste bucurestiu si la fel de bine faptu ca a zis ca ajunge .. in toamna din cate`mi amintesc .. nu ma grabesc, nu ma stresez .. era doar un "statement"
110%cumicu wrote:stii tu asta sigur?kif wrote:
te asigur ca pe toti cei din bucuresti ii doare-n cur de ceea ce se intampla in alte orase