Madonna in Romania!
Moderator: .etalosed
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si de ce ai pus?Mallone wrote:cred ca am pus mai mult dnb la download pe forumul asta decat orice dnb-ist de pe aici,desi nu-mi place de nici o culoare genul. asa ca usor cu chestiile astea
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
sa nu cumva sa crezi ca am pus doar ca sa va arat io ca stiu dnb,sau sa ma dau rotund,sau mai stiu io ce ... am pus ca sa downloadati si sa ascultati,pentru ca nimeni nu facuse ceva de amploare pana atunci. asta e treaba.
in rest,sanatate si virtute,s-avem ce bea,s-avem ce fute ...
in rest,sanatate si virtute,s-avem ce bea,s-avem ce fute ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Ah, come on fata. Se ia una bucata de carne semi-talentata, se arunca in patul catorva nume mari si rezulta prima Donna. Se cauta, you know, talent, se gaseste o voce mediocra si ceva frumusete. Se realizeaza ca nu sunt suficiente asa ca se ajunge la "don't fuck with religion, fuck Madonna". Faza prinde si de atunci pana azi se sapa fantana de single-uri ce poarta numele oportunistei. Cand iti permiti, sari si-n film si ramai socat: you suck at it! Well fancy that? Asa ca te intorci la ce inca tine, muzica pentru azi, facuta de oamenii de azi. Ar trebui sa-i "give her props" pentru ce?
Cea mai relevanta experienta personala (si ar trebui sa sublinieze cat de accentuat se poate ce e fenomenul Maddonna):
Am avut camera mea de prin clasa a 6-a si aveam si TV si combina coae. Undeva, prin clasa a 9-a, inainte de culcare dau pe TVR1 ca sa prind filmu de noapte. In Bed With Madonna. Shiiiiit, nu mi-e somn, facem check-up - Material Girl (heh, cute), Like A Virgin (oh, naughty naughty you), La Isla Bonita (eh, ok), Die Another Day (awesome) - si ma hotarasc sa ma uit. Si raman fascinat, dau volumul mai incet ca sa nu apara mama-mea si fac o laba trista gandind: fuck, Madonna's hot! Ca s-o vad dup-aia rapping in American Life. Yeah right.
Cea mai relevanta experienta personala (si ar trebui sa sublinieze cat de accentuat se poate ce e fenomenul Maddonna):
Am avut camera mea de prin clasa a 6-a si aveam si TV si combina coae. Undeva, prin clasa a 9-a, inainte de culcare dau pe TVR1 ca sa prind filmu de noapte. In Bed With Madonna. Shiiiiit, nu mi-e somn, facem check-up - Material Girl (heh, cute), Like A Virgin (oh, naughty naughty you), La Isla Bonita (eh, ok), Die Another Day (awesome) - si ma hotarasc sa ma uit. Si raman fascinat, dau volumul mai incet ca sa nu apara mama-mea si fac o laba trista gandind: fuck, Madonna's hot! Ca s-o vad dup-aia rapping in American Life. Yeah right.
- Chewbacca2
- hanzo
- psychedeliic
- mr. blonde
ok..."hei,domnule digei,pune cantecu ala,eu vreau sa dansez cu 'mai beibeeeei'"pe vocea aia cu 50 de mii de efecte...mi-a deschis toate orizonturile...Mallone wrote:fara suparare,dar incearca sa fi putintel mai open minded.B0ka wrote:vai,cat de mult nu ma intereseaza ca vine madona in romania...topic inutil...
- Kaen Shine
- Shiftee
reality check, homie - nu-si face ea nicio muzica de ani de zile. de fapt ma intreb daca si-a facut vreo piesa vreodata... singura chestie pozitiva a fost ca le-a dat o paine de mancat producatorilor, si pe unii i-a scos din anonimat chiar (mirwais cu "music"). deci poa' sa aiba piese catchy, si unele chiar tari, n-are nicio contributie, si pe langa asta sunt convins ca ar suna infinit mai bine cantate de alte gagici mai putin faimoase (si batrane). mie-mi place de liam de la prodigy - madonna e shefa lui (maverick records), si l preseaza sa ii produca un album de cel putin 10 ani. si evident asta refuza constant.Chewbacca2 wrote:muzica pe care o face[a],
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee