BATTLE OFFTHEDOME tournament editia 2 (2005)
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
am citit si eu topicul asta. desi nu sunt "pentru" chestile gen battle, tin sa feleicit lumea care se baga.pt ca e nevoie de ceva creativitate si talent. acum ce e asa important sa arati caesti mai bun in a face rime pe loc nu stiu, dar asta probabil nu conteaza.
cat despre conflictele iscate. ce pot sa zic?
1.daca unii mc au avut certuri in trecut cred ca e o metoda buna sa se razbune facandu'l de caca pe celalalt pe scena. fara nici un comentariu.
corect ar fi ca cel invins sa recunosca indiferent de "scorul" dat de juriu
2. fazele de gen "pascal m'am pijat pe tine" sunt jenate la modul absolut.
asemenea chestii nu au ce cauta in nici un fel de competitie. ce'ar fi sa intre pe teren nevestele alora ce pierd un meci de fotbal? dragutz nu
ps: ai sarit pt "barbatu tau".... la noi se zice "prieten", "iubit", "logodnic" (daca e cazul). "barbat" se zice in usa ... "my man". fazele astea din filmele cu actori de culoare denota multe.capacitatea ta de ai fi o persoana stabila. consider ca daca aveai ceva de zis puteai sa te inscri la battle si te pisai pe pascal in direct. tin sa mentionez ca nu'l cunosc nici pe pascal, nici pe jepcar si nici pe tine (laura..parca?) nu judec oamenii.judec faptele.cine imi da dreptul? eu. (scuze pt offtopic)
cat despre conflictele iscate. ce pot sa zic?
1.daca unii mc au avut certuri in trecut cred ca e o metoda buna sa se razbune facandu'l de caca pe celalalt pe scena. fara nici un comentariu.
corect ar fi ca cel invins sa recunosca indiferent de "scorul" dat de juriu

2. fazele de gen "pascal m'am pijat pe tine" sunt jenate la modul absolut.
asemenea chestii nu au ce cauta in nici un fel de competitie. ce'ar fi sa intre pe teren nevestele alora ce pierd un meci de fotbal? dragutz nu
ps: ai sarit pt "barbatu tau".... la noi se zice "prieten", "iubit", "logodnic" (daca e cazul). "barbat" se zice in usa ... "my man". fazele astea din filmele cu actori de culoare denota multe.capacitatea ta de ai fi o persoana stabila. consider ca daca aveai ceva de zis puteai sa te inscri la battle si te pisai pe pascal in direct. tin sa mentionez ca nu'l cunosc nici pe pascal, nici pe jepcar si nici pe tine (laura..parca?) nu judec oamenii.judec faptele.cine imi da dreptul? eu. (scuze pt offtopic)
- DoLLaRa_LeeQeeD
- tanar
- DoLLaRa_LeeQeeD
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy