hastati

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
hastati
tanar

hastati

Post by hastati »

prima piesa, numita "un nou drum", inregistrata semi-profesionist, cu negativ si versuri apartinand 100% hastati. ne intereseaza pareri asupra mesajului in mod special, stim ca forma poate fii imbunatatita si promitem sa lucram la asta, dar fondul primeaza pentru noi acum. deci, va asteptam cu comentarii pertinente si/sau sfaturi, propuneri de colaborari etc. ne gasiti si la id ym hastati_rv sau la [email protected]. piesa o puteti asculta aici : http://www.youtube.com/watch?v=zNa0yDf-jKg . multumim
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

primul comentariu,prima parere sincera..

PASTA! :lol:
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
NskY
#

Post by NskY »

slab slab fara suparare... voua va place? beatu ala suna mai mult decat prost... si voi nu aveti flow. work
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

Theodore Hansson wrote:si voi nu aveti flow
, nu faceti show, nu aveti voce si nu aduceti nimic nou . Copii vedeti-va de teme ...
Image
hastati
tanar

Post by hastati »

multumim pentru orice fel de comentarii. daca ne puteti da si sfaturi legat de cum sa ne imbunatatim performantele, ar fii super.
NskY
#

Post by NskY »

exercitiu
hastati
tanar

Post by hastati »

theo e prima si e facuta pe fuga daca pot spune asa, adica inregistrata in vreo 2 ore. e mult loc de mai bine, pe asta contam, ca urmatoarea sa iasa mai bine. am invatat mult din prima experienta si consider ca putem continua atata timp cat avem o evolutie in minte. mesajul cum ti se pare?
hastati
tanar

Post by hastati »

exro ce se intelege prin pasta? :-/
daca visezi si te-ai lasat/ nu esti om cu-adevarat
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

hastati wrote:theo e prima si e facuta pe fuga daca pot spune asa, adica inregistrata in vreo 2 ore. e mult loc de mai bine, pe asta contam, ca urmatoarea sa iasa mai bine. am invatat mult din prima experienta si consider ca putem continua atata timp cat avem o evolutie in minte. mesajul cum ti se pare?
Pai incercati sa nu mai faceti nimic in fuga puneti mai mult suflet implicativa mai mult... Trebe vointa multa
hastati wrote:exro ce se intelege prin pasta? :-/
Adik Naspa

Numai bine :D
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Post Reply