VIDEOCLIPURI ROMANESTI

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

"In Focuri" e caterinca rau dar cum cacat sa il numesti cel mai tare video hh romanesc ?
wolverine is my homeboy™
DiF
fratele meu tu esti baiat

Post by DiF »

yo sunt de parere k tot "U.S.M.-3 deja multi" e pe primu' loc pt je
Chido

Post by Chido »

E parerea mea. Daca nu-ti convine... putin imi pasa. In loc sa le comentezi altora optiunile mai bine ti-ai spune-o pe a ta.
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
DiF

Post by DiF »

nu coaie.........nu am nik impotriva..........imi mai plac mai multe cum ar fii Cheloo ft Bitza-Vicii, C.T.C. - Orice ....... dar ala imi place cel mai mult
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Criss Blaziny - La Vida Moca
Image
Fedaykin
tanar

Post by Fedaykin »

d.p.d.v. al calitatii "Strazile" e cel mai tare(doar or filmat astia cu c s-au tras si serialele). Mie-mi place Numa' una d la justice: simplu, bun, undah'...p fatza
pace
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

eu zik k parazitii au cea mai buna experienta si cele mai bune idei in ceea ce priveste clipurile la noi ...cu exceptia violent si praf..kre sunt absolut...neinteresante(aduc aminte de categroia grea, in focuri, vicii si egali din nastere )
Al Capowned

Post by Al Capowned »

CTC - Original verde
Da Hood Justice - Supersonic
Changed

Post by Changed »

Parazitii - Violent zic eu
Image
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

clar...ce e asa marfa la el...?
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

Sincer sa fiu ma pish pe videoclipurile facute in RO.... they all suck. Pai compara still dre cu ... ce vrei tu din ro... LOL

ps: parerea mea
Sustinator al miscarii hiphop Brasov.
GANi
Hadesse

Post by GANi »

Si cand faci comparatia asta, ia de asemenea in considerare faptu` ca la noi se face hh de prin `93 (si clipuri de si mai recent), cand la ei asta era demult o adevarata industrie...

Oricum, din pct meu de vedere, clipuri ca "Original verde", "Vicii", "Egali din nastere", "Bad Joke" si altele sunt comparabile cu ce se face afara (si nu ma refer neaparat la State).
meekay

Post by meekay »

McBasca wrote:Sincer sa fiu ma pish pe videoclipurile facute in RO.... they all suck. Pai compara still dre cu ... ce vrei tu din ro... LOL

Doar anul asta au fost scoase niste viduri foarte bine realizate... CTC, Zale, Parazitii... mai nou si asta de la Da Hood (care e :shock: )... depinde la ce te gandesti tu cand zici vid misto...
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

deobicei nu ma bag la topicuri dinastea, best artist, best clip. best pula mea. same shit pe fiecare forum, dar pe toate forumurile nu am vazut nici macar sa aminteasca careva de clipul care eu il consider (pana in momentul de fata) cel mai fain clip hh romanesc, si anume:

R.A.C.L.A. - Cantaretii De Rap

dar in fine, fiecare cu gusturile lui.

offtopic: La fel si la cel mai bun album din 2005 ati uitat sa amintiti (macar asa din respect, daca tot sunteti pe forumu asta) de comp hades records preia controlul, care mie sincer mi-au placut destul de mult.
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

meekay wrote:
McBasca wrote:Sincer sa fiu ma pish pe videoclipurile facute in RO.... they all suck. Pai compara still dre cu ... ce vrei tu din ro... LOL

Doar anul asta au fost scoase niste viduri foarte bine realizate... CTC, Zale, Parazitii... mai nou si asta de la Da Hood (care e :shock: )... depinde la ce te gandesti tu cand zici vid misto...
poate omu' vrea sa vada bling bling, biciz si jumpin' carz :)
auzi cu cine vrea el sa compare videourile din romania... cu cele a le lu' dre... nu stiu - sa ma inchin sau sa rad!?
Image
Post Reply