VIDEOCLIPURI ROMANESTI
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
Si cand faci comparatia asta, ia de asemenea in considerare faptu` ca la noi se face hh de prin `93 (si clipuri de si mai recent), cand la ei asta era demult o adevarata industrie...
Oricum, din pct meu de vedere, clipuri ca "Original verde", "Vicii", "Egali din nastere", "Bad Joke" si altele sunt comparabile cu ce se face afara (si nu ma refer neaparat la State).
Oricum, din pct meu de vedere, clipuri ca "Original verde", "Vicii", "Egali din nastere", "Bad Joke" si altele sunt comparabile cu ce se face afara (si nu ma refer neaparat la State).
- meekay
- fratele meu tu esti baiat
Doar anul asta au fost scoase niste viduri foarte bine realizate... CTC, Zale, Parazitii... mai nou si asta de la Da Hood (care eMcBasca wrote:Sincer sa fiu ma pish pe videoclipurile facute in RO.... they all suck. Pai compara still dre cu ... ce vrei tu din ro... LOL
ps: parerea mea

wut if i wuz white? 
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

deobicei nu ma bag la topicuri dinastea, best artist, best clip. best pula mea. same shit pe fiecare forum, dar pe toate forumurile nu am vazut nici macar sa aminteasca careva de clipul care eu il consider (pana in momentul de fata) cel mai fain clip hh romanesc, si anume:
R.A.C.L.A. - Cantaretii De Rap
dar in fine, fiecare cu gusturile lui.
offtopic: La fel si la cel mai bun album din 2005 ati uitat sa amintiti (macar asa din respect, daca tot sunteti pe forumu asta) de comp hades records preia controlul, care mie sincer mi-au placut destul de mult.
R.A.C.L.A. - Cantaretii De Rap
dar in fine, fiecare cu gusturile lui.
offtopic: La fel si la cel mai bun album din 2005 ati uitat sa amintiti (macar asa din respect, daca tot sunteti pe forumu asta) de comp hades records preia controlul, care mie sincer mi-au placut destul de mult.
- ste faaan
- serios, sunt ok
poate omu' vrea sa vada bling bling, biciz si jumpin' carzmeekay wrote:Doar anul asta au fost scoase niste viduri foarte bine realizate... CTC, Zale, Parazitii... mai nou si asta de la Da Hood (care eMcBasca wrote:Sincer sa fiu ma pish pe videoclipurile facute in RO.... they all suck. Pai compara still dre cu ... ce vrei tu din ro... LOL
ps: parerea mea)... depinde la ce te gandesti tu cand zici vid misto...

auzi cu cine vrea el sa compare videourile din romania... cu cele a le lu' dre... nu stiu - sa ma inchin sau sa rad!?