BLACKOUTMAGAZINE.RO

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Oti fi voi multi nene,dar asa-zisa miscare rep oricum e tinuta in viata cu ajutorul aparatelor,aparatele fiind mana asta de oameni care isi sacrifica o mare parte din timpul liber pentru muzica pe care o asculta din copilarie. Gandeste-te ca la un moment dat oamenii astia o sa se plictiseasca de treaba asta,o sa-si ia jucariile si o sa plece,iar dupa ei o sa ramana doar niste amintiri frumoase la o bere si o groaza de pustani care descopera rapul ca pana acum,care tot n-o sa stie cam cu ce se mananca.
Si chiar o sa dau nume de "aparate" ( sper sa nu se supere cei in cauza ) : Dj Dox,Brugner,Kombat,Xan Yan,Cenzurah,baietii de la Facem Records + inca o mica mana de oameni din anturajul lor care contribuie ca miscarea asta rep sa fie tinuta la aparate asa cum am zis. Toti oamenii astia pe care i-am mentionat sau pe care nu i-am mentionat,fac totul din pasiune. O sa vezi ca peste 3-4 ani chifteaua o sa se imputa,anii o sa treaca,o sa inaintam toti in varsta si mi-e foarte teama ca vor ramane doar greierii.
Adica oricat ar incerca cineva sa educe pulimea,facilul oricum va trona si astia putini care au mai ramas vor fi invinsi de majoritate,ca sa zic asa.
Dar o intrebare ramana valabila pentru prezent : Daca printr-o minune se si tipareste revista asta,pentru cine o facem ? Suntem nebuni sau avem contract cu Loteria Romana sa bagam x bani si sa scoatem y bani,y fiind < decat x ?
Si alta chestie,o revista virtuala si netiparita mi se pare o tampenie si asta pentru ca d'asta exista portalurile de rap romanesc. Durabilitatea unui asemenea proiect depinde enorm de capacitatea celor care-l intemeiaza de a rezista nervilor si zadarniciei lui.

Pentru cine ? Dar pentru ce ? Si totusi,de ce ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
christian k.
vatra&#537; local

Post by christian k. »

pe langa greselile gramaticale, arata bine.
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
Endogen
un domn / doamna

Post by Endogen »

mallone: incearca un eseu in bravo ceva!
tu crezi ca sprijini miscarea prin posturile tale dar o cam futi in gura!

daca primul tau impuls este sa nu dai sansa la nimic ce apare nou, cum ai vrea sa se faca ceva sau sa reziste, fara macar un sprijin moral nu neaparat fizic!

spune-mi cine se multumeste cu locul 2 si iti spun primul invins!!!
cam asta esti tu!!! pt tine hiphop vs orice altceva pierde lupta inainte sa o inceapa!

ps: eu felicit oamenii din spatele blackout, trebuie sa incerci ca sa poti sa faci ceva, stand si criticand orice incercare nu avem cum sa reusim!!
bafta baieti!

ps: si da nu este printata, dar mi am printat-o singur..alb-negru, macar atat!
Last edited by Endogen on Sun Mar 01, 2009 1:15 pm, edited 1 time in total.
ENDOGEN NOAPTEBUNA! A APARUUUUUUUUUT!!!

www.endogen.ro
www.myspace.com/eendogen
sunrah
.

Post by sunrah »

fa o piesa despre revista ^ :)
you just never know when you're living in a golden age.
Endogen
un domn / doamna

Post by Endogen »

nu ca apoi tu ma critici...ca tu critici rapperii romani:)
ENDOGEN NOAPTEBUNA! A APARUUUUUUUUUT!!!

www.endogen.ro
www.myspace.com/eendogen
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Endogen wrote:mallone: incearca un eseu in bravo ceva!
tu crezi ca sprijini miscarea prin posturile tale dar o cam futi in gura!

daca primul tau impuls este sa nu dai sansa la nimic ce apare nou, cum ai vrea sa se faca ceva sau sa reziste, fara macar un sprijin moral nu neaparat fizic!
Singurul sprijin pe care l-as putea acorda unui proiect ca asta e sa cumpar de la chiosc sau de la punctul de vanzare o eventuala revista tiparita Blackout si sa-mi indemn putinii tovarasi care mai au treaba cu rapul s-o faca si ei.
In rest,ma mentin realist si nu ma imbat cu apa rece in ceea ce priveste rapul si reparii de la noi.
Viața e complexă și are multe aspecte.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

da
sa ne cacam pe noi un pic... in momentul in care stimabilul kev, sau tu ati dat pozele c.i.a.-ului v'ati cedat si drepturile. mare parte din pozele de la making of-ul clipului c.i.a. de pe site sunt facute de mine, si unele ii apartin lui kev. mi se pare de cacat, dupa ce o arzi prieten si non profit cu oamenii, sa ai pretentia sa ceri recunoasterea drepturilor pt. o serie de poze pe care ai cedat'o artistului. nu stiu sa fi fost publicate pozele acelea altundeva decat pe siteul c.i.a. deci nu vad de ce preluarea ar trebui mentionata ca fiind din partea inewz, strabunicutza sau kev . . .

dar sa ne bagam un pic in seama...
Image
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

pf.
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

uau n-a mai ramas niciun pic de morala in lumea asta.acum serios:
Chewbacca2 wrote:pf.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

eu doar am incins spiritele si se pare ca mi-a reusit. blocoperator.ro nu are leg cu strabunicutza sau inews, deci dino servus :D
drkev
tanar

Post by drkev »

Bai asta cu "am cedat drepturile" nu o stiam!
E bine ca mai aflu chestii noi!
Mersi de info bai dino esti un izvor (nesecat) de inteligenta!

Ca fapt divers era de bun simt sa precizeze sursa (atat si nimic mai mult).
Ti se pare ca am mentionat ceva de bani? NU! caz CLASAT!
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

mi se pare o aroganta... ca sa folosesc un termen la moda, sa ceri sa ti se precizeze tie numele, cand pozele (pe care tu le'ai facut pentru ei -cred!?- si le'ai dat lor) nu au fost preluate de pe siteul tau ci de pe siteul lor, cu acordul lor...
suferinta mica, tu...
strabunicutza wrote:eu doar am incins spiritele si se pare ca mi-a reusit. blocoperator.ro nu are leg cu strabunicutza sau inews, deci dino servus :D
nu ai incins niciun spirit...doar ai rascolit căcatul un pic, ca de obicei, in special pt. ca bl. cooperativa nu are legatura cu tine sau iniuz.

servus, frustratilor!
Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

frustrati ? :lol:
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Get a job. A real job.
Post Reply