Ja Rule in Romania 6 februarie Bamboo

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DiNO wrote:
B0ka wrote:se merita 50 lei...da nu in Bamboo...
nu inteleg mentalitatea asta. nu e acelasi jarule?
ba da,dar te duci sa te simti bine daca tot dai banii astia,nu sa se uite bote cu andreea si cu lil'tziriac la tine"ia uite,venira si astia,is repari..."...sa nu mai vorbim de my nigga poponetz...
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

B0ka wrote:
DiNO wrote:
B0ka wrote:se merita 50 lei...da nu in Bamboo...
nu inteleg mentalitatea asta. nu e acelasi jarule?
ba da,dar te duci sa te simti bine daca tot dai banii astia,nu sa se uite bote cu andreea si cu lil'tziriac la tine"ia uite,venira si astia,is repari..."
nu mai citi cancan :)
...
nu sta nimeni sa se uite "pă" tine... depinde ce intelegi tu prin simtit bine. daca vrei sa te simtit bine rep style, cu petu de bere bagat in boscheti langa club... nu este cazul.

daca vrei sa te duci sa te simti bine bamboo style...ar trebui sa pleci din start fara idei preconcepute de acasa, si totul va fi bine.

daca vrei sa te duci sa il asculti pe ja-rule si sa pleci...fara sa consumi nimic. esti ok.

e simplu: daca nu esti capabil sa accepti ca unii au mai multi bani ca tine si vor sa o si arate, mai bine stai acasa.
astea cu ... ma duc sa se uite x si y la mine suna a frustrari, pt. ca nu sta nici dracu sa se uite dupa tine. si plus de asta, bote, andreea, ion ion...sunt aia de care stii... ce te faci cu toti ceilalti pe care nu ii cunosti?
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

cum zici tu...oricum...cei care ma cunosc stiu ca nu sunt stilu cu bere la pet pe afara...
nostradamus
fratele meu tu esti baiat

Post by nostradamus »

ba....da de ce vorbiti asa in necunostiinta de cauza...eu n-am fost niciodata in bamboo ...si am auzit pareri impartite despre locu ala (si aici vbesc de oameni care au fost acolo nu de cancan) si pt mine chiar constituie un atu faptu ca se tine acolo concertu, cu ocazia asta o sa "verific" si eu atmosfera din bamboo cu o probabilitate mai mare de a ma simti bine decat daca as fi fost intr-o seara cu house sau alte cele...
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

:lol:

house o sa fie

atmosfera e foarte misto, atata timp cat te duci degajat ... fifty, iti recomand Vodka Cranberry.

unii, nu-nteleg: ZI'LE MEGGADOANE!!!
:lol: :lol: :lol:
Image
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Va ofticati ca nu aveti fata de Bambu'. Sau bani.
Foarte adevarata vorba aia cu 'gagicute smecherii ARFE!'. Bani sa ai, ca ai face la fel.
Pacat ca e vineri, tho.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

DiNO wrote::lol:

house o sa fie

atmosfera e foarte misto, atata timp cat te duci degajat ... fifty, iti recomand Vodka Cranberry.

unii, nu-nteleg: ZI'LE MEGGADOANE!!!
:lol: :lol: :lol:
ce sa mai zici ma fratioare...tu nu vezi ce e pe topicu cu mafia...unde dreacu sa te duci cu ei in bamboo :))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

anyway..ja e un partzar :))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
entertainer2
un domn / doamna

Post by entertainer2 »

Stai linistit ca-n bamboo nu merg doar oameni cu foarte multi bani, atmosfera e ok, lumea se distreaza.. cred ca-i un concert pe care n-ar trebui sa-l ratezi.. crede-ma, e atmosfera mult mai tare decat in preoteasa,suburbia,etc.
Un loc foarte tare e si bellagio.. nu e exclusivist, pur si simplu au niste preturi mai "piperate" pentru ca iti ofera mai mult + nu vin toti cacatii.
Ne vedem la Ja Rule.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

da , ca astia care nu-si permit pretzuri piperate sunt cacati
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da,si mai ales sunt niste cacati cei care nu-si permit sa dea 6 milioane pe o sticla de whisky cumparata din metro de la Ruse cu 15 euro ...
si apropo de ce zicea dino,da,eu unul pot accepta ca sunt multi care au mult mai multi bani decat mine si vor sa o si arate,pentru ca 10 ani de zile am trait intr-un mediu ca asta si m-am obisnuit cu genul asta de oameni. Dar nu accept sa dau 150 de euro pe o sticla de whisky pe care in lumea celor mai putin snobi o cumpar scotand din buzunar o suma de 10 ori mai mica.
Pai cu 10 sticle de whisky cumparate de la bulgari ma duc la mine la gradina la Piata Giulesti,imprumut boxele JBL de la vecinu' de la 6 si dau un bairam rep de ies aia dimineata pe 7 carari. Fara arfele,fitzele si basinelele din Bamboo. Si fara bere la pet. Only whisky. dar cu multa iarba verde in jur si multa libertate de alegere a muzicii pe care vreau s-o ascult.
Voi ce ati alege ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

as alege sa ma duc in Turabo Society Club decat sa vin la petrecerea ta de cacat cu whisky contrafacut :lol:

...
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

si-n bamboo sau in turabo society club cand te duci si dai 6 milioane ai impresia ca primesti de la bar whisky original ?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

hai gata ma... gea... n'ai bani, stai acasa.
nici macar preturile nu le stii corect. nu mai vorbi din auzite.

daca ma duc sa ma simt bine, ma simt bine si in bamboo si in turabo si in temple si in goblin si in suburbia sau fabrica. important e cu cine ma duc si cu ce chef. e simplu:
vrei house de calitate du'te in turabo, fratelli, level, temple, gaya, bamboo
vrei cocalareala te duci in regie.

mai departe... cine se duce, cine se bese pe acolo ma intereseaza prea putin din 2 motive:
1. nu o sa stau cu ei la masa si nici ei cu mine...
2. ma duc sa ma simt bine nu sa ma dau in spectacol.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ba da,am bani,dar nu accept sa platesc de 10 ori mai mult un obiect,oricare ar fi el. si mai ales contrafacut. deci hotie pe fata tipic romaneasca.
parerile sunt impartite aici. eu nu poti sa-ti schimb parerea,dar nici tu pe-a mea. oricum n-ajungem nicaieri.
Post Reply