O vai, maretul Mallone ... sa stii ca eu inca n-am aere ... vad ca tu te dai in stambă pe aici si nu prea miroase frumos ... mai spala-te din cand in cand ...Mallone wrote:sau ai putea sa concentrezi toate rahaturile alea intr-un singur post. bine,ca oricum nu intereseaza pe nimeni,dar zic si io asa.
cat despre interviul cu racfm,raman surprins ce aere isi dau toti copiii de 17 ani care de cand au descoperit optiunea record au impresia ca fac si vreo muzica oarecare numita hip-hop. pai sa va zic bai fanii mei care nu existati,la productie ma ajuta giovani zis si nino d'angelo,care a produs pentru marii mc-ii din valu' lu' traian barbalata mc si enoriasu protopop,niste baieti cu viitor in rap.
cum te caracterizezi ? ( intrebare d'aia de interviu cu andreea balan ) :
pai fanii mei care nu existati,eu sunt racfm din constanta,am parul saten si ochii caprui,postez pe forumuri,acum multi ani de zile m-am apucat de rap,adica prin 2005,pfoaaaaaaa..........cat a trecut de atunci nene....ce-am imbatranit cu totii frate....
si la final,cateva cuvinte din partea invitatului nostru special,the one and only,Racfm,supranumit si "Rag Afon Chiar Fac Muzica" pentru portalul hip-hop din statiunea aia de pe valea prahovei de dupa comarnic :
-Pai ce sa va zic fanii mei care nu existati,ascultati muzica mea,sustine-ti miscarea,postati pe forum,as mai avea multe de spus,dar e tarziu,nu-ti scriu pe mess d aks si daca intarzii putzin,batzu' e dupa coltz. Sal bro and one love from Rag Afon Chiar Fac Muzica !
Serios,superb site-ul. Deja am tras o bashina daia sparcaita si mi-am chemat toti tovarasii sa-l frecventeze.
Ah si ... nu stau sa raspund la toti copiii ( asa ca Mallone ) care n-au o viata sociala, si-si pierd viata pe net. Tipicul de persoana care nu are cu ce sa-si ocupe timpul si isi pierde cea mai importanta parte din viata stand pe forumuri rep ... esti penibil !