Compilatia " Ce ati uitat voi Vol. I " is ready fo

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Ma sperie coperta...nu stiu de ce :?
cutty
tanar

Post by cutty »

Studioul nu este la forma lui finita, stiu ca mai trebuie sa iau monitoarele plus altele, dar hai sa iti zic ceva, poti sa faci muzica buna si pe niste kkturi de boxe, si poti sa faci muzica proasta pe boxe de ultima generatie totul depinde de ureche.
P.S.studioul nu are nici 2 luni de cand a fost deschis, asa ca timp pt upgrade-uri am destul inca, important e ca am reushit sa fac ceva pt "miscare" iar asta este doar inceputul
epho
gisulapu

Post by epho »

si targetul compilatiei care ar fi? :)
o sa trag si eu pt piesa lui bullet.
nane cum de nu e invitat?
cutty
tanar

Post by cutty »

cu nane n'am nimic personal numai ca din cate am auzit eu melodii de ale lui, pe fiecare piesa are cate un diss pt cineva -> Om care incearca sa se faca cunoscut pe carca altora.
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

Hehe apar si catziva sibieni :)
www.myspace.com/shannonbeatbox
vremurivii
tanar

Post by vremurivii »

cutty, vad ca n-am cu cine vorbi. poti sa-mi zici cate vrei tu, asta nu inseamna ca cineva e atat de idiot sa si "inghita"...
pai cum sa faci calitate "profesionala" cum te pupi pe site, si ma refer la master si mixaj, cand difuzoarele alea n-au cum sa-ti redea calitatea la iesire ? zi-ne tu... e cu totul pe langa expemplul tau. diferenta de la dacia 1300 la ultima generatie de masini intre niste monitoare si ce posezi dumneata acolo. n-as spune toate astea daca n-as sti despre ce vorbesc. mi-am testat auzul pe mai toate tipurile de genius, inclusiv pe care-l ai tu, ani intregi pana sa-mi strang bani proprii sa-mi iau monitoare.
nu-s nici absurd sa nu inteleg ca esti la "inceput". si eu am fost, sunt si cu totii o sa fim toata viata. toata viata o sa te afli tot la inceput, in cautare de ceva mai sus...

bafta!

...cum ziceam
"Uneori castigi, alteori pierzi.
Dar ramai in viata si traiesti ca sa lupti pentru alta zi."
cutty
tanar

Post by cutty »

cutty, vad ca n-am cu cine vorbi. poti sa-mi zici cate vrei tu, asta nu inseamna ca cineva e atat de idiot sa si "inghita"...
pai cum sa faci calitate "profesionala" cum te pupi pe site, si ma refer la master si mixaj, cand difuzoarele alea n-au cum sa-ti redea calitatea la iesire ? zi-ne tu... e cu totul pe langa expemplul tau. diferenta de la dacia 1300 la ultima generatie de masini intre niste monitoare si ce posezi dumneata acolo. n-as spune toate astea daca n-as sti despre ce vorbesc. mi-am testat auzul pe mai toate tipurile de genius, inclusiv pe care-l ai tu, ani intregi pana sa-mi strang bani proprii sa-mi iau monitoare.
nu-s nici absurd sa nu inteleg ca esti la "inceput". si eu am fost, sunt si cu totii o sa fim toata viata. toata viata o sa te afli tot la inceput, in cautare de ceva mai sus...

bafta!

...cum ziceam

M-am dat eu mare si tare? ca fac ca dreg? Am vrut doar sa arat lumii ca se poate. Acela este studioul meu si asa cum e ma mandresc cu el pentru ca e facut din munca mea si din banii mei nu a fost tati sau mami sa cotizeze daca erau ei poate ca acum aveam si monitoare, dar le voi lua si pe acelea la urmatoru salariu . in plus de alta trebuia sa fie un producator nu? in fine poate ca ai experienta sau mai stiu eu ce ai mai facut nu te cunosc nu vorbesc. Nu m`a suparat ceea ce ai scris chiar sa stii ca iti multumesc foarte mult ca te-ai luat de mine pentru ca din cauza lumii multumite de material incepusesem sa ma cred mare producator insa a trebuit sa vina unu sa imi dea o palma peste cap sa cobor la adevarata mea valore...Nu te-a obligat nimeni sa asculti ..eu cred ca libertatea cuvantului este valabila pentru toata lumea fiecare spune ce vrea si ce crede. In plus de alta piesele nu sunt toate inregistrate la mine eu doar mi-am facut datoria si placerea sa le adun pentru a vi le oferi voua spre ascultare. cred ca in loc sa te iei de boxele mele ai fi facut mai bine sa imi urmezi exemplu si sa faci inca o mutare in plus pentru miscarea Hip hop! Sper ca am fost destul de clar nu iti baga nimeni compilatia pe gat nu te tine nimeni fortat cu castile pe urechi sa asculti ...sper sa nu fi fost prea rautacios pentru ca nu vreau sa iti supar ekipa de forumisti ...Si legat de faptul ca as urmari ceva? Ma faci sa zambesc ...Ei bine am o varsta de 27 de ani (poate ca prea putin va intereseaza asta) stiu ca in muzica nu exista scuze omu vrea sa auda ceva bun nu scuzele mele, iar aici nu a fost vorba de scuze am spus doar ca mai am de munca Muzica fac de la varsta de 16 ani . Pentru mine s`au dus vremurile alea ca sa cant sa agat femei sa ma dau jmeker si asa mai departe ca sa fim seriosi la inceput pentru toti a fost asa. Nu mi-am facut studio ca sa jupoi lumea de bani ci pentru simplu fapt ca m-am saturat sa bat la usile inkise . poate ti-ai dat si tu seama ca muzica hip hop nu aduce averi asa cum vedem la cei din state si unii pusti chiar cred ca e asa. Un citat asa cum spun cei de la C.i.A ar fi " Fac muzica de placere insa viata muzica nu cere "Pentru mine muzica e o pasiune si daca cineva din industria asta muzicala a cerut bani pentru a intra artistii pe compilatie (nu dau nume pentru ca nu m`a platit sa ii fac reclama si in plus nu imi place sa fiu barfit deci nici eu nu barfesc) eu am zis ca toti merita o sansa sa apara si daca ei nu ne vor atunci facem cum ne duce pe noi capu . Daca am deranjat pe cineva prin ceea ce am scris aici imi cer scuze . Nu vreau sa incep un razboi . incerc doar sa va deskid okii ca nu traim in Bronx sa o ardem in gasti ..in loc sa dam mana cu totii sa facem ceva pentru miscare ne plangem ca ne invadeaza manelistii si atunci preferam sa dam vina pe colegu sau colega ca are boxe de nu stiu care in loc de monitoare ...Pace!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

da boss... nu vorbim de Broncs da raku a zis ca traim ca-n Bruclin
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

=)))) ba nu esti sanatos :)))))))
lipsa
vremurivii
tanar

Post by vremurivii »

cutty, nu stiu de ce te-ai atacat, si sa nu-mi zici ca nu te-ai atacat caci ai mintii. cand ti-am scris mai sus (in penultima mea postare) ca : te inteleg si stiu cum este sa incerci sa faci ceva cu banii TAI si proprii, si acolo ma includ si pe mine (caci altfel n-as intelege cum sta treaba, nu ?). nu exista nici un tata cu mertan la poarta intre mine si tine si nici o casa de discuri sa ne etalam discurile de platina si sa numaram care are mai multe. nu ti-am vorbit cu nici un cuvant despre compilatia pe care o sustii si calitatea ei audio. deci n-ai replica potrivita cand vi cu aceeasi placa, ca toti "producatorii", si nu ma refer la tine, si anume : "nu mai asculta". stai linistit ca daca nu mi-ar placea ceva, n-as asculta, cu atat mai putin sa ma apuc sa-i fac propaganda negativa, caci n-ar avea logica si sens. iti aduc aminte aceste aspecte caci in "emotile" tale le-ai uitat. iti spuneam doar o parere "offtopic", cum zic astia pe forumuri. nici nu urmaresc nimic. n-am ce, daca ma intelegi. n-o sa-mi pierd timpul pretios sa urmaresc necunoscuti in colt de forum sa le dau in cap pentru coperta si cd, sa am ce manca azi. . . nici sa refutez fara cauza oameni care incearca sa faca ceva pentru ei.
crede-ma (daca vrei bineinteles, nu ca ti-o spun), in loc sa merg la mare in anii astia sa-mi etalez ghiulul de tabla, cerceii de sticla si lantul de la breloc (pus la gat, evident) pe plaja cu ochii ascunsi sub marca de lentile g&d G&b jim b ...p*la mea, de la taticutu, candidat la primaria satului, am reusit cu acesti bani stransi sa-mi iau cate ceva. dar mi-am calculat prioritatile. asta voriam sa-ti transmit si tie. adica, sa vorbim ca intre amici caci n-am ce frac si palarie misto sa-mi arat in fata ta, in loc de claviatura si mixer am considerat ca-i in primul loc NECESAR sa-ti iei placa de sunet si monitoare (fie ele si mai putin de zeci de mii de euro "calitative"). dupa aceea au venit si altele la timpul lor si in prezent pot sa zic ca sunt multumit de ce am. inca n-am tot ce mi-am propus dar... asta-i farmecul - toate la timpul lor. la faza cu pupatul, recunosc a fost si o mica palma data si care mi-o scuz (cand am zis ca te pupi...). nu era la locul ei. deci, nu m-am luat de boxele tale. sper ca-i clar acum. poarta-le sanatos. pana vara din 2008 faceam instrumentale pe un atp lansing 2.1 si inainte de ala pe genius nu mai stiu cate si de care si daca ma intorc in timp si mai mult in ani... pe difuzoarele lu' bunica. de la radio-combina, bineinteles.
inca ceva, nu suntem asa departe de varsta si sa-ti marturisesc la fel de sincer : nu m-am apucat NICIODATA, repet NICIODATA! de cantat, sa agat fetiscane si sa fiu "pimp", "boss" la mine in scoala. ma pot considera exceptia asa-zisei reguli, si pe buna dreptate. muzica are motivele ei pentru care m-a atras inca din a 5-a si mi-a deschis anumite cai, si nu datorate laitmotivelor de mai sus.
si... nu stiu de unde ai scos-o pe aia cu "gasca ta de forumisti"... e de prost gust, nu te supara. nu-i cunosc pe nici unul de pe forumul asta. cred ca tu esti primul cu care port o discutie. doar saptamana trecuta mi-am facut cont pe forum. si nu de dragul sa-mi etalez cunostintele vaste si triumfatoare ce vor fi batute in cap de stanca de catre generatile viitoare si vor fi trimise prin sonde catre rasele extra-galaxiare....................................... motivul a fost unul simplu : doar sa incerc sa chem o mana de oameni, sa asculte sinceri ce le-am oferit si poate sa le si placa. daca nu, asta e. fiecare cu ce intelege si ce vrea. in fine.
nu vreau sa inchei in prost augur, de aceea vreau inca odata, a 3-a oara (!), sa-ti urez BAFTA MULTA dar mai ales SANATATE, un aspect foarte important in viata asta, pe care cei mai multi tind sa-l uite, in goana dupa iluzii ieftine, exact ca in visul american (ti-am inteles aluzia cu Bronxul si toti ar trebui sa o inteleaga).

La mai bine, prietene!

P.S. Sincer, unele dintre selectii de pe compilatie CHIAR mi-au placut. Gusturile sunt la locul lor :wink: .
"Uneori castigi, alteori pierzi.
Dar ramai in viata si traiesti ca sa lupti pentru alta zi."
Post Reply