din ce secol veniti?
parca am ascultat o copie de poezie de la 1848.doar ca Alecsandri chiar a facut ceva pe langa lirica aia superba(nu poate fi vorba de asta in piesa voastra), nu a dat doar din gura.s-a ANGAJAT politic, a pus umarul la o revolutie.adica poezia lui s-a potrivit cu contextul istoric.nu am gasit asta la voi, ba chiar sunteti complet deraiati de la traseu.
incercati sa nu mai trambitati stereotipuri, cautati dincolo de de superficialitate si bineinteles fiti sinceri.
sunteti in stare sa muriti pentru tara asta?in 2009 credeti ca se mai pune astfel problema patriotismului?
"ingeri deasupra romaniei" si scrisoare de pe front" de la S.D.S.T, asta e etalonul.de acolo se pleaca atunci cand vrei sa faci o piesa pe o astfel de tema.
in plus de asta sunt probleme tehnice.primul mc se chinuie pur si simplu sa stea pe beat.tehnica lirica rudimentara la ambii. asta face piesa si mai neconvingatoare.
ma omu' poate ai inteles putin gresit . plm .altceva numai zic
L.E. :
"ma,critica e binevenita mereu.eu nu zic de patriotismul din 09 ci pur si simplu ideea piesei a plecat de la o vizita in Israel si am ramas marcat cand am vazut cand cei de acolo cand au auzit ca vb romana au inceput sa vb si ei romana desi nu aveau nicio legatura cu tara noastra stiau de mihai viteazul si stefan cel mare.CUM CREZI CA TE SIMTI CA ROMAN sa vii inapoi in tara ta si romanii de aici sa isi bage pula-n ea?Sincer...nu cred ca am scos-o pt faima sau pt altcva,ci am scoso pt romani sa isi aduca aminte ce a fost si ce s-a intamplat si dc nu daca ii atinge mesajul sa caute prin cartile de istorie mai multe...si inca ceva nu poti compara SDST-ul cu mine,cu noi...noi suntem la inceput...oricum sunt bine venite criticile...ramai pe pozitie,pace SEMNAT GANDURI DIVERSE ( GD ) "
Last edited by Obsesiv on Wed Feb 11, 2009 10:37 pm, edited 2 times in total.
vai de plm.. asa e... e naspa bitu.. tobele alea nu stau pe sample... sunt pe langa... da e naspa beatu, eu fac negaitve tari, in caz ca stefan p nu imi mai face reclama. tu esti ok.
da frate tocmai miam dat seama.ideea e ca acum pun pe alt negativ care cred ca e mult mai ok ca asta.acum am venit de la scoala ca faceam de mai devreme