ba da,dar te duci sa te simti bine daca tot dai banii astia,nu sa se uite bote cu andreea si cu lil'tziriac la tine"ia uite,venira si astia,is repari..."...sa nu mai vorbim de my nigga poponetz...DiNO wrote:
nu inteleg mentalitatea asta. nu e acelasi jarule?B0ka wrote:se merita 50 lei...da nu in Bamboo...
Ja Rule in Romania 6 februarie Bamboo
Moderators: .etalosed, greuceanu
nu mai citi cancanB0ka wrote:ba da,dar te duci sa te simti bine daca tot dai banii astia,nu sa se uite bote cu andreea si cu lil'tziriac la tine"ia uite,venira si astia,is repari..."DiNO wrote:
nu inteleg mentalitatea asta. nu e acelasi jarule?B0ka wrote:se merita 50 lei...da nu in Bamboo...

...
nu sta nimeni sa se uite "pă" tine... depinde ce intelegi tu prin simtit bine. daca vrei sa te simtit bine rep style, cu petu de bere bagat in boscheti langa club... nu este cazul.
daca vrei sa te duci sa te simti bine bamboo style...ar trebui sa pleci din start fara idei preconcepute de acasa, si totul va fi bine.
daca vrei sa te duci sa il asculti pe ja-rule si sa pleci...fara sa consumi nimic. esti ok.
e simplu: daca nu esti capabil sa accepti ca unii au mai multi bani ca tine si vor sa o si arate, mai bine stai acasa.
astea cu ... ma duc sa se uite x si y la mine suna a frustrari, pt. ca nu sta nici dracu sa se uite dupa tine. si plus de asta, bote, andreea, ion ion...sunt aia de care stii... ce te faci cu toti ceilalti pe care nu ii cunosti?

-
- fratele meu tu esti baiat
ba....da de ce vorbiti asa in necunostiinta de cauza...eu n-am fost niciodata in bamboo ...si am auzit pareri impartite despre locu ala (si aici vbesc de oameni care au fost acolo nu de cancan) si pt mine chiar constituie un atu faptu ca se tine acolo concertu, cu ocazia asta o sa "verific" si eu atmosfera din bamboo cu o probabilitate mai mare de a ma simti bine decat daca as fi fost intr-o seara cu house sau alte cele...
- Chewbacca2
- hanzo
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ce sa mai zici ma fratioare...tu nu vezi ce e pe topicu cu mafia...unde dreacu sa te duci cu ei in bambooDiNO wrote:![]()
house o sa fie
![]()
atmosfera e foarte misto, atata timp cat te duci degajat ... fifty, iti recomand Vodka Cranberry.
unii, nu-nteleg: ZI'LE MEGGADOANE!!!
![]()
![]()

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- un domn / doamna
Stai linistit ca-n bamboo nu merg doar oameni cu foarte multi bani, atmosfera e ok, lumea se distreaza.. cred ca-i un concert pe care n-ar trebui sa-l ratezi.. crede-ma, e atmosfera mult mai tare decat in preoteasa,suburbia,etc.
Un loc foarte tare e si bellagio.. nu e exclusivist, pur si simplu au niste preturi mai "piperate" pentru ca iti ofera mai mult + nu vin toti cacatii.
Ne vedem la Ja Rule.
Un loc foarte tare e si bellagio.. nu e exclusivist, pur si simplu au niste preturi mai "piperate" pentru ca iti ofera mai mult + nu vin toti cacatii.
Ne vedem la Ja Rule.
-
- Niciodata un nimeni
da,si mai ales sunt niste cacati cei care nu-si permit sa dea 6 milioane pe o sticla de whisky cumparata din metro de la Ruse cu 15 euro ...
si apropo de ce zicea dino,da,eu unul pot accepta ca sunt multi care au mult mai multi bani decat mine si vor sa o si arate,pentru ca 10 ani de zile am trait intr-un mediu ca asta si m-am obisnuit cu genul asta de oameni. Dar nu accept sa dau 150 de euro pe o sticla de whisky pe care in lumea celor mai putin snobi o cumpar scotand din buzunar o suma de 10 ori mai mica.
Pai cu 10 sticle de whisky cumparate de la bulgari ma duc la mine la gradina la Piata Giulesti,imprumut boxele JBL de la vecinu' de la 6 si dau un bairam rep de ies aia dimineata pe 7 carari. Fara arfele,fitzele si basinelele din Bamboo. Si fara bere la pet. Only whisky. dar cu multa iarba verde in jur si multa libertate de alegere a muzicii pe care vreau s-o ascult.
Voi ce ati alege ?
si apropo de ce zicea dino,da,eu unul pot accepta ca sunt multi care au mult mai multi bani decat mine si vor sa o si arate,pentru ca 10 ani de zile am trait intr-un mediu ca asta si m-am obisnuit cu genul asta de oameni. Dar nu accept sa dau 150 de euro pe o sticla de whisky pe care in lumea celor mai putin snobi o cumpar scotand din buzunar o suma de 10 ori mai mica.
Pai cu 10 sticle de whisky cumparate de la bulgari ma duc la mine la gradina la Piata Giulesti,imprumut boxele JBL de la vecinu' de la 6 si dau un bairam rep de ies aia dimineata pe 7 carari. Fara arfele,fitzele si basinelele din Bamboo. Si fara bere la pet. Only whisky. dar cu multa iarba verde in jur si multa libertate de alegere a muzicii pe care vreau s-o ascult.
Voi ce ati alege ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
hai gata ma... gea... n'ai bani, stai acasa.
nici macar preturile nu le stii corect. nu mai vorbi din auzite.
daca ma duc sa ma simt bine, ma simt bine si in bamboo si in turabo si in temple si in goblin si in suburbia sau fabrica. important e cu cine ma duc si cu ce chef. e simplu:
vrei house de calitate du'te in turabo, fratelli, level, temple, gaya, bamboo
vrei cocalareala te duci in regie.
mai departe... cine se duce, cine se bese pe acolo ma intereseaza prea putin din 2 motive:
1. nu o sa stau cu ei la masa si nici ei cu mine...
2. ma duc sa ma simt bine nu sa ma dau in spectacol.
nici macar preturile nu le stii corect. nu mai vorbi din auzite.
daca ma duc sa ma simt bine, ma simt bine si in bamboo si in turabo si in temple si in goblin si in suburbia sau fabrica. important e cu cine ma duc si cu ce chef. e simplu:
vrei house de calitate du'te in turabo, fratelli, level, temple, gaya, bamboo
vrei cocalareala te duci in regie.
mai departe... cine se duce, cine se bese pe acolo ma intereseaza prea putin din 2 motive:
1. nu o sa stau cu ei la masa si nici ei cu mine...
2. ma duc sa ma simt bine nu sa ma dau in spectacol.