Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
asa cum andreea banica bate la cur ctc-ul. tot la albume si difuzari tv.
majoritatea hotareste ce e bun si rau.
Doar de aia exista vot. E corect ce a zis Chewbacca2 mai sus.
Si mie mi se pare fotbalul un sport stupid, dar cica e sportul rege.....gen. N-am io ce sa obiectez la milioanele de microbisti.....ca degeaba.
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
atunci de ce nu ai in winamp andreea banica? sau ai? daca hotaraste majoritatea, nu te poti opune, frate. deci andreea banica > ctc, gutza > deceneu si backstreet boys > sting. corect?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Kenshin wrote:atunci de ce nu ai in winamp andreea banica? sau ai? daca hotaraste majoritatea, nu te poti opune, frate. deci andreea banica > ctc, gutza > deceneu si backstreet boys > sting. corect?
ce e la mine in winamp votez doar eu. Daca ies in oras intr-un bar....pot sa ma impun? daca acolo majoritatea sunt banicari si asculta banica?
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
stiu varule,sunt racit mort...da' nu stiu ce e mai imbecil,o gramada de oameni care se chinuie sa-l convinga pe unu ca madonna e "tare" sau unu care incearca sa convinga o gramada de oameni ca madonna e "praf".
meggadon wrote:stiu varule,sunt racit mort...da' nu stiu ce e mai imbecil,o gramada de oameni care se chinuie sa-l convinga pe unu ca madonna e "tare" sau unu care incearca sa convinga o gramada de oameni ca madonna e "praf".
care parte din "forum de discutii" nu ti-e clara, vere?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
nu am vrut sa te intep sau ceva...sunt caterinca debate'urile vostre in general dar cand a ajuns la coke vs pepsi si andreea zdrentulica....u know what i mean
fiti linistiti,vor ajunge intr-un final sa discute despre comparatia mihai solcanu vs ion caraion vs vasile roaita vs Steve Jobs vs Winston Churchill.
Sunteti o mana de oameni care ganditi la modul asta. In viata cotidiana sunt convins ca discutati la modul asta prea putin si cu prea putini care v-ar putea intelege,iar acest forum e locul de refulare a frustrarilor. Si spuneti voi ca nu e asa.