Battle runda 4

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

:?:
S.D.S.T.
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

reprosati lucruri pe care nimeni nu le-a spus
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

ba da s'a zis..pe la pagina 3..mi'e lene sa dau quote...
S.D.S.T.
meekay
fratele meu tu esti baiat

Post by meekay »

frl wrote:bine spus...waspy, problema mare pe care majoritatea nu o inteleg este ca nu prea poti sa compari "off the dome-urile" de afara cu cele de la noi...miscarea la noi este ffff mica fata de alte locuri si in special fata de cea din america...mai trebuie sa treaca ceva timp + cum a mai mentionat si waspy si multe, chiar f multe battleuri.
meekay wrote:Mdeah... in primul rand in US sunt de vreo 10 ori mai multi locuitori si cred ca acelasi procentaj de ascultatori de rap ca aici... poate ceva mai mare. Deci e normal ca miscarea sa fie mai ampla DUH
In al doilea rand aduceti-mi aminte unde s-a nascut hh-ul... aha... oare de ce sunt mai multe battle-uri acolo si (poate) de o calitate mai ridicata, poate pentru ca e o traditie deja?
:idea:

Partea cu ,,kwaye" era spusa la modu general ;).
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
KwR
piesa gen

Post by KwR »

Don Ice D.i.A, eshti degeabaaaaaa... tu nu potzi sa itzi dai seama sg k nu ai dreptate, k vb aiurea?! kiar nu vezi k nu e nimeni de acord cu tine shi k toata lumea te contrazice?! shi in plus... nu shtii, nu cunoshti... se vd dupa cum vb... intai asculta... shi dup-aia critica... :| :butch2:
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

nu este vorba de nr de locuitori a tarii respective, ex. Franta care sunt vreo 60 de mil. si miscarea hip-hop este destul de dezvoltata...si ce daca hh s'a "nascut" in US....si?..au fost si sunt zeci si sute de exemple(din alte domenii) ca acest lucru nu conteaza...
S.D.S.T.
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

ok..hai ca am deviat de la topic si o sa primim avertizari :)))....cum zici tu ramane..,dar mai vedem :lol:

aaa...si inca ceva..astazi mam intalnit cu un amic..si mia zis o chestie tare de tot tinand seama ca el..doar vorbeste si nu face nimic pt. acest lucru, citez : "vin aceeasi mc la battle-urile astea"..sincer puteam sai explic si sai dau parerea mea...dar am refuzat..e mai bine asa...zic eu??..:)) astept...sa vad ce ziceti voi...
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

KwR wrote:Don Ice D.i.A, eshti degeabaaaaaa... tu nu potzi sa itzi dai seama sg k nu ai dreptate, k vb aiurea?! kiar nu vezi k nu e nimeni de acord cu tine shi k toata lumea te contrazice?! shi in plus... nu shtii, nu cunoshti... se vd dupa cum vb... intai asculta... shi dup-aia critica... :| :butch2:
mesaj inutil, adu' argumente ...

sunt in dezacord cu lumea? LOL ma doare undeva :lol: ... daca iti spun ca consider (haber n'am de cacofoni) dispretu' fata de manelisti o stupiditate mai mare decat versurile manelelor, ce zici iar sunt in dezacord?

esti cea ce numesc eu o oaie ...

in rest nu e vorba de proportiuni si alceva, nu asta arata dezvoltarea miscari, asta e o chestiune de gust relativa unei nationalitati, regresul in vezi in mentalitatea (clasica si care face partea dintr-o utopie) rapperilor ...
KwR
piesa gen

Post by KwR »

:butch2:
KwR
piesa gen

Post by KwR »

asta poate pt k ascultzi manele... =))))) nu mai zic nimic am deviat de la subiect... deci revenind la topic... a fost kiar tare battle-u`... shi cel mai tare moment afost cu J, Dragonu, Aforic, Knoxx shi Arssura.... Au rupt tot oamenii aia.... apropo Don Ice D.i.A ai fost la battle?! cum potzi u sa spui k oamenii ashtia nu au punchline-uri......?!?!?!?!?!?! plm uite-te la tine cat de aiurea vorbeshti...
gata am inkeiat discutzia... revenim PE TOPIC....... :mrgreen:
KwR
piesa gen

Post by KwR »

*a fost

plm... mai fac shi io gresheli k dak e greva... plm... nu mai invatz nimic nimic.... cand se facea shcoala mai invatzam shi io asha cu japk da` makr shtiam shi io "sa vorbeshte romaneshte caleea..."
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

le zice guta ... din sunflet sa mor
meekay
fratele meu tu esti baiat

Post by meekay »

frl wrote:nu este vorba de nr de locuitori a tarii respective, ex. Franta care sunt vreo 60 de mil. si miscarea hip-hop este destul de dezvoltata...si ce daca hh s'a "nascut" in US....si?..au fost si sunt zeci si sute de exemple(din alte domenii) ca acest lucru nu conteaza...
Pai vezi... si francezii au mai multi locuitori decat noi :lol: Ma refeream ca e intr-un fel normal sa fie miscarea mai dezvoltata la un numar de locuitori mai mare.(desi spre exemplu in China nu stiu ce miscare e...)

Cat despre a doua parte pun accentul pe cuvantul ,,traditie"... la noi se fac battle-uri dupa ureche de 6-7 ani sa zicem... la ei deja e ceva impamantenit... adica nu se face un singur turneu pe an si ala in capitala... si la ala vin o mie de spectatori si 20 de concurenti... (daca au fost mai multi concurenti/spectatori scuze, am zis si eu niste cifre).

Avand aceste doua lucruri in vedere mi se pare corect sa zicem ca miscarea e mai ampla acolo. Dar in acelasi timp miscarea la noi nu e in nici un caz slaba. Si sunt de acord cu tine aici:
frl wrote:totusi nu mai bagati faze de genu': battle-urile de afara sunt SUPER TARI, FRATE, ma faceti sa rad, sunt unele care nici macar cu RUNDA 4 nu se pot compara asa sunt de slabe
Nu ca as fi ascultat eu prea multe battle-uri dar pot sa imi imaginez... s-a nascut hh-ul acolo da asta nu inseamna ca deja sunt numai supra-oameni in materie de rima ;).

EDIT: Cat despre amicul tau... intr-adevar kestia asta trage totu in jos... omu e nemultumit poate ca nu se face show...dar nu face nimic sa se schimbe situatia. Si nu zic neaparat sa se urce el pe scena... dar asta e mentalitatea romanului in general... daca e stricat ne plangem ca e stricat da ii lasam pe altii sa repare si dak nu repara bine iar ne plangem.

Ba am impresia ca ma cam contrazic da' nu sunt sigur :lol:
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

mam plictisit... :butch2:
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
borac
tanar

Post by borac »

Don Ice D.i.A wrote:daca iti spun ca consider (haber n'am de cacofoni) dispretu' fata de manelisti o stupiditate mai mare decat versurile manelelor, ce zici iar sunt in dezacord?

esti ceea ce numesc eu o oaie...

asta e singurul lucru la care sunt de acord cu ice. ma uitam si pe forumu aberatzii ca e un topic acolo despre manelisti. citeam acolo cum se agita lumea dom'le sa raspandeasca virusul anti-manele si nu mai stiu ce cacaturi. vedeti-va ma de treaba voastra ... chiar ca sunteti oi sa mor eu. ati auzit si voi la unii hua manele si gata, toata turma. va dati in figuri voi injurandu-i pe manelisti si muzca ce o asculta. credeti ca sunteti mai jmecheri sau ce ? nu sunt nici pro, nici contra manelelor, am prieteni manelisti, si am si ascultat de curiozitate. n-am murit, sunt inca viu, si nu vad rostul discutiilor pe tema manelelor.. mai aud pe unii ca zic "toti manelistii sunt niste idioti, si numai niste cretini ar putea asculta muzica aia". cunosc eu exemple de manelisti care sunt super destepti, super jmecheri, super cititi, tot ce vrei. dar astea sunt alte discutii, am cam deviat de la subiect. m-a luat valul, scuze :)
borac a.k.a. johnny .. iti fute neuronii
Post Reply