DJ Rob Swift in Romania

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Deez
fratele meu tu esti baiat

Post by Deez »

am invitatii cheaper (pentru Arenele Romane, Bucuresti), pm me :|
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

A fost super pizda aseara :D :D
relaxxatu
fratele meu tu esti baiat

Post by relaxxatu »

Blacksun wrote:A fost super p**** aseara :D :D
cata populatie a fost prezenta?
http://lararararara.mybrute.com unde scrie TAPE HERE tasteaza un nume apoi apasa VALIDATE pt o lupta cu bruta mea ;)
Blacksun

Post by Blacksun »

Au fost o gramada de lume chiar nu ma asteptam la atatia , au fost cam 300-400 de insi.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

putina lume la final. nu se face asa. daca artistul e pe scena, stai in pizda matii pana cand termina. pe de alta parte, omul mai avea putin si screciua si cu degetele de la picioare. foarte tare, la cat mai multi d-astia.
fumul si laserele house au fost super.... :roll:
99.9%
satelit0r
tanar

Post by satelit0r »

preacher in p**** matii de copil fara casa,afla ca unii mai lucreaza spre deosebire de lipitori cu gura mare in pm de minor fara viata,nu mai suferii
Sa ajungi tu la servici pe la 8 cand te culci la 5.De la 10 la 2-3 pt. duminica a fost ok
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

@preacher : sa intamplat ca la dj revolution ... :lol: :lol: :lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Blacksun

Post by Blacksun »

preacher wrote:putina lume la final. nu se face asa. daca artistul e pe scena, stai in p**** matii pana cand termina. pe de alta parte, omul mai avea putin si screciua si cu degetele de la picioare. foarte tare, la cat mai multi d-astia.
fumul si laserele house au fost super.... :roll:

Foarte corect au cam plecat multi acasa , plm ei au avut de pierdut Rob Swift a rupt in plm :D
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

satelit0r wrote:preacher in p**** matii de copil fara casa,afla ca unii mai lucreaza spre deosebire de lipitori cu gura mare in pm de minor fara viata,nu mai suferii
Sa ajungi tu la servici pe la 8 cand te culci la 5.De la 10 la 2-3 pt. duminica a fost ok
preacher ar putea sa-ti fie tata. pan-a-ra-mo!
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Eu am stat mai in fatza scenei si ma enerveau ca aia de pe langa mine stateau tzapeni si cu mainile in buzunare. Pai ce plm, vine omul si da tot ce e mai bun din el la platane si tu stai si te uiti ca curca-n betze. Si da, a fost de kkt si faza cu pleactul dupa ce el aterminat de scratchuit.

Concertul a fost extraordinar, dupa ce l-am vazut nu mai am rabdare pana la DJ Premier si Blaq Poet.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ba. dar voi sunteti frustrati rau? daca omul a dat bani pe bilet ca sa stea si sa se uite cu mainile in buzunare e treaba lui frate. fiecare simte altfel muzica.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

nu sunteti normali .
ce sariti pe oamenii care pleaca mai devreme(e de apreciat ca au venit , si au dat un ban , nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa stai pana la sfarsit)
sunrah
.

Post by sunrah »

Gontel, in fata toata lumea a dansat. ca mai erau unii cu gura casca e alta poveste.
piesa lui silent strike a rupt AWHAHAHA!

am inteles ca la timisoara s-a organizat in heaven si a fost wai si amar, sa duci un dj de talia lui swift intr-un club de fite plin cu pitzipoance si barbati in trening si piele mi se pare crunt. what a waster, man, what a waste.
you just never know when you're living in a golden age.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

m-am simtit bine ..eu..asa...ce sa ziiic...eram la 5 minute de dans pana la o febra musculara nasoala.
singura chestie naspa e ca pe unde ma intorceam cand dansam pe acolo ca un descreierat...dadeam cu pumnu in cap la cate o fata...din 5 in 5 metri...si trebuia sa ma opresc din dansu pulii sa tot zic..ma scuzi..iarta-ma..te rog..alea...nu ca m-as plange sau ceva...numarul fetelor a fost mult peste media obisnuita..
peepee in ya girl's eyebrow
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

care poate da niste detalii despre concertu de la timisoara? :lol:

ce-am auzit :

1. la orele 22:45 clubu era gol
2. zale + leiza nu au mai bagat
3. intr-un final a bagat rob swift dar muzica gen beyonce si d'astea :lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply