Ca sa nu va mai pierdeti timpul gandindu-va cine l-a rugat pe Bahoy sau daca s-a rugat Bahoy la cer, va spun eu adevarul.
Bahoy este un om foarte inimos care face lumea sa distreze, nu e imbecil cum il cred unii, e doar lipsit de baza culturala necesara pentru a o pune in aplicatie.
Ideea de shout-out e facuta din perspectiva lui, s-a gandit ca ar fi frumos sa dea cu pace pentru niste oameni pe care ii urmareste atent la treaba.
Eu, personal, comunic cu Bahoy prin intermediul internet-ului destul de des.
Il duce capul prieteni, mai mult ca pe multi.
Apropo, Brugner nu face parte din proiectul 2012 si nici nu apare pe vreuna din piese, e doar un gest de prietenie din partea lui Bahoy ce il manifesta la adresa lui Brugner.
2012 - jumatate de LP e gata, au ramas cateva piese de terminat, urmeaza un promo, un video promo[probabil]
Nu va mai stresati de ce ala cu ala si cu ala s-au dus cu ala si au cantat cu ala pentru ca pe ala nu-l prea intereseaza de ce ala n-a facut ce a facut ala si nimic mai mult din partea lu' ala.
"E vorba de intelegere ..si eu sunt regele." - Dragonu Ak47
Bahoi ruleaza ma... ar trebui sa il luati si pe el in adevaratu promo , da bine la public
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Si pentru ca treaba sa fie treaba si baietii oameni buni o sa incep sa va prezint unul cate unul MC-ii rezidenti ce isi fac griji ca LP-ul 2012 ce tocmai da sa apara nu va propulsa elementele aflate in dezordine spre Noua Ordine scolara. Materialele ce apar sub aceasta forma nu se vor regasi pe proiect, sunt doar bonus, de la noi, asa (inregistrari audio-video din timp).
Subsapte [ activ din perioada lui '99, participant al miscarii aradene de Hip Hop Romanesc, tine steagul sus pentru Furnici Coapte si 2012]