nici atatkif wrote:pai..macar atat.
Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
nu cred ca-i cazulKenshin wrote:beef nord sud est vest..treb'e deschis topicnumai sa am un pic de timp liber
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
grasan amuzant wannabe, era caterinca gen(kif stie, cred...). prost poti sa fii si in bucuresti si sa stai la iancului si in cluj si in murfatlar si in cismeaua de sus. n-are treaba de unde esti.DiNO wrote:vorbea de orashe... de ce te ataci?adapter wrote:kif crede ca daca e din bucuresti are dreptul sa vorbeasca, sa jigneasca pe ceilalti din alte orase.
plus ca a zis moses ca sunt ok. pe el il cred.
auzi ce zice lumea ba kif.s-a dus pe pula teoria taadapter wrote:prost poti sa fii si in bucuresti si sa stai la iancului si in cluj si in murfatlar si in cismeaua de sus. n-are treaba de unde esti.
.
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
- Kaen Shine
- Shiftee
cumicu homie, tu ai provocat toata treaba asta. puteai zice mai clar si direct ca n-ai nicio gara cu bucurestenii, sau sa postezi pe topicul de beef special deschis
din pacate tu esti forumist doar pe threadul despre tine, fiindca da rau sa fii forumist si mc in acelasi timp, asta-i tendinta, ce sa-i faci

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
kenshin, cu tot respectu pt tine ca esti ok tu asa, dar cum sa zici asta?Kenshin wrote:cumicu homie, tu ai provocat toata treaba asta. puteai zice mai clar si direct ca n-ai nicio gara cu bucurestenii, sau sa postezi pe topicul de beef special deschisdin pacate tu esti forumist doar pe threadul despre tine, fiindca da rau sa fii forumist si mc in acelasi timp, asta-i tendinta, ce sa-i faci

adica ar trebui sa posteze peste tot? e topic despre el, mai raspunde din cand in cand oamenilor... ce e rau in asta?
- Kaen Shine
- Shiftee
1.hey!nu-s anti bucuresteni,am mai zis ca am tovarasi acolo.tovarasi buni. chiar si rude. asa ca...get over it,Kenshin wrote:
1.cumicu homie, tu ai provocat toata treaba asta. puteai zice mai clar si direct ca n-ai nicio gara cu bucurestenii, sau sa postezi pe topicul de beef special deschis![]()
2.din pacate tu esti forumist doar pe threadul despre tine,
3.fiindca da rau sa fii forumist si mc in acelasi timp, asta-i tendinta, ce sa-i faci
sunt anti impresari de genul lui kif, care au fumuri, se cred superiori din cauza domiciliului.kif asa sustinea, ca e bucurestean deci are dreptul sa dea sentinte.
2.si ce e rau in asta?
anyway...postez pe forumul meu, pe forum hhk si chiar si aici cred ca am postat pe alte threaduri.
3.fals
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
:)
Nu va inteleg ce plm cautati pe topicul asta daca nu va place Cumicu...si vorbiti si kkt aiurea...ascultati in plm cantaretii vostri favoriti si lasati-ne in plm in pace...poate pentru unii Cumicu e cel mai bun mc din Romania...ce va fute pe voi grija?,.... Respect Cumicu...Si chiar unii bucuresteni is jegosii;) nu totzi...Bft