Nane / Nicalai - Tehnici de supravietuire
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
- Chill Will
- the funky man
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- madafacaru
- Maica-ta ma place
am ascultat si eu piesa...
vocea e trasa rau... mult mai rau decat pe ultimul album al lui nane... el da la fel... si cum am spus si pe topicul cu albumul lui, nane nu e in stare sa faca un refren nici daca ar merge la facultatea de refrene... in rest are idei bune si baga ok... am ascultat albumul lui de cel putin 5 ori...
Instrumentalul e slab... si nu inteleg de ce se discuta atat despre el... suna de parca e facut in frutty loops.
In concluzie, o piesa slaba. Si e prezentata cu prea mult fast.
Disclaimer:
Parerea mea.
vocea e trasa rau... mult mai rau decat pe ultimul album al lui nane... el da la fel... si cum am spus si pe topicul cu albumul lui, nane nu e in stare sa faca un refren nici daca ar merge la facultatea de refrene... in rest are idei bune si baga ok... am ascultat albumul lui de cel putin 5 ori...
Instrumentalul e slab... si nu inteleg de ce se discuta atat despre el... suna de parca e facut in frutty loops.
In concluzie, o piesa slaba. Si e prezentata cu prea mult fast.
Disclaimer:
Parerea mea.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
madafacaru wrote: Instrumentalul e slab... si nu inteleg de ce se discuta atat despre el... suna de parca e facut in frutty loops.
Disclaimer:
Parerea mea.
Ca si cum ar fi rau sa fie facut in frutty loops

poate imi explica si mie de ce mc-ul trebuie sa fi trait ce canta. ca vad ca multi despre multi au pus intreabrea asta. scenaristi de la filmul tau preferat crezi ca a trait treaba aia?
nu imi place cum canta/o arde/se manifesta acest nane. cel putin in clipu ala cu mixtape, il vad pe the game alb si sarac. in rest... e semi ok.
nu imi place cum canta/o arde/se manifesta acest nane. cel putin in clipu ala cu mixtape, il vad pe the game alb si sarac. in rest... e semi ok.
- madafacaru
- Maica-ta ma place
scuza-ma... in FL varianta crack-uita cu plug-in-urile din default. voiam sa spun ca nu e calitate superioara Procter&GamblecreTzu wrote:madafacaru wrote: Instrumentalul e slab... si nu inteleg de ce se discuta atat despre el... suna de parca e facut in frutty loops.
Disclaimer:
Parerea mea.
Ca si cum ar fi rau sa fie facut in frutty loopsE aiurea sa vorbesti in necunostinta de cauza. Majoritatea producatorilor o ard in frutty loops.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
-
- adevarat sa mor de nu